Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Eshta

Eshta New Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дівчата, скиньте тел. майстра що робить кеорекцію французького манікюру (акрил), бажано на дому, і скільки то може коштувати? вже 3 тижня без корекції!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

:D :D :D

Додано через 3 хвилини
    Я почала користуватись дитячим кремом (Московський). На диво, після всього перепробуваного, він виявився для мене найкращим. Колір лиця змінився, всякі висипки швидко забирає...

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зробила собі вчора французький манікюр, і плююся далі ніж бачу........ще гіршого в житті не бачила!!!Зла і недобра!

4. guculyanka

Розказую. :)

Тижнів 2 тому вирішила я скинути лишні кг за допомогою швидкої ходи з малою, по 2 год в день. З тим проблем ніяких - все-одно гуляємо.

Паралельно, поробити маски і аплікації з глини на свої проблемні зони.;) Чоловік залишив для мене 2 кг біло-голубої Кримської глини, то треба користати. :radist:

Вдень нема коли бавитись з собою, дочекалась вечора, приспала дитину, і тихенько в душ. Глину розвела (вода+яблучний натуральний оцет 1:1), давай накладати. Спочатку на лице, потім живіт і донизу... Трошки води напустила, щоб тепліше було, бо ж треба чекати до повного висихання з 20-30 хв. Вимастилася тою глиною з ніг до голови, стою вся чорна і думаю "тільки щоб мала не встала"... В той же момент чую - кличе!!!:no: :no: Я давай по - бистрячку :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: то все змивати з себе, бо як розкричиться, то потім тяжко приспати... Залишила тільки на лиці, думаю "світло включати не буду, може не злякається"...:ninja: Приспала...

Отак, другий раз не наважилась наносити, бо вже було пізно, то вода могла пропасти.:D :D :D Це, певно було б цікавіше.:D

• Подобається Подобається x 22
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

взагалі, для себе маю дуже мало часу- робота, дитина, хатні справи (ще й чоловік як дитина)
    в цьому всьому бардачку сімейному: роблю скраби та маски (для обличчя і тіла) раз на тиждень, застосовую креми (денний, нічний і під очі), манікюр-педикюр (в домашніх умовах), вкладання волосся роблю постійно в перукарні (волосся дуже в"ється -ради дати не можу) і все...
    ні! ще качаю прес (25 разів щодня):)

• Подобається Подобається x 6
  6. Linda

Linda Well-Known Member

А що то за крем, можна детальніше....яка ціна, де придбати? І які висипки забирає??

7. guculyanka

http://www.cosmomir.ru/?tvr_id=2368

Коштує десь 6 грн, треба добре пошукати (біля мене тільки в одному незамітному магазинчику є). Висипки забирає всякі :). Дуже добре зволожує шкіру, в мене після родів шкіра стала більш сухою, то мені якраз добре. І по складу так нічого, парабенів не має.:) Але має сильний запах.:)

Треба пробувати. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Linda

Linda Well-Known Member

guculyanka, дакую за інформ. :) будем шукати і пробувати. От тільки одне засмучує - сильний запах,як ви написали...не люблю пахнючі креми(( Та можна й потерпіти..,якщо буде бажаний ефект.

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я малого годувала 1 рік 1 місяць, а місячні почалися коли малому було 11 місяців! Так що це нормально не хвилюйтеся!
    Потім знову не було 2 місяці, і далі ніяк не може внормуватися, але це все природньо!:)

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

Оленко це питання перенесіть у гілку про ГВ.
    Думки у цьому питанні однозначні, мінімум пів року на повному ГВ плідність не повертається. Тільки треба розуміти, що перерви у годуванні по 3-4 год - можуть цю схему зруйнувати.
    У жінок, які годують виключно грудьми місячні можуть повернутися і після року, а навіть і до двох років.
    Пильнуйте ознаки плідності - слиз, температури і тд...

11. Olenka

Olenka Well-Known Member

Вибачте, не там запостила. Своє повідомлення вже перенесла. Перенесіть і відповіді...

Додано через 3 хвилини
    Тут мене цікавило інше питання...
    Хтось має хорошого майстра татуажу? У мене знайома хоче собі і брови і губи зробити...
    Хтось з вас це вже робив? Які зауваження чи застереження?
    Поділіться, досвідом і інформацією..

12. Eshta

Eshta New Member

підкажіть тел. хтось хоч якогось майстра по акриловій корекцїїї:sad: :sad: :sad:

13. vanilia

vanilia Miracles are real

В мене закінчилась "Умная эмаль", нігті стали сильно слоътись. В аптецы не було її, то мені порадили "Sally Hansen". Нічого так! Я взяла якраз з найлоном в ще чимось там від слоїння нігтів. Мені подобається :) Побачимо як дальше буде.

14. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Дівчата а хтось користувався феном rowenta brush active? Хочу новий фен і от думаю чи тою щіткою було б зручно сушити і одразу вкладати волосся? Чи купити собі звичайний?

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

маю фен "браун" з насадками. може комусь би то було добре, а в мене дві руки ліві:sad:
    ходжу в перукарню.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Це той що має 2 щітки, що крутяться? ЦЕ капець повний! Ну не знаю, як Вам порадити, але або в мене 2 ліві, або не знаю.
    Теж вибрала собі подарунок на день народження, купив мені чоловік той фен. Забула сказати маю довгі коси, стрижені ярусами, вкладаю сама через днь на круглу щітку. ТИМ ФЕНОМ -АБСОЛЮТНИЙ НУЛЬ! Ні обєму, ні ефекту. 40 хв. товклася, щіткою - на все про все 20хв. За 2 сушіння - просила чоловіка вернути той фен в магазин, ледве найшла той чек. Купила звиклий Rowenta CV 8060 фен з вузькою дуйкою і витягнула круглу щітку! Ще й гроші віддали, бо той браш дорогучий був.

• Подобається Подобається x 4
  17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Моя майстер, коли я сказала, що користуюсь "Умная емаль" мене ледве не притовкла. Колись, ще до весілля, я собі так нігті відростила, після весілля одразу поїхали на море - нігті всі зламалися... то я знову за старе... Тоді моя майстер і пояснила, що це як "наркотик" для нігтів. Поки мажеш - кайф, тільки перестанеш - ломка! вона радила професійні лаки, вони продаються у спеціалізованих магазинах і коштують від 40-50 грн. та ефект надовго (я купила такий, але напис на флаконі стерся і я не хочу брехати з назвою, а було це давно... дійсно на довго допомагає!). Можеш так свій новий лак перевірити - перестань ним користуватися на тижні два... чи буде триматися ефект чи ні! :) Тільки до того, хай нігті вже прийдуть до нормального стану, а не під час курсу.

• Подобається Подобається x 1
  18. vanilia

Ну от цей Селлі Генсен теж з професійних. Я за нього 63 грн дала :))) Це лаки як кольорові, так і безколірні, але є різні: з нейлоном, з тефлоном і т.д. Я купила собі ще пару.
    Зараз навіть не можу так перевірити, бо в мене знову ніготь послоївся, прийшлося всі пообрізати :sad: :sad: Я мало не плакала. при шкірочці :sad: :sad:
    А пізніше, як відрощу знову, спробую як ти кажеш.

19. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

А в мене нігті перестали слоїтись відколи походила зо 2 роки з акриловими. Вже майже рік як зняла і тьху, тьху, тьху, міцні і красиві. Не знаю, чи то так співпало, чи то дійсно допомогло...

20. vanilia

В мене вони після родів слояться. Спочатку багато сиру їла, то так не було, азараз кожні 2 дні запіканки не печу :))

Статус теми:
Закрита.