Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

ну це логічно, я кажу про більш практичний аспект довгих нігтів і чому їх в пологовому перевіряють ;)
    почала пити тільки недавно, вже твердіють нігті ;)

Хотіла запитати про засоби помякшення шкіри на руках, а також про засоби для сповільнення росту кутикули. Хто яким користувався?

2. Ума

Ума Super Moderator

Ой, дуже файна олійка є від Sally Hansen. Я не пригадую як називається точно - вона прозора, трішки фіолетового кольору, в невеличкій баночці із піпеткою. На основі виноградних кісточок і тп. Кутикула росте повільніше і що для мене головне, не тріскає навколо нігтя. Мала суху шкіру і кутикула при манікюрі завжди тріщинки робила. Тепер забула що то таке є. І взагалі та косметика для нігтів мені дуже подобається - ціна,якість оптимальні :) Є в Брокарі, Арсені, ДЦ і т.п.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

от я лише раз таким користувалася - нігті більше тижня виглядали чудово!
    Казали, що то в Парадоксі є, або на замовлення на гурнівнях. Завтра спробую в ДЦ пошукати спершу!
    Дякую за підказку назви ;)

4. Ума

Ума Super Moderator

я давно користуюся цією кометикою. Раніше у нас у Львові її взагалі не було, то я привозила з-за кордону. а зараз точно є в Арсені у магазині парфумерії. Я купувала на Науковій.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Не зовсiм до теми... але я всеодно 5 копiйок вставлю. На превеликий жаль, дiвчата, вас страшенно обдирають i обманюють у ваших магазинах!!! Особливо на рахунок косметики. Все перевищує цiни в 2 рази а може i бiльше.
    Моя тьотя їздила до Львова недавно, казала що там магазини втридорога деруть за косметику. От наприклад Clinique туш для очей вона казала у вас коштує близько $40? так? А у нас $13. Потiм, така косметика як MaxFactor чи Revlon тут коштує в районi $7-$10 не бiльше. Це вiд лаку до пудри. I так напевно з всiм iншим. Звичайно, косметика вiд Chanel, Pierre Cardin дорога i тут теж, але не такими астрономiчними цiнами як у вас. Менi це дуже дивно. Здається у вас мало б бути дешевше, близько всетаки до Захiдної Європи де мабудь цi всi речi купуються.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, я сюди зі своїми проблемами.
    Минулого року на ранньому сонці спалила носа і ціле літо ходила як дід мороз. :sad:
    В нас від минулої середи вже літо почалося, що я мало плече не спалила. Хто що порадить, аби носа не спалити. Я маю проти загару крем, але як часто ним маститися, аби не спалити? Або які ще є методи? Але якісь людські, бо мені серед людей ходити. :D

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

А ще... як вберегтися від веснянок, які з першим сонечком вилітають на лицях :sad:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вчора була змушена обстригти свій чудовий манікюр - зламалось два пазурі, найдовші були....

9. Koza-Dereza

А мене в суботу чоловiк не пустив в салон робити педiкюр/манiкюр - я йому сказала що у такому випадку йому самому прийдеться менi робити педiкюр. I що ви думаєте, озброїла я свого коханого пилочкою i лаками i вiн пиляв, малював, сушив витирав, все як має бути :) А я тим часом собi сама манiкюр зробила :) Отака у нас команда вийшла. Коли малиш пiдросте, розкажу який у нас чудовий татко:p

• Подобається Подобається x 8
  10. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А як на рахунок косметики Мері Кей чи Ейвон? Вона популярна там ? :rolleyes: Просто цікаво :)
    А взагалі якою косметикою Ви користуєтесь.

11. Koza-Dereza

Мерi Кей i Ейвон, продаються тiльки вiд жiночок що зареєструвались з тими фiрмами як дистриб'ютори. Моя мама навiть зареєструвалась з Ейвон. Але купує косметику тiльки для себе, iто зрiдка. Тобто, у магазинах цiєї продукцiї немає.
    Я особисто користуюсь рiзною косметикою. Я завжди шукаю що найкраще для мене.
    Поки що у мене такий арсенал
    туш - Cover Girl з резиновою щоточкою що є супер!!!!!!! Не злiплюється навiть коли вже туш майже закiнчилась. I на диво не обсипається. Цiна $7.50 (чи $8.50, щось пiдзабула)
    http://www.covergirl.com/cgcollection/eyes/mascara/mini_lashexact/lashexact.jhtml

олiвець для очей - Chanel. Просто шикарний олiвець! На однiй сторонi стержень, на другий подушечка яким можна розтушувати контур. Я взяла чорний. Але ще б хотiла коричневий на м'якiший макiяж. Цiна троха дорога, але той олiвець пробуде у вас довго, бо вiн є сам довгий i там багато стержня. $27.50
    http://uma.chanel.com/product.php?chnprd=MAEMU010

пудра - MAC. Я для себе вiдкрила цю пудру у 2004. Купувала косметику на своє весiлля. Теж шикарна пудра!!! Там є рiзнi види, я беру найнатуральнiшу. Бо у них ще є якiсь що можуть бути замiсть тонального крему. $20
    http://www.maccosmetics.com/templates/products/sp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15108&PRODUCT_ID=PROD1624

тональний крем - теж M*A*C, хоча це не зовсiм тональний крем, це називається консiлер (consealer) - воно мажеться пiд очима, чи зморшки замазувати. Воно рiденьке у тюбику. Я ним користуюсь дуже рiдко i на його треба дуже мало на цiле обличчя тому я його вживаю як тональний крем. $14.50
    http://www.maccosmetics.com/templates/products/sp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15106&PRODUCT_ID=PROD1407

Розкажу страшний секрет - брови у мене блiдi, i тому я їх малюю фарбою для волосся, але чоловiчою фарбою, бо там тюбики маленькi, i можна багато раз вiдкривати закривати. А жiночi фарби там величезнi банки i завжди їх як вiдкриєш то вже мусиш все використати. :D

Ще допишу про решту косметики...

• Подобається Подобається x 3
  12. Koza-Dereza

Значить так, продовжую.

Щодо кремiв - то я для себе вiдкрила один гавайський крем, без олiї. Я ним мажусь на нiч i на день, i по всьому обличчi. Коштує $16.50 але вiн того вартий. I його вистарчає на декiлька мiсяцiв.
    http://www.albabotanica.com/?id=55

Сонцезахисний крем у мене вiд Neutrogena SPF +30. Дуже класно наноситься, нежирний, i вбирається за лiченi хвилини. Пiсля того зовсiм немає вiдчуття що на шкiрi є сонцезахисний крем - шкiра бархатиста, але захищена. Цiна десь $9. На тiло я беру будь який (який на розпродажi) але теж SPF +30
    http://www.neutrogena.com/ProductsDetails_164.asp?lProductLineID=15

Що ще...
    А, для вмивання вживаю Nivea Cleansing Gel - я взагалi Нiвея завжди любила. Вiн нормально змиває денний порох, косметику i туш. Деколи треба допомогти собi ваткою, але це якщо на обличчi кiлограм тушi. Цiна теж не дорого, десь $6 точно не пам'ятаю. хоча Нiвея його вже не вироблятиме деякi магазини ще мають його у запасi. Напевно пiду закуплю кiлька банок, про запас. А далi буду щось iнше знов шукати.
    http://www.amazon.com/Nivea-Visage-Refreshing-Cleansing-Gel/dp/B000NVPMRW

щодо тiней, рум'ян - лояльностi тут я немаю нi до якої фiрми. Що на розпродажi то i беру. Здебiльшого це Revlon, Маx Factor, маю одну Clinique. Правда подружка на день народження подарувала менi компакт з тiнями вiд Chanel - я так тiшилась як дурачок. Я частiше купую тiнi вiд одної американської фiрми Ulta. Не знаю чи у вас таке продається. Але тiнi не поганi. По $6.50. Але у них часто є така розпродажа, купуй два третiй безплатно. А якщо повезе то купуй один - другий безплатно.
    http://search.ulta.com/nav/dep1/01Cosmetics/0

Я взагалi дешевi тiнi не беру, такi що по $1 чи по $2 (хiба що це розпродажна цiна)
    Оце здається все. :)

13. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Оце справді надзвичайно повна відповідь :) Дякую що так постаралися ;)

14. Оксана

Оксана Well-Known Member

Я для себе недавно відкрила косметику Ів Роше. Дуже якісна, ціни середні.
    Всі засоби для догляду за шкірою суперові! Декоративну косметику ще не пробувала.

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

каже коліжанка, що в Брюселі ця косметика дуже дешева... а у нас зробили з неї супер торгову марку. Чи це так?

16. Оксана

Оксана Well-Known Member

Я залазила на сайт.Ціни однакові в нас і в Парижі:rolleyes:
    Ясно, що для них це дешево...але,загалом,продукція непогана.

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мені теж вона подоюається, особливо засоби догляду за волоссям. Декоративної не купувала теж.

18. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчата, повертаючись до манікюру-педикюру, підкажіть, будь ласка, де у Львові можна зробити хороший і "безпечний" педикюр. Я завжди роблю його сама, але хочу спробувати у майстра.

19. bora

bora Well-Known Member

Крем Ахромін (здається болгарського виробництва), продається у аптеках. Відбілює пігментаційні плями та веснянки. Мені допомагає. Одна незручність - засмагу теж білить))

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

значить влітку він небезпечний?

Статус теми:
Закрита.