Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пташечка

Пташечка Active Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Сьогодні спробувала лак з ефектом потріскання, ось що вийшло:

2. Пташечка

Пташечка Active Member

а сьогодні випробувала магнітний лак:
    [​IMG][/URL][/IMG]

3. Low

Low миється в бані

У якому салоні??? Де то можна придбати???

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

5. Insolence

Insolence Living The Dream

Я знову "на пагаваріть".
    Є щасливі власниці лаку Illamasqua Raindrops? Ану розкажіть чим ті Illamasqua такі особливі, чого за ними такий психоз вже котрий день на нейлру і люди гребуть його пачками при ціні попід 200 грн. (£13.50).
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

можливо хтось і скористається цим:
    Маникюр "Омбре"

1. Слегка смочите губку в жидкости для снятия лака.
    2. На кусочек фольги нанесите полоски лака, с помощью зубочистки смешайте лаки, чтобы получились переходы цветов.
    3. Прижмите губку к фольге с лаком и к ногтям. Чтобы лак легко оттереть от кутикулы, смажьте её жирным кремом, избегая попадания на крема на ноготь.
    4. Покройте ноготь прозрачным закрепителем.
    [​IMG] [​IMG]

7. New look

New look Well-Known Member

Порадьте будь-ласка хороший олівчик для францзького манікюру..і де його купити?

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

купила бордово-червоний ів роше
    100% міііій червоооооооний колір, чудово лягає і насичений, гарно тримається

9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

купу разів пробувала так зробити-невиходить... якщо з далека ще яко-тако, то зблизька феее. певно є якісь хитрощі манікюрні.

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Олівчик чи фломастер? Бо олівчик колись мала, то як на мене, викинуті гроші, нестійкий до води. А от про маркер читала схвальні відгуки. Він наноситься не під ніготь, а як звичайний лак. Тримається довго, швидко сохне і усмішка виходить рівна.

11. New look

Ні власне олівчик. В мене колись дуже давно був якраз водостійкий і не змивався від води. А головне якщо весь час ним користуватись то нігті самі стають білі і не потрібно так часто малювати.

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Скільки раз сама писала що треба ходити до провірених майстрів, і знову мене "лаханули", хоча сама винна. Захотіла піти на парафінотерапію - набрала один салон в центрі,щоб недалеко - записалась,уточнила ціну. Прийшла,ще й подругу прихопила, все зробили - а розраховуватись - ціна рівно вдвічі вища,ніж та що мені озвучив адміністратор телефоном. Питаю чому телефоном казали меншу - виявляється що це адміністратор не уточнила що ціна лише за парафін!!! а ще + скраб,+крем, добре що за рукавички одноразові не порахували:girl_impossible:. Зла сташне - ну як так можна? Хто робить парафінотерапію без крему та скрабу? Невже не можна відразу нормально сказати ціну за всю послугу, а не заманювати клієнта низькою ціною, а потім додавати те,що і так має включатись в послугу? Бісить мене таке страшенно!

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

виявляється роблять :sad:
    я в своєму р-ні парафінотерапії обійшовши 3 салони-перукарні не знайшла
    але та майстер в якої вже роблю манікюр з Каронелю попередила, що як десь таки знайду то щоб уточнила чи дають спец крем після процедури бо його зараз рідко хто має, а без нього зовсім не має того ефекту. Ось так, здавалось би все мало б бути просто

14. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, то покриття для нігтів Kalyon ("Кораблик") ви наносите і як топ, і як базу? я купила, а він виявляється не прозорий як "Умная эмаль", от і не знаю, чи мож як топ використовувати...

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

А Ви пробували на нігті нанести? В мене він прозорий....чи то може мені здається?:girl_blush2:

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Я раз використовувала як топ. але в мене склалось враження що від того "слою" лак швидше злущився. Але пробувала так тіко раз, може лак поганий:)

16. New look

Так він має бути такий трішечки білувато-мутний. Я використовувала виключно як базу. І чесно кажучи умна емаль мені більше подобається по результату догляду.

17. Zhovten

Zhovten New Member

Я так на корекцію ходила в "Я+Ти" на Сихові (кінці волося підрівняти). Подзвонила, спитала ціну. Сказали - 25 грн. Приїхала, підрізали кінці і кажуть 45 грн. Справа навіть не в тих 20 грн, а в ставленні. Ну, непорядно якось...

Останнє редагування: 18 Січень 2013
  18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Вчора випробувала свій ремувер для кутикули Blue Cross. Дуже класна штука! Робила після душу, на розпарену кутикулу, але ванночку не робила... Робила на ногах і руках, видалило все, що змогло)), всі лишні шкірочки, кутикулу я відсунула, не зрізала під чисто. Ефект хороший, для педикюру також дуже підходить. Хіба що треба ще купити хороший металевий пушер, бо у мене поганий, звичайний з Ватсонс і не металевий((
    І випробувала, але поки що не на нігтях, а на "ромашці", клей ПВА як базу під гліттерні лаки. Купила звичайний клей за 3 грн з пензликом, нанесла, сохнув трохи довго, напевне, до 1 години... Нанесла лак, після висихання все чудово знялось;)

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Хочу зробити повторно гелевий манікюр. Платила з чисткою 150 грн. В такій ціні ще хтось робив десь? хочу спробувати в іншого майстра, бо в тої щось він не дуже вдало виходить. Напишіть мені в ПП, якщо знаєте такі місця.

20. ruslichka

ruslichka New Member

моя майстер теж її використовує, мені подобається. якраз сьогодні приходила робити мені манікюр гель-лаками - вийшло дуже класно - таракот

подобається мені манікюр гель-лаками - можна відразу робити все що потрібно і не хвилюватись, що щось зачіпиш)))

Статус теми:
Закрита.