Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Чи правда, що після нарощення нігтів грибок може з"явитися?

2. Rona

Rona Мама-йожик

може, якщо майстер халявить, йдіть до перевіреного

3. носик

носик New Member

Дівчата, а можна фімо замість гелю на лак "ставити"? хтось робив сам вдома?

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

Можете поставити фімо на лак(2-3 слої), але воно довго триматися не буде, бо дуже об"ємне, і буде зачіпатися вам за все.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Може, якщо у вас підуть відслойки, майстер їх на корекціїї не забере, не обезжирить те місце, добре не зачистить, а накриє ті відслойки шаром нового матеріалу, то там спершу може утворюватися пліснява (яку доречі нереально не побачити), і якщо і цього "майстер" не побачить і не забре, то за місяці два-три може бути грибок.

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

в фігурній пляшечці Я вже подивилася , такі точно в Космо є
    таких там не бачила

6. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Лак OPI Big Apple Red

Колір дуже "мій" - яскраво-тепло-червоний. Текстура - крем, без жодного шиммеру. Нанесення мені все-таки псує маленький пензлик (у мене мініатюрка OPI). Сохне швидко. На фото 3 шари. Єдине - він потребує, імхо, трошки коротших нігтів. Виглядатиме так "сексі-сексі" :girl_wink: Довжину я потім вкоротила, і все стало гуд. Ну але на фотографії вже як є, так є :girl_blush2:

Останнє редагування: 3 Січень 2012
  7. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я вперше в житті покривала в салоні шеллаком-хотіла бути модна, а через 2 дні почало все тріскати і відлущуватися:girl_feminist:
    Чи то мої нігті якісь не такі, чи що за біда-де ж ефект стійкості 2-х тижнів?:girl_devil:
    Лише марно потратила гроші і час((((

8. Rona

Rona Мама-йожик

за скілько часу лак OPI (чи єнчий такий ж дорогий) злущується з натуральних нігтів? (господарку ніхто не відміняв)

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені тиждень чудово тримається, до 10 днів терпимо гг. Руки в воді постійно, дитьо-митьо-готування-прибирання

10. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А Ви вагітні? Мені мій майстер не радила покривати шеллаком під час вагітності, оскільки у верхньому шарі нігтьової пластини відбуваються якісь зміни і таке покриття буде не стійким.

11. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

угу)))
    ааа, можливо:girl_crazy:

12. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Скоро скажу :)

Я собі вирішила не покривати нігті гелем. Пообрізувала коротесенько, гель вже весь відріс, маю свої-голенькі. Побачимо, що з того буде.

13. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Лак OPI Lincoln Park After Dark

Ніяк мені не хотів фотографуватися. Лак кольору чорної смородини. На фото виходить чорним.. В реалі він теж майже чорний, але все ж гурмани помітять в ньому темний-темний фіолет. Наноситься пречудово в один шар (на фото - 2 шари бази "Умная эмаль" + один шар лаку, без топу) Має власний глянець, тож топ я наносила аж через 3 дні, щоб трошки той глянець поновити. Класно виглядає на коротеньких нігтиках. Такі собі ягідки чорної смородинки на пальчиках :d23:

Про стійкість. На натуральних нігтях вже на другий день в мене з'явився скол (і то без жодної домашньої роботи). Стирати лак мені не хотілося, тож я зробила латочку. Вийшло абсолютно непомітно. Сьогодні 4-ий день. Більше казусів не було. Побачимо, як далі буде.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене зараз червоний класичний ОРІ. з основою і топом. скол на на 3 день 1 нігтика. нині 4 день, вже троха кінчики підтерті. але всю домашню роботу робила.

15. shkodnica

shkodnica New Member

мені дуже подобається темно-вишневий лак на коротких нігтиках, або світло-бежевий- на кожен день....кольорові лаки імхо, це якось по-дитячому мило і несерьйозно....маю зелений - чоловік сміється і питає чи то раптом не грибок?)

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а в мене з нігтями просто біда(( мало того що сама пластинка якась не ахті, майже кругла, то ще й нігті ростуть погано...тобто ростуть нормально, але ламаються дуже. пю кальцій, нігті стали твердіші, але все одно ламкі, і задираються часто в кутиках. словом, я почала серйозно задумуватись над нарощенням, але поки вагаюся
    а ще коли вчилась в універі то носила довжелезні нігті, але знала таке: як тільки хтось похвалить манікюр, до кінця дня все поламається

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ось мій зимовий манікюр:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

18. murawka

murawka New Member

Купила мамі у "Брокарді" лак німецької фірми Anny. Не втрималась і сама попробувала. Гарно наноситься, зручна кісточка. Стійкість без топа і бази 4-5 днів. Ціна 133 грн. за 15 мл. Палітрі сам Inglot позаздрить.

19. LILY

LILY Well-Known Member

хочу всі ті лаки,класні пра?!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    хто знає де є великий вибір тих лаків?

20. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

LILY, дуже класні! :girl_in_love:
    Це все OPI. В офлайні у Львові я їх так і не знайшла, тому замовляю в мережі. Якби зібралось трошки бажаючих, можна було би СП звідси організувати..

Останнє редагування модератором: 8 Лютий 2012
Статус теми:
Закрита.