Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

це спеціальна фольга. наносять спершу лак-клей для неї, а потім відтискають фольгу. єдине, дівчата писали, що це манікюр на один день, оскільки фольга стирається. якщо покрити топом зверху, то ефект буде вже не той (хоча у відео і покриваються нігті, але так "слегка", бо фольга зморщується)
    http://www.youtube.com/watch?v=XznwboW_xW0

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Якраз сьогодні бачила сушку УЄ в аптеці. Ціна питання 31 грн. +/- копійки

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

Вона суперова! Купувала її через СП за 38грн.

4. Siania

Siania Love Life

Ой не всі))) Вчора спробувала, я в захваті, як добре що придумали таке))) Мій червоний манікюр шикарний, як ніколи, без жодної царапинки :)

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

ось що пише на офіційному сайті:
    м. Львів, ТВК "Південний" ТЦ "Максимум" № 263(2-й пов.) магазин парфумерфї та косметики "Дежавю"

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

дуже сподобалась така ідея манікюру:girl_smile:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а мені дуже сподобався мій сьогоднішній манікюр, настрій відразу піднявся в рази:girl_dance:
    фото з телефону, перше зроблене при штучному освітленні прямо в салоні+ фільтр

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я вичитала, що от такий ще манікюр модний в 2013р.:d23:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

отой третій схожий на той що в мене два нігті, дуже гарний колір:girl_yes2:
    я сьогодні пробувала біля нього ніготь покрити такими золотими блискітками як на 4-ому фото, але щось зовсім не сподобалось

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

щойно зробила собі покриття червоним гель-лаком. тішусь як слоняка:girl_claping:
    пепередні рази робила бежевим кольором, то він ,гад, трохи розтікався по нігті. а цей червоний ні. хоч фірма одна й та ж

11. orange girl

orange girl Well-Known Member

маю питаннячко до тих, хто практикує манікюр гель-лаками в домашніх умовах. Я робила тільки 1 раз (результатом +/- задоволена....як то кажуть "перший блін комом", трохи загрубо понаносила, але терпимо.Думаю з часом наловчусь...) Маю праймер, базу, колір і топ однієї марки (kodi), хочу докупити ще пару кольорів і от думаю, чи то можна купити ін. марок, чи вже мус брати те Коді?

12. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в мене праймер від Коді, а все інше від Ніла. теж планую собі прикупити ше пару кольорів від інших марок. думаю, шо з базою і топом не покусаються.

13. LadyLand

LadyLand New Member

У мене СND прекрасно співіснує з LeVole, звичайно стараюсь мати все однієї ТМ, але ситуації бувають екстрені.

14. Leila

Leila Well-Known Member

Дівчата чи хтось чув щоб була алергія, наприклад на гель що використовується при нарощенні нігтів чи на гель-лак?

15. Manana

Manana New Member

дівчатка, сьогодні піддалась приступу "терміново треба шось купити" і купила "набір" для нанесення гель-лаку в домашніх умовах, але перед тим "не вивчила питання". тому звертаюсь до колективного розуму - з базою і топ-покриттям розібралась, а от праймер він для чого і чи потрібно його сушитипід лампою?
    окреме питання по лампі - я купила саму дешеву (бо ше невпевнена чи добре в мене буде получатись і чи часто буду це робити) за 140 грн, її потужність всього 9Ват. скажіть будь-ласка, скільки +- хвилин треба в ній сушити кожен шар?

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Для підготовки нігтя перед нанесенням покриття. Сушиться 2-3хв без лампи.
    3хв.

17. Manana

Manana New Member

а перед праймером ще потрібно знежирювати ніготь алкоголем чи власне це і робить праймер? дякую

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Варто пройтися звичайною змивкою, щоб зняти з нігтя бруд.

19. Manana

Manana New Member

поки моє дитьо спить, вирішила я протестити свій гель-лак і чудо-лампу на одному нігті:ed4d70def841dc74b57 все ок, окрім лампи. щоб підсушити базу, лак і топ мені знадобилось більше 30хв - і то ніготь не до кінця просушений - є слід від "зацепки" :girl_cray:. чи є ще надія на те, що лампа "розігріється" чи можливо я наносила забагато бази і топу на нігті? чи варто бігом продавати свою лампу і купувати на 36В?

20. enigma

enigma Well-Known Member

В мене алергія на шеллак, в моєї манікюрші теж почалась така сама нещодавно. Судячи з усього алергія накопичувальна, бо тривалий час її не було.

Статус теми:
Закрита.