Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tequila

Tequila Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дякую вам, Олю! :)

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я колись робила в салоні по вул. Гвардійській, як йти знизу по правій стороні. Там жіночка колись працювала художницею, малювала ялинкові прикраси. Малює супер. Але дотошна. Мені як треба виглядати на всі 100 - то до неї записуюсь...
    Ще одна робить на дому, бо сидить з дитиною. Р-н вокзалу. Завжди бере участь у всяких конкурсах і виставках.
    Мала ще одну дівчину - але вона в декреті....

Додано через 7 хвилин
    Я шукаю дівчину, яка б могла манікюр/педікюр на дому робити... Може хтось знає?
    Я ніяк не виберуся на ту справу, не має з ким малого залишити, а в перукарні з ним сидіти не хочеться...

3. bora

bora Well-Known Member

Також цікавить це питання. Мала досвід манікюрдиста, яка сама собі вирішувала кому хоче робити манікюр, а кому - ні. Противно було то спостерігати.:suicide: Рафінована рагуліха. Порадьте нормальну людину - наш сервіс вже дістав.

4. natty

natty Well-Known Member

такі страсті тут розповідають. А який район хоча б? Я знаю двох хороших в районі вул. Чупринки-Княгині Ольги (де живу). Одна з них добре робить нарощення, художній і різні об'ємні акрилові візерунки - для дуже урочистої нагоди саме те. Інша категорично проти нарощування, дуже добре робить біологічний (безобрізний) манікюр, власне, вона мене на нього і присадила :) Дуже рекомендую тим, в кого близько капіляри і тоненька кутикула. Так що ви уточніть бажане місце, може, ще когось згадаю.

5. bora

bora Well-Known Member

Центр...

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, привіт!!! Підкажіть будь-ласка де є хороший майстер по стрижках, ройон В.Великого, Центр. А то щось треба змінити вже, бо набридло вже, капець.

Додано через 3 хвилини
    Скажіть будь-ласка адресу майстра з біологічного манікюру, це саме те, що треба!!!!! Величезне дякую:radist:

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

дизайн студія Ірини Стегури... кликати панну Катерину ;)

а стосовно манікюрниці, то я теж так і не знайшла пані, яка б могла приходити до мене на роботу :sad:

8. natty

natty Well-Known Member

кинула в приват. Будь-ласка!

В Домі краси на Франка були? Там є Леся, непогано робить художній, скромна, без понтів. Вона ще робить недорого апаратний педикюр. Є ще Іванка...робить супер, але дуже тяжка людина, нагрузить своїми проблемами, поки буде робити.
    Ще чула, що в Комільфо хороший манікюр і в Елізії, правда, сама не була. Роблю біля дому переважно, бо так мені зручніше. Тому й допомогти суттєво не можу :sad:

Згадала ще Авентін. Там обслуговується чоловік. Каже, що манікюр хороший. Досить дорого. Сама знову ж таки на манікюрі там не була.

• Подобається Подобається x 2
  9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Цікаво, а скільки коштує біологічний манікюр? А то я трошки далека від того.

10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

маю телефон однієї манікюрниці, дівчина робить манікюр на дому, а також може і на роботу прийти за домовленістю. Юля (так її звати ) робить гелеве нарощування, корекцію, і ін. ЇЇ тел. 80977914474. Можна дзвонити в будь-який час.

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Півтора роки була з акрілом, зняла восени, на місяць (моя майстер сказала щоб нігті відпочили) за місяць вона мені зробили такі пазурі, що той акріл заховається (нарощувала я не в неї), а за місяць я завагітніла і від запаху акрілу мене жахливо нудить.:shutup:
    Ось що скажу: те, що акріл псує нігті - брехня, має бути професійний майстер! Як комусь цікаво, томожу скинути фото (моя майстер завжди робить художній розпис), чесно скажу, руки виглядають завжди просто шикарно!:radist:

• Подобається Подобається x 2
  12. Lady X

Lady X Well-Known Member

У мене маленькі нігті І далеко не ідеальної форми До того тонесенькі Можливо нарощувати?????? Порадьте щось

13. Abraira

Вважаю, що порадити може лише майстер, який погляне на нігті. Бачила дівчат з нарощеними нігтями (вона один зламала), то знизу виявилась дуже вузенька нігтьова пластина, я-би сама на такі маленькі нігті акріл поклала. Я хожу на Чайковського в салон "Мрія" до Олени, вона по непарним працює (до неї обов*язково звписуватись). Як треба, телефон напишу на скриньку.

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Скиньте будь-ласка сіої фотографії! дуже цікаво подивитися!

15. viktoria

viktoria Well-Known Member

Подскажите, пожалуйста, кто хорошо делает эпиляцию воском:)

16. марта

марта Well-Known Member

Дівчатонька, мене ще дуже цікавить перукар, щоб був непоганим стилістом і міг порадити відповідну стрижку. Дуже хочеться змін, навіть кардинальних.

17. Abraira

Ось, я нарешті зрозуміла, як додавати файли.

• Подобається Подобається x 6
  18. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене є жіночка, дуже класно робить і не боляче, приватний кабінет. я навіть на 9 місяці до неї ходила.... Якщо вас це ще цікавить напишіть в ПП.

Додано через 6 хвилин
    За кордоном вже всі відмовляються від акрилу, особливо через запах. Мої перші нарощені ногті були акрилові, нарощувала в Словаччині, у Львові не могла знайти ту саму фірму для корекції, і зняла. Перейшла на гель. Просто супер, правда не такі міцні як акрилові. АЛЕ НЕ ШКІДЛИВІ І НЕ МАЄ ТОГО ЖАХЛИВОГО ЗАПАХУ!!!!! Проходила 6 років не знімаючи, жодних проблем з нігтями не було. Почали відлітати самі на 8 місяці, побачила, що то тільки трата грошей і збилася... Поки дитина мала не буду нарощувати, заодно і нігті "відпочинуть", хоч це і зайве...

19. Abraira

Не обов"язково робити корекцію акрілом тої-самої фірми, якої вам робили нарощення чи іншу корекцію.
    Найбільш фірми, що виробляють матеріал для штучного нарощення нігтів, виобляють саме акріл. На заході від акрілу не вдмовлялися, шкоди від акрілу немає і давно вже є акріл без запаху.
    Дуже ретельно проробляла це питання, і мене просто шляк трафляє, коли наші "майстрині", які освоїли тільки акріл чи гель починають байки клієнткам розводити! Обирайте те, що подобається! Акріл - акріл; гель - то гель! Просто там якісь нюанси в програмі і оплаті за програму, тому переважно юні дівчата з манікюрними ножничками обирають гелеве нарощування (нічого проти гелю не маю). А в підтримку акрілу скажу, що всесвітнього чемпіонату по нарощуванню гелевих нігтів, на відміну від акрилових, немає.
    Всім бажаю мати власні, гарні і здорові нігті а також чистий спокій! ;)

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, а розкажіть графік догляду за собою? Скільки часу приділяєте вилкючно для себе?
    А ще скажіть у весняну пору що б таке зробити з лицем?

Знайшла у флайледі такий от розклад:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.