Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Роксі, та звичайно, що не може. Фейки то все, і такого ОПІ по Львову валом.
    Не вводьте форумлянок у оману, бо конфіскатом у нашій країні звикли називати просто фейки. А за такі гроші ОПІ навіть на Трансі не купиш, а там всі коди спиляні.

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

чи брав хтось лаки в Ів Роше? цікаво почути відгуки

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мала лак Ів Роше - спокусилась на колір. Такий насичений шоколадний. По якості - як найдешевший з Ватсонс. Наносився важко, сох довго і носився слабенько. Ціна неоправдано велика.

4. Kerzenlicht

о-о і я спокушаюся на насичений бордовий. дуже дякую за дуже помічний відгук

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мене зараз дуже спокушає нова колекція лаків Хамелеон Dance Legend... Для осені-зими - супер! Ось обзор Ані Горєлової http://nails.annagorelova.com/dance-legend-chameleon-collection-fall-2013/ Особливо припали до душі Roz і Sulley

6. Furore

Furore New Member

preciosa,
    А як замовляєте, прямо з Туреччини?

7. preciosa

Ви про голден роуз? З туреччини ні. Купувала на ринках. Але зараз чекаю коли на сайті makeupreview дівчина з Одеси буде робити оптове замовлення з сайту рубі роуз, там є і голден роуз. Треба зібрати 2000грн. Але ще є досить хороший продавець на кідстафі і у неї більше серій в наявності, не обовязково замовляти оптом і ціни різняться прибл. на 1грн http://www.kidstaff.com.ua/tema-5987359.html

8. Kerzenlicht

мені Воо :girl_spruce_up:

9. preciosa

Будете їх купувати?:)

10. Kerzenlicht

кинула запит у продавця вконтакті, поки мовчить
    порадите де ліпше? там просять 55

11. StacyRedHead

StacyRedHead New Member

Insolence, окей, а як Ви тоді поясните точно таку саму партію лаків ОРІ привезених з Америки? Хочете сказати, до них наші "підробки" дійшли і їх знову ж привезли до нас? Вірити чи ні - то Ваше право =) Кожен залишається при своїй думці ;)

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

я свої Голден Роузи замовляла ось тут http://www.goldenrose.com.tr/en/category/22/nail-lacquer =) брала кілька штук з лінійки Selective залишилась ними задоволена

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Дівчата, а хто користувався лаками Flormar з серії Matte або з ефектом "мокрих нігтів"? Поділіться, будь ласка, якщо не важко враженнями =) цікаво співставити думки =)

12. Talya

Talya Well-Known Member

маю червоний з цієї серії. подобається, навіть дуже. стійкий, але зверху всеодно покриваю топом-сушкою. моїм нігтям він підходить.
    фото з нету

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

маю м*ятний, темно-сірий і баклажан. мені дуже подобаються лаки цієї фірми, стійкі. єдине треба цими матовими швидко малювати, бо вони швидко сохнуть, треба відразу гарно вивести :)

14. preciosa

в оф. групі, здається, 45грн

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

а які ціни на турецькому сайті?

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Знайшла таку підбірку - манікюрні кольори осені 2013

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

І мені теж! Маю 6 таких лаків - і звичайних, і неон, і супершайн. В них просто ціна така - гріх не купувати :) І не скажу, що в мене густіють швидко. Я вже писала, що мій улюблений червоний - саме Флормар з серії Supershine.

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

так-так, інші серії взагалі довго не густіють, мені тільки матові густіють швидко, коли наношу. теж цієї фірми червоний улюблений.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

до речі, тут часто бувають ці лаки в різних аутлетах по в два рази нижчій ціні, тому я вірю, що така ціна реальна. А так без знижки їх ціна - $9

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Дівчата, хто регулярно користується лаками Орлі- вони добре сохнуть? Добре носяться?
    Бо я знайшла сайт з привабливими цінами, шикарним асортиментом і безкоштовною доставкою- в мене назріло замовлення на 829 грн., все фірми Орлі, от думаю чи варто?!
    Реально маю цієї фірми тільки Ремувер для кутикули і сушку. Якість влаштовує, але чула що їхні лаки погано сохнуть- це правда?

20. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчата, а хтось має лаки El Corazon? Читала в неті хороші відгуки, але поки не знайшла у нас. А попробувати хочеться...

Статус теми:
Закрита.