Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я минулого року купувала такий (з ефектом гель-лаку), тільки ТМ інша.
    Носився дуже добре (на руках більше тижня, на ногах - 2 чи 3 тижні, вже не згадаю).
    Але після нього на нігтях з"явились такі жовтуваті плямки, які не сходили, зникли, тільки коли зістриглися.
    Після класичного гель-лаку, який ношу від 3 тижнів, нічого подібного не спостерігала.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. inka

inka і.Неrb-то до мене)

ще раз наголошую, що просто раджу від себе власне від Евон, і наносити на основу і закріпляти чимось) . Не всі хочу гель-лак, а цей виглядає єднтично і кольор гарний і зараз власне дуже дешево, вот і все. Ви ж самі сказалти- іншої фірми. А ці лаки виробництво Франція і Італія (залежно від відтінка), навіть не Польша. За 22 грн, вибачте- то знахідка.

3. Kroshka Enot

4. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Не розхвилювали, чесно. Просто Панадолка написала, що він фе)), ви написали -що недобрий, (хочу у вас був зовсім інший), так просто очікуючи критику дописа, і порадити щось комусь розхочеться, два рази подумаєш чи варто щось писати. Хоч міг би людям користь тим дописом принести. То мої роздуми, впринципі, стосуються всіх "рекомендацій".

5. Clementina

Clementina Well-Known Member

я маю ось такий [​IMG] , дійсно дуже довго носиться, що для такого кольору дивно))
    А під яскраві лакі я завжди даю базу (винятком можуть бути лише нюдові відтінки, і то, дуже рідко покриваю голий ніготь), тому не можу сказати чи залишає жовті сліди після себе.

6. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Доречi, сьогоднi купила сушку-спрей вiд Ноготка за 19 грн.Не знаю який вiн по якостi, бо до того мала сушку вiд Кораблика, але спокусилась на невисоку цiну.@jalla Якщо то дешевше нiж там де ви бачили то здам точку ;) ( то на вул.Грiнченка, кiнцева 13 троллейбуса маг.Сандра, там i вся хiмiя i пiдгузники дешевшi )

7. inka

inka і.Неrb-то до мене)

саме така серія, і я такий маю)) і інші. Вважаю, що всеж варто під любий лак давати основу -укріплювач, так безпечніше

• Подобається Подобається x 1
  8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Прийшла поскаржитися і застерегти від купівлі лаків H@M. Спокусилася на набір з 4х пастельних лаків (лимонний, мятний, персиковий і фіолет), виявилося, що полосять навіть при 3 шарах, а на 2й день вже дають сколи і тріщини і такі що огого. Не раджу категорично.

• Інформативно Інформативно x 2
  9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дешевше:)
    Там, де я бачила всі засоби 20+ грн. Для прикладу основу, котру я купувала в кінці осені по 14 грн вже коштує мало не 25 грн.:girl_impossible:

10. Clementina

ви так розрекламували, що пішла замовляти ще 4 кольори в сусідню тему)))

11. Demetra

Demetra Well-Known Member

Теж маю три кольори лаку з гель ефектом від Avon, купляла ще минулого літа по тих же 20 грн. Тому на сьогодні це дуже хороша ціна. Маю рожевий, бузковий і такий зовсім світлий ( трохи