Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

ТОчно є.
    Тут Незабудка давала дуже класний блог про манікюр. От там дівчинка і описувала ті чудо-лаки, які змінюються залежно від температури. Але де таке купити...

2. Gentle

Gentle Well-Known Member

Читала я той блог про лакоманьячку за наводкою Незабудки :) Чесно кажучи, сподобався, тільки та Горєлова таки справді фанатка, я не така :)
    Знайшла тут на 112 ст - показують дівчата, що можна просто губкою промокнути і вийде такий же ефект двома окремими лаками (ну або принаймі дуже подібне). Прийду додому - спробую :), але, чесно кажучи, не думаю, що вийде так само класно.

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Тут теж такий майстер клас давали здається. На картинках показано послідовність дій. Пробувала я таке)) Вийшла шалена пародія. Можливо я зле підібрала лаки, або руки не з того місця, але воно геть не виглядало так як на картинці:girl_haha:

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а я про такий лак мрію:
    Чи хтось таке бачив в продажу?

5. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Tyfelka, "бантики" є у цьому магазині. Доставка безкоштовна, приймають наші гривневі картки.

6. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Незабудка, а то в них ціна 8.50 в євро чи то фунти? Я щось не орієнтуюся що то за грошовий знак. Я б такий лак замовила, але з кимось до спілки, бо сама не осилю оформити замовлення. А ви там вже замовляли, скільки треба чекати?
    Дівчата, може є бажаючі на СП?

7. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Йду на гелевий манікюр. З чого почати перший раз краще: з френчу чи в кольорі? Приїхала з села з поломаними нігтями, манікюрниця пообрізала решут, починаю відрощувати. Але хочу покрити гелем, щоб не поламались скорше, ніж я дійду до салону.

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, де в районі Виговського-Любінська-Наукова можна зняти акрилові нігті? :)

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нещодавно була в перукарні і там дівчинка казала що мастить нігті корабликом якимось. я не наважилась спитати що то таке, тому прошу підказки тут. хтось в курсі? я так розумію то щось типу розумної емалі, але як воно правильно називається і де можна купити?

11. gnoma

gnoma Member

Корабликом в народі називають Kalyon :)

Після двох місяців користування мої нігті нарешті віджили, перестали ламатись, слоїтись, стали здорового кольору і головне дуже міцні, бо до того нігті просто гнулись. Правда дехто каже, що результату не помітно, то напевно все індивідуально. Мені дуже підійшло.
    Купувала на пр. Шевченка в магазині, що біля Глорії Джинс (той що з двома входами з різних сторін), ціна в районі 30 грн.

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Придбала з цікавості лак Буржуа ось цей (колір брудний рожевий):
    з плюсів:
    -дууууже швидко сохне, реально пару секунд
    -довго "носиться", витримує миття-прання-готування і т.п.
    з мінусів:
    -особисто мені загрубо-густа консистенція і враховуючи те, що він швидко сохне важко гарно намалювати ніготь
    -незручний куций і широкий пензлик.

Короче мені швидше не сподобався :girl_nea:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Він зараз у по знижці.

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ой а я знайшла, ну мені смішно було б не знайти бо то практично в мене під хатою і майстер (яка мене на європейський навернула) порадила з запевнянням що мені його вистачить на роки, таки правда напевно бо за 2 місяці що він в мене є я тільки зараз другий раз буду користуватись:girl_haha: якось мені простіше піти з хати на манікюр, але головне я не вмію собі зробити гарну форму нігтя:girl_blush2:
    в мене такий cnd[​IMG]
    а ще я "зірвалась" і останній раз робила обрізний манікюр, оххх зараз буду виправлятись
    а про "кораблик" то я тепер з ним не розлучаюсь, мої нігті його полюбили

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Про кораблик: пише на ньому, що наносити шар щодня, думала, він якось вбиратися буде, а то просто як лак прозорий. То так накупу шар за шаром і наносити? Чи як...

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Rosynka, наступного дня стерти і наносити знову. Як лак.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Про такий варіант думала, але
    не буде їм більше шкоди від змивки, ніж користі від "кораблика"?

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Безацетонова змивка, як варіант..Я корабликом користуюсь як прозорим лаком, раз на 3-5 днів. Мега ефекту не помітила, бо маю, ттт, дуже міцні і швидкоростучі нігті. Слхне швидко, тому і юзаю:connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.