Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Clementina

Clementina Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Бачила такі в Білій Вороні, у Ватсоні (ДЦ), якщо не помиляюсь фірма M.A.G, серія називається "Графіті", а в інтернет магазинах зараз їх "до кольору, до вибору", різних виробників і цін

2. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Крім "M.A.G", ще є й інші, правда, не пам'ятаю назв, навіть "Ноготок", здається, випустив :). І того добра доволі у магазині на початку пр. Шевченка, тому, що "протяг" в народі :)

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вночі не спалось, випробувала інглот червоний (036), на щастя має глянц, зверху ще покрила PREMIUM UV-SUNSCREEN від Magik Touch. колір гарний, але я собі подумала, що темніший більш люблю.во

4. Bonita

Bonita Member

Такі лаки бачила в "Імідж" за доступною ціною, а ще від LCN є, но мабуть дорожче.
    Ходила недавно на корекцію, зробили мені гарненький френч, а зверху покрили лаком "магнетік" оригінально виглядає. Цей лак іде з магнітними частинками, покривають нігті підносять магніт і утворюються гарненькі полосочки-розводи по довжині. Мені сподобалося, виглядає гарно, а коли почне лущитися, то стерши це покриття буду мати свій улюблений френч.

5. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дівчатка! На апаратний педикюр хтось ходить? Як враження? Порадьте кращий салон (в пп, чи в карму).

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я знов з красивими нігтиками
    улюблений інглот

7. shoelover

shoelover New Member

дівчата, хто стикався з маркою ORLY? бо маю від них мастилку таку для того, щоб нігті були міцнішими, а вона відлущується за день-два :girl_cray: хоча на банці пише малювати раз на тиждень :girl_sad:
    Воно в такій баночці, як ота на фото зліва, тільки там то бейскоут, а в мене зміцнювач

8. ivanyska

ivanyska New Member

Завжди чистку робила в перукарнях, а розмальовувала сама-то хоббі таке (самоучка), та зараз і нігтиків толком нема. Трохи зміцнюю умною емалью..

9. likeangel

likeangel Member

де будете замовляти?

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

і це називається матовий лак:girl_devil:
    чи є тема "чорний список інтернет-магазинів"? я б написала де таке "Ге" купила за нормальні гроші! Зла як дідько!

10. La esposa

La esposa Moderator

11. likeangel

likeangel Member

я таке вже виділа в контакті але ще не ризикнула спробувати:girl_smile:

12. La esposa

La esposa Moderator

а мене вже свербить :girl_crazy: тільки не хочеться "ароматизувати" хату наніч, бо вже перевітрили і нагріли - шкода тепла :)

зроблю, розкажу, що і як :)

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

ще одне, яке найбільше сподобалось:
    http://www.youtube.com/watch?v=bOFO5-BxKTs&feature=player_embedded#!

13. likeangel

likeangel Member

круто! я теж мусю таке зробити:girl_crazy:

14. La esposa

La esposa Moderator

Пробувала я робити такий манікюр, накапала чорного і червоного. Вийшла кака, бо, мабуть, вода була захолодна і "мисочка" (ковпачок від дезодоранту) була заширока. А ще чорний лак був загустий. На воді все виглядало гарно, а на нігті червоний ховався під чорним, і вийшла суцільна чорна маса, яка вже 20 хв не висихає.

В мене короткі нігті, треба відростити і спробувати ще - може вийде.

15. likeangel

likeangel Member

мабуть потрібна практика....

16. La esposa

La esposa Moderator

теж так вирішила. А ще лаки ріденькі потрібні, але нерозведені. І нігті довгі треба :)

17. Bonita

Bonita Member

Моя мала теж пробувала робити такий манікюр, досить цікаво і оригінально дивилося. Але для того щоб на всіх нігтях виходило однаково потрібна хороша практика. Вчилася вона на куплених накладних нігтях.

18. Альфа

Альфа New Member

Привіт, дівчата! Терміново на сьогодні потрібна модель для гелевого нарощення нігтів ФРЕНЧ. Ситуація: завтра здаю іспит після закінчення курсів, хочу остаточно "відточити техніку". Абсолютно безкоштовно:girl_yes2:, виїзд до клієнта. Пишіть у приват.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата, а хтось користувався засобом для видалення кутикули, рідина така спеціальна, я в аптеці побачила з серії "Розумна емаль", ціна 43 грн. пише, що "з"їдає кутикулу", то варте уваги?

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я чимось таким подібним користуюся, ну може в кого не дуже відростає кутикула то підходить. Вигляд всеодно буде не такий як після обрізного манікюру. Я користуюся коли не хочеться замочувати руки, просто мажу цією штукою, кутикула розм"якщується, і тоді вже її обрізаю

Статус теми:
Закрита.