Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. LadyLand

LadyLand New Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

не обов'язково - можна спробувати замінити саму лампочку в лампі, можливо бракована, стара і т.д.

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Я особисто використовую лампу 36 в. Проблем з висиханням нема.

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я також таку. і сушу 2 хв. заполімеризовується намертво

4. Seferi

Seferi Well-Known Member

Аналогічно. Та й в інструкції по використанню лак-гелю рекомендують власне лампу 36 в

5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

чи робив хто пілінг ніг рибками Garra Rufa? цікавлять відгуки про користь/безпечність приємність/довготривалий ефект. Чи це не просто чергова модна штучка?

6. Stroga

Stroga Well-Known Member

я робила на морі в Болгарії, дуже сподобалось!!!!!!!!! Це як акупунткура якась, я так насміялась, бо лоскотно було і з таким зарядом позитивних емоцій вийшла!!!!!!!!!!!!однозначно сходіть, рекомендую!!!! Але скажу про сам пілінг, він не є аж таким точним, як роблять в салонах, але зато безболізно і навіть приємно!!!

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а можна трохи детальніше!!
    як часто робите покриття? як довго носите? і через який період проявилась алергія?
    то тільки на Shellack чи і на інші гель-лаки алергія? і як та алергія зовні виглядає?

дякую

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Хто може порадити хороший крем для рук? Відколи я в декреті, руки сухі-сухі стали, аж шершаві (певно від того, що в воді більше хляпаюсь). Звичайні креми, якими колись користувалась, не допомагають :sad:. Не знаю, чи то живильний треба шукати чи захисний (від води) ...

9. Insolence

Insolence Living The Dream

Мені хороший Atoderm Mains Repairing Hand Cream , а з бюджетних не гірший є у "Бархатниє ручкі".

10. enigma

enigma Well-Known Member

Покривала десь неповний рік часу, раз на 3 тижні в середньому. В мене взагалі алергія на сонце, тому може я пропустила і сам початок, але коли воно не проходило то стало ясно звідки ноги ростуть. Як тільки відмовилась від покриття шелаком, то алергія пройшла (був зуд, висипка такими бульками дрібними і неймовірно потім сушилась шкіра аж до тріскання). Але я користувалась тільки шелаком, інші фірми мені погано тримались (пробувала 2-3 рази), тому моя манікюрниця згодом відмовилась від усіх, окрім шеллаку.
    До речі більше року мала колись нарощені нігті - тіпса + гель, то ніц не було, тому це точно не на лампу і не на гель.

11. OnceInParis

OnceInParis Member

Спробуйте крем Atrix або Florena, можна ще молочко для дуже сухої шкіри використовувати як крем. В мене руки обвітрювались під час прогулянки з візком. Тому перед виходом на вулицю завжди змащувала руки кремом. І, звичайно, посуд мити у рукавицях.

Вчора купила малиновий лак Мейбелін, хоча йшла за червоним)). Захотілося вже чогось літнього. Ще треба сушку купити "Розумна емаль", яку тут хвалили. Маю спрей-сушку Beauty Formulas. Заявленого висихання за 1 хвилину не відбувається)) Хоча може треба її після кожного шару основа-лак-лак-топ використовувати?

12. Ellelia

Ellelia Вереснева

мені подобається крем "Тот самый-настоящий!"-ось така назва)))Продаэться в магазинчиках звичайних,він з помпою,що дуже зручно.Є в різних версіях,кожен може підібрати дял себе.Років пару назад ще його мала,недавно побачила і знову купила...подобається)))
    Белита хороші крема(особливо Белита-сатин,він ще дуже добре нігті зміцнює),якщо з дорожчих,то Лиерак.
    А ще Ив Роше хороші...а запахи,які там...ммм))

