Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

це мій фоворит)) розхід - маю його рік часу, то пішло десь 1/4 банки. висихає на нігтях моментально (ще не нанесла на великий палець, а мізинець вже сухий). за рахунок каучуку (та липкуватість на нігтях) лак краще "сидить". от не знаю чи ледь помітна жовтизна на нігтях це через жовтуватий бондер чи через червоний пігмент лаку. а може просто бондер не захищає нігті від просочування пігменту? хоча в характеристиках і не заявлений така функція. коли за базу брала розумну емаль чи кораблик - лак стирався з кінчиків чи надщерблювався за 2 дні. з бондером - тиждень ношу лак. однозначно, що купуватиму ще! тільки думаю, що як мінімум рік буду використовувати ще цю банку.
    а що у вас з ним не виходить?

Останнє редагування: 2 Листопад 2013
  2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я коли лак змиваю, то ватний диск буквально липне до нігтя і вата тягнеться. Довго змивати доводиться, ну і розхід ремуверу і дисків ,відповідно...
    Як і обіцяла, додаю фото, але такі на скору руку) Якщо цікаво номери/кольори, то можу детальніше))
    Перше фото -мої любимки.

3. Talya

Talya Well-Known Member

я той ватний диск зі змивкою прикладаю до нігтя на секунд 5-10, поки рідина не розчинить все покриття, тоді притискаю і стягую з нігтя весь лак, а потім тільки залишки по краях знімаю. тоді не липне вата до нігтя. може то ще і від змивки залежить?

4. Туфелька

треба теж так спробувати. Змивка Салон. Люблю її за невонючість, і темні лаки гарно змиває. Я не бачу різниці з Саллі Гансен (мала рожеву, голубу, зелену)

5. Insolence

Insolence Living The Dream

А безворсові диски для того діла хтось пробував? Бо я вже рік збираюсь їх замовити з ебею, але так і не зберусь.
    А мене вона вже перестала влаштовувати. Нігті після неї не те, щоб дуже розшаровувались, але не вже якась не така стала. Шукаю щось інше.

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж такий маю ( і олійка така ж). задоволена. лак ліпше тримається. але дійсно навіть через шар бондеру червоні і темні лаки дають жовтизну. змивається файно)
    змивку теж люблю Салон. нормально знімає і не смердить на всю хату.
    маю рулон безворсових салфеток. певно до пенсії юзати буду)) тільки не дуже подобається те, що вони тонесенькі.

7. Туфелька

а скільки такий рулон коштує? Бо я що 3 дні нігті змиваю-перемальовую)

8. Insolence

Insolence Living The Dream

раз двас на ебеї +-2-3 дол., і на саса пафи від 2 до 5 дол.
    Але на нейлру прочитала таке
    Тому MorsImmortalis. як вони? тонкі\скатуються? Бо у мене теж 3-5 шарів основа-лак-сушка -таке нормально змиває?

9. Туфелька

Замовляла в контакті корейські крема і натрапила на корейський олівчик для кутикули (масляний для живлення і зволоження), ціна 35 грн.- хтось таке мав? варто його купувати?

10. MorsImmortalis

в мене салфетки в рулончику (не поділені на квадратики, тобто відрізаю скільки треба) вроді нормальні, не скатуються. я ними гель-лаки знімаю. брала тут

11. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дякую за пораду, дивлюсь, і в неті відгуки непогані. І ціна нормальна

Надумала спробувати засіб для кутикули, так як періодично маю заїди, при чому незалежно, чи робить манікюр майстер чи сама (роблю обрізний, ремувером час від часу користуюсь, але після нього все одно обрізаю, в мене кутикула сильно росте)

Дівчата нагнали апетиту фотками лаків -теж треба щось нове баклажанне чи ягідне прикупити.
    Рукавичками рідко користуюсь, не звикла,на жаль. Інколи, як не забуду, картоплю чищу і сантехніку мию. Але в мене лаки довго тримаються, згідна, хтось тут писав, це від нігтів залежить. Зверху покриваю Умною емаллю (чи відразу, чи за день-два, коли вже нема блиску). І хоча моя манікюрша її не радить, я вже давно купила, все ніяк не закінчиться, і направду мені підходить, в якості основи теж(особливо під темні лаки)

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ось мої "скарби". По моєму, нічого нового, що тут не показували в мене нема. Хочу лише сказати, що дуже мені подобається серія Саллі Хенсен Салон манікюр. Вони з товстим пензликом, як я люблю. Ну і сушка-спрей від ОРІ - мій маст хев. Вже другу банку купила. Орлі в мене тільки один, щось не полюбився.

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

краща подруга моїх рук - посудомийна машинка :)

13. rusichka

rusichka New Member

Дівчата, хто користувався гель-лаками Gelish CCO, які вони на якість?[​IMG]

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Моя манікюрниця має такий один. Більше не купувала, бо не задоволена. Казала, що сильно стягується.

15. rusichka

rusichka New Member

А якими користується?

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та в неї їх купа і різних. Насправді, 70% гарантії гарної носки - це базове і топове покриття. А колір - то вже таке.

17. rusichka

rusichka New Member

От меня якраз цікавить якісна база і фініш.

18. MorsImmortalis

робила таким покриття (темно-вишневим), то сподобався. а вдома маю невеличку "сімейку" від Nila (база, топ і кілька кольорів). дуже задоволена цією маркою:d23:

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну Шеллак, звісно. Мені подобається як носиться Blaze. Але то кому як носиться. Треба пробувати в манікюрниць, а додому купувати те, що на Ваших нігтях добре тримається.

20. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

чи пробував/має хтось лаки, здається, Вінілюкс - безламповий гель? як воно на вигляд-тривалість носіння-трудність нанесення-швидкість висихання? а ціна-як надовго вистачає-як швидко засихає?
    купувала нині собі CND-ремувер, кюретку і пилку, питала продавця за якісний фініш (за рекомендацією Інсоленс - Поше або INM), то то пропонували мені цей вінілюкс.
    дякую

Статус теми:
Закрита.