Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дівчата, в неті давно вже побачила "стартові набори для покриття шелаком" - там все, що потрібно для нанесення/зняття гель-лаку вдома (лампа, база, один колір на вибір, бафф і тд.). Окупиться за 5 походів до мого майстра. От думаю :d23: Що скажете, чи варто? Хтось робить вдома покриття шелаком? Чи варто?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене є набір для гель-лаку. Роблю сама. Тримається як з салону, якщо дотримуватися технології. Задоволена на всі 100%

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ооо, тоді ми йдемо до Вас:girl_smile: Я собі сама неможу нігті звичайним лаком намалювати,обмальовую все навколо, неуявляю як наносите собі самі?

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

теж маю набір, лампу.
    крім того,що задоволена на 1000%,+ яка економія
    навіть я,яка має криві ручки до нанесення лаку,навчилась гарно покривати собі нігті.
    за 2 рази вже все освоюється.
    от конкуренцію салонам зробимо:girl_crazy:

5. Latane

Latane Well-Known Member

власне саме через економію звернула на такі набори увагу :)
    В майстра покриваю постійно двома кольорами по черзі, так от за рік часу в двох баночках по половинці ще є!!! А за рік часу мінімум разів 15 покривала, корочє - економія колосальна просто виходить з набором в дома. Тільки чистку сама собі не вмію робити, але то можна і до майстра сходити!

Дівчатка, киньте в карму - де брали набори і які. Дякую :girl_curtsey:

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та без питань. Можем організувати группове покриття гель-лаком - було б класно:girl_tender:

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

у Львові бачила в магазині з продуктами і т.д. навпроти Макдональдсу... по 23грн.

8. Talya

Talya Well-Known Member

десь в неті бачила відео, де дівчинка покривала нігті звичайним ПВА (там склад дуже схожий - основний компонент один і той самий). просто пва треба товстішим шаром наносити. знімаються однаково - відлущити і зняти. думаю, що нігтям не буде то дуже шкідливо

9. allusya

allusya Well-Known Member

Нєєєєєєє, то я така, бо платила 170 грн :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: А сьогодні за звичайний френч заплатила 85 грн, то дуже дорого? Бо шось починаю думати, що розводять на такі ціни, хоча сервісом і якістю манікюру дуже задоволена.

10. Stroga

Stroga Well-Known Member

я за новорічний манікюр на гель лаці з чисткою 120 заплатила.......так що нормально....хоча мені на роботі говорили, що на дому, якщо найти дівчинку то могло б бути і 70

дівчата напишіть і мені де ви ті набори для гель-лаку брали!!

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

дівчата, а чи можна в нас у Львові купити таку штуку масло для кутикули China Glaze Orange Cuticle Oil ?

п.с..а на рахунок гель-лаку. ніколи такого не робила. якби раз подивилась на процес і спробувала, то може би теж було доцільно купити собі набір.
    і ше: воно дійсно стійке до ацетону і інших розчинників? бо я на роботі щодня з тим бабраюсь,відповідно щодня роблю свіжий манікюр:girl_sad:

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

до невеликих концентрацій - так. Знімається розчином ацетону приблизно 60%, але в ізольованому фольгою середовищі і трошки підвищеній т-рі (під рушником тощо)

краще змащуй собі кутикулу оливковою олієї першого віджиму - більше користі. Бо косметичні олійки дають лише візуальний ефект до першого миття рук...

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вона смердить і погано впитується(

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тоді рицинову, бо косметичні - то до одного місця...

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Незнаю, чи таку можна, але можу порекомендувати Orange Cuticle Oil від Orly.
    Колись нарощувала нігті, то майстер користувалась лише нею. Запах чудовий і зволожувала прекрасно. Близько тижня після нарощення не мала проблеми з кутикулою, хоч вона в мене і дуже суха. Ніяк руки не дійдуть найти і купити її. ТАм баночка досить велика.

16. allusya

allusya Well-Known Member

звичайний френч малось на увазі не гель лак :)

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

не критично, але є і дешевше:girl_yes:

18. Poradnik

Poradnik New Member

Професійні засоби догляду за нігтями мені подруга рекомендувала купувати у салонах. Трохи накладно, але воно ж того варте))

До речі, Orange Cuticle Oil, я теж користувалася. класна штука. То, правда вже давненько було і мені тоді якраз моя подруга в салоні таке діставала.

Останнє редагування модератором: 9 Січень 2013
  19. Bonita

Bonita Member

дівчата де у Львові є гарний вибір пилочок різного призначення (полірувальні, для надання форми ...) і як їх вибирати, на що звернути увагу. Та й взагалі де є вибір всього манікюрного приладдя?

20. Galin Max

Galin Max Member

новорічно-різдв'яний манікюрчик

Статус теми:
Закрита.