Ну а якщо у Вас дуже-дуже сухі руки...то недавно читала пост про те,як для таких рук/ніг хороший крем "Зорька"(він для вимені корови йде,але не дивуйтеся:girl_haha:
    Продається в ветеринарних аптеках.Та жіночка писала,що руки і ноги теж були у дуже плачевному стані і тому вона відважилася і на це.Через пару таких процедур руки прийшли в нормальний стан і тепер цей крем завжди у неї є.
    Думаю,що можна попробувати...а то його й на лице мажуть))А може ви й ту передачу бачила,ще колись вона йшла по ТВ про цей чудо-крем)))Кажуть,тоді він був на розхват))

13. OnceInParis

OnceInParis Member

Зовсім забула за нього. Дійсно, добрий крем і недорогий. Хоча і не зовсім той, що колись. Пам'ятаю, у бабусі завжди була скляна баночка цього крему)) Він був більш рідким і краще вбирався у шкіру. А тепер після нього руки довго масні. Підійде і для сухої шкіри ніг.

14. gladiolys

gladiolys Member

Дівчатка, а як ви знімаєте гель-лак дома? Бо я то діло тільки в салоні робила, знаю що треба на спонжик якусь рідину хляпнути (це звичайна змивачка для нігтів?) ,потім у фольгу на 15 хвилин і все можна знімати. Все правильно?

Дівчата скільки платите за це задоволення, бо я в RedRose віддавала 200, але це з чисткою (ну але там ідеальний манікюрчик) в Казці на Cихові десь до 140 (то так собі) а позавчора 120 і ось результат, походила два дні.

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Моя мама вже рокiв 15 не зраджує цiй марцi, особливо зручна баночка з дозатором. Добре зволожує i вiдновлює шкiру рук.
    В мене була велика проблема з руками взимку, сохли страшенно. Допомогли маски - будь-який крем для рук плюс оливкова олiя, нанiч в бавовняні рукавички.

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я недавно також зробила гель-лак. От коли питалася про зняття, то мені сказали, що ні в якому разі не знімайте самі, бо пошкодити нігтьову пластину(так, впринципі це можливо, але я не думаю, що все аж так страшно, як вони говорять, треба ж їм якось заманювати). Там дають не змивку для лаку(а просто та рідина має такий самий запах), тоді фольга на 15 хв і все знімається.
    Я от сама не знаю чи буду знімати вдома чи піду в салон.
    Можливо краще перший раз піти подивитися, просто саме головне вони не кажуть назву тої змивачки)))

RedRose це на Франка? там Вам найбільше сподобалась? а без чистки яка там ціна на гель-лак з френчем і на зняття?
    А за 120 Ви де робили? це був звичайний гель-лак чи гель-лак з френчем?

Я робила гель-лак френч з чисткою(130 грн) Подивимось, як буде триматися.
    Читала багато хорошого про перукарню Дана.
    Моя подружка завжди ходить в Магнусі на 5 пов. Експресс-манікюр, то завжди задоволена, каже, що там і звичайний лак тримається дуже довго (більше 1 тижня).

17. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

вона називається - рідина для зняття гель лаку, або акрилу(сильніша). продається разом з проф. засобами для гель манікюру.(так просто в продажу не бачила)
    якщо в вас такої нема, тоді краще зняти в перукарні

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

а мені сказали, що таке я собі сама ніде не куплю, бо потрібно спеціальної фірми(тобто, якщо я правильно зрозуміла, таку як гель), а окремо без гелю вона не продається))) Впринципі я над цим питання так і не задумувалася.

моя коліжанка частенько нарощує нігті і от їй надоїло і тепер має гель. Так вона завжди його знімає сама, до того знімала там де й робила гель після цього свої нігті в неї завжди хороші, ростуть добре, правда вона робить перериви інколи. Знаю, що особливо важко самому знімати (та і взагалі важко) гелі KODI, так кажуть всі майстри манікюру, хоча в них дуже великий вибір відтінків.
    ТОму, напевно, потрібно пробувати :)

19. Charmel

Charmel Well-Known Member

Знімаю шеллак сама звичайною рідиною для зняття лаку з Ашану за три копійки. Все чудово знімається і зовсім не важко. Нігті прекрасно себе почувають.

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

а довго він у Вас тримається? Ви робите звичайний чи френч?

Статус теми:
Закрита.