Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

купила сьогодні щипчики для обрізання нігтів - ножиці відмовляються нігті брати. Так от - яка це кльова штука! (всі напевно і так знають :girl_cool:)

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

я робила гелеве укріплення,якщо цікаво, більше інформації,то звертайтесь в ПП,щоб часом не сприйняли за рекламу!

3. TanyaB

TanyaB New Member

Дівчата,рекомендую "умную" емаль та таблетки з кальцієм , нігті через місяць
    тверді стануть не будуть ламатися і не треба буде ніякого нарощування.:girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up:

4. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

так я теж нею користуюсь і мені допомагає! але ж не всім вона підійде... залежить від причини.....

5. GONE BABY GONE

нарощення робиться не лише через слабкі нігтики! багато жінок роблять нарощення,та укріплення гелем маючи свої дуже гарні нігті!
    трішки знаючись в цій сфері,то багато жінок із зовсім короткими нігтями,покривають їх гелем!безумовно це дуже зручно,до прикладу зробивши акваріумне нарощення,можна ходити місяць із французьким манікюром(чи будь-яким іншим малюнком) і при цьому він буде,як щойно намальований!а лаками,які б вони дорогі не були,до тижня часу!

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

маю гарні нігті, але нема часу їх малювати. задумалася про акваріумний ефект... а не зіпсуються свої нігті після того?

7. GONE BABY GONE

це напевно для кожного індивідуально,якщо доглядати за ними і ходити на корекцію,то все буде добре!а якщо вже захочите зняти,то звісно спочатку вони будуть слабкі,адже вони були під покривом гелю,а коли його знімають,то спилюється трішки нігтевої частини,та це не є так страшно,томущо зараз є безліч масел,та олійок і після користування ними все стає на своє місце!
    мала нарощенні нігті 1рік потім зняла,десь пів року була без них і вже от зново десь 1,5 роки я маю акваріумне нарощення французького манікюру!справді дуже зручно,навіть як вже хочеться намалювати якийсь інакший лак,то малюєш поверх нього...а коли стираєш,то далі маєш акуратний френч:)

8. bora

bora Well-Known Member

Моя співробітниця робить. Нігті після нього в такому ж катастрофічному стані, як і після нарощування - стесані. І також потребують постійного догляду.
    Роблять майже усюди - тому записуйтесь ближче до свого дому, щоб потім на коректуваня ходити.

Я без слізх на такі нігті дивитись не можу:) Направду довелось би на роботі відпустку брати. Олійки стесаним обрубкам далеко не відразу допоможуть.

9. GONE BABY GONE

все залежить від того,який майстер нормальний майстер не буде стесувати нігті!

усе потребує постійного догляду!раз на місяць,як на мене не так вже й багато часу!

звісно,якщо самій зубами віддирати гель від нігтів,то вони такими і будуть:)а коли майстер акуратно спиляє гель,то повірте нічого вашим нігтикам не станеться!

звісно я б сама без сліз не могла дивитись на таке

вже колись закидувала фото можу щераз закинути фото моїх нігтів,які акуратно і не стесано виглядають:) на кожен товар свій покупець!

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

киньте ссилочкою пліз...

11. bora

bora Well-Known Member

Вважаю, що про ризики КОЖЕН покупець має знати.
    збавте тон

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

чого ж є такі перли... колишня співробітниця після свого весілля так і зробила. я певна, що вона мала ті нігті раз в житті і більше не схоче:girl_haha:

13. GONE BABY GONE

та чого ви? пишу так,томущо колись мала необережність, не знімати гель а саме віддирати його з нігтів!у повному розумінні слова,через що потім мала проблемку з ними!

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

можна подивитись в цій темі на 48 сторінці!
    правда якість трішки погана і фото не збільшується!

14. bora

bora Well-Known Member

Як скажете. Я говорю про варіант, де людина постійно це робить у салонах. Спишемо на некомпетентність майстрів. Судячи з усього - таких немало.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

певно, справді все залежить від майстра.
    я особисто нігті не нарощувала,але була свідком такого: дівчинка,яка працює в салоні краси нарощує їх собі постійно в тому ж салоні звичайно за безцінь :) і от вони їй набридли, вона підійшла до майтсра і попросила швиденько їй то все познімати.
    я якраз сиділа збоку і чекала,поки мої нігтики підсохнуть.
    яким було моє здивування, коли після спилення залишились гарненькі свої нігтики, правильної форми, здорового вигляду.
    сама завжди думала,що після нарощень свої нігті "викидати" можна.
    цей випадок навіть заставив мене захотіти спробувати собі наростити.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

намалювала собі якийсь літній манікюр, і тепер він мені заважає:girl_haha: ХОЧУ ЛІТА!

17. K.I.M.

K.I.M. Active Member

на рахунок майстрів.... я вже вдруге роблю гелеві нігті...
    першого разу мене не властувала товщина гелевих нігтів і їх форма.. виглядало так, що умене не нігтики, а кігті коршуна... якщо дивитися на пальці збоку нігті круто загиналися додолу... жах. скіки я не просила майстра зробити їх принаймні віддалено схожими на натуральні - нічого не вдалося...два тижні ті нігті трималися на нігтях (тавтологія, але шо зробиш)... а потім гарненько повідпадали...

вдруге я зробила нігті вчора... теж у престижному салоні. теж заплатила понад 300 грн. нігті тоньші, рівні.. але то жах якийсь....вони жодним чином не схожі на природні.. хоча я роблю коротеньки нігті і французький манікюр - ледь помітна природна довжина і колір... але так спахабити білою полосою кінчик нігтя треба вміти!!!! білий кінчик малювати треба так, аби пластинка видавалася більш довгою, це має бути ніжний красивий малюнок.. у мене ж нігті виглядають знову неприродньо і знову мені не подобаються...

але я вперта :):):) і таки знайду майстра, який у Львові вміє робити нормальні гелеві нігті. не такі, у яких за кілометр можна буде впізнати гель!
    словом, вже шукаю нового майстра... якщо хтось має корисні знайомства - пишіть :):):)
    я справді хочу мати красиві гелеві нігті...

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

про стесаність - ну не тешуть нігті :):):) маю невеликий досвід себе і своєї мами та сестри - під гель ніхто глибоко не зпилює...
    ну, можливо варвари є у кожній професії.. але всеж таки.

і коли за два тижні мені зняли гель - нігті були такі самі, як і раніше. тіко довші на міліметр :)

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

ото мене понесло...
    всі ви фотографуєте нігті зверху. у мене теж вони згори виглядають нормально...
    а сфотографуйте їх товщину!!! чи вигляд збоку...

ну, щоб я могла реально оцінити і обрати майстра :)

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені сьогодні подруга от такий манікюр зробила....:girl_in_love:

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я підстриглася і зробила колорування. ВЕСНА!

п.с. правда тільки Надійка на форумівці зауважила:girl_haha:певно як на лисо збацаю або блонд- тоді точно всі зауважать:girl_haha:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

я, я помітила! Забула сказати, бо там очі в різні сторони порозбігались. Кася - красуня!

Статус теми:
Закрита.