Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Materynka

Materynka Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Мені здається, що я такі бачила в Космо, але не знаю чи така сама серія

2. LILY

LILY Well-Known Member

хтось покривав свої нігті гелем?як вони після зняття гелю нормально ростуть і пошкодились?

3. dydik

dydik New Member

Я нарощувала нігті гелем. Нормально ростуть, але спочатку трішки пошкоджені. Мої нігті стали дуже мягенькими.

4. likeangel

likeangel Member

знайшла таке...ужасть!
    типу на НР когті дракона...

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Зробила собі сьогодні педікюр,і покрили мені червоненьким шеллаком:d23:

фото

6. LadyLand

LadyLand New Member

вчора також покривала нігтики гелем-лаком і думала як то власне на ніжках то зробити.
    Нормально було в лампу ніжку засовувати? Чи може ви то якось по іншому робили?

7. Rona

Rona Мама-йожик

сама собі? як лаком? а потім в лампу?

8. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

так,нормально в нас є спеціальна лапа під ноги,широка,і можна огу поставити.так що зручно.

9. LadyLand

LadyLand New Member

так, сама собі і сама сестрі - робили вперше :haha:))
    але результатом задоволені
    робили все по процедурі Le Vole

10. Bonita

Bonita Member

Зробила корекцію гелевого манікюру, тепер нігтики короткі, але доглянуті і дуже акуратні руки (бо після мого генерального прибирання половина нігтів поламалися).
    І перший раз пройшла процедуру парафінотерапія. Це такий кайф, спочатку ручки скрабують, потім наносять живильну масочку, окунають в парафін і в рукавички махрові. Сидиш так хвилин 20, а після зняття руки стають бархатними, шкіра зволожена, приємна на дотик, немає ніякої сухості, а в моєму випадку ще й між пальцями подразнення пройшло, а запах який... Була задоволена, як слоник, тепер частіше буду себе в таку погодку балувати.

11. Bride

Bride Well-Known Member

Сьогодні щось такого захотілося, сама не знаю чого, пішла в Ватсонс і купила тріскаючий лак, набір...прийшла додому, випробувала на чоловікові ( бо сама маю свіжий манікюр, не хотіла псувати) ... і розчарувалася. Вибрала чорний колір тріскаючого лаку.виглядає так, ніби після городу руки не помила(((( Хтось його купував? може я шось не так роблю, бо в неті виглядає гарно

12. Lietti

Lietti New Member

А я знайшла в продажі фотонаклейки на нігті, получилось як художній манікюр, можливо хтось також пробував. Нажаль не можу вставити фото (підскажіть будь-ласка як вставляти правильно фото - я не можу з розміром вгадати, постійно видаляють за великі розміри фото, як правильно вставити фото?) Буду вдячна.:girl_wink:

13. medical

medical New Member

Я теж пробувала бачила в подруги правда не на руках а на ногах, основа біла а лак чорний,попробувала собі вийшло недуже,можливо має значеня розмір нігтя в мене невеликі і розломи вийшли негарні.

14. Lietti

Lietti New Member

Є дешеві тріскаючі лаки вони тріскають (або практично не тріскають) не акуратно, а є дорожчі (в районі 35-40 грн) - то ті тріскають під крокодилячу шкіру, акуратно і симетрично. А також наносити тріскаючий лак потрібно на інший лак (бажано за основу брати перламутрові або лаки з "бльосточками", в них основа рельєфна і лак краще на такій основі тріскає). А також наносити (з дорожчих лаків) потрібно не грубий а дуже тоненький слой і бажано за один раз (можна ніготь розділити на два мазка, але не поправляти по верху знову) тоді тріскати буде акуратно.

15. sofcja

sofcja Member

і кольори мають бути контрастні, щоб гарно розтріскалось...
    бо якщо нижній лак-основа буде не яскравим, то ефект і справді немитого може вдатись... я вперше на червоному лаці золоте розтріскування зробила, то виглядало так наче нігті розсікли чимось і вони спіднизу кровоточать:girl_haha: так-що тут тре і з кольором вгадати, і наносити правильно

а я маю біду, хоч сідай і плач. з осднієї сторони так умудрилась ніготь надірвати глибоко, що певно як відірву, то мняско буде видно:girl_cray:
    а так хотіла на свята з гарним манікюрчиком бути...
    заклеїла лейкопластирем, щоб різко десь не обірвати - може трошки вверх відросте, тоді й обріжу. а зараз треба буде акуратненько відрослий кінець нігтя обрізати... на всіх мабуть, аби рагулиндою не ходити...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

16. Lietti

Lietti New Member

А я нігті покиваю корабликом, зміцнювачем для нігтів, ефект чудовий. Можливо кораблик і не впливае на пришвидшення росту нігтів як говорять, але "цементує" це точно, нігті стають міцними і практично не ламаються (ну якщо їх не використовувати як "викрутку" і т.п.:)) ). Але мені він поміг.

17. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

А не хочете той один доростити? Шкооооода, якщо всі решта довгі :d23:

18. AilataN

AilataN жива

Раз в дві-три години мастити злам склеюючими засобами від У. Е.(умна емаль) до ... (всяких різних купа)....Н. Т(нейл тек) , принцип однаковий, складові різні. ))
    Склеює ніготь однозначно, свято можна пережити, а потім гарно обрізати.

19. sofcja

sofcja Member

не розглядаю як варіант...
    свої маю мега міцні, навіть незнаю де я умудрилась його підірвати... хіба готувала, то може в спішці десь ножем зачіпила:girl_in_dreams:

jalatan, дякую! спробую, а може якраз допоможе!
    тішить що надрив не є дуже далеким - мм десь 4, то може не обірву, як підклеюватиму.

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

вже давно хотіла спитати. робила недавно чистку, манікюр. то тільки в мене після чистки ціла купа задирок потім робиться? чи то манікюрниця так якісно працює? а ще шкірка відстає від нігтя після обрізання кутикули і аж до болю, особливо коли щось треба витягнути з кишені вузьких джинсів))) Саме з цієї причини не люблю робити чистку

Статус теми:
Закрита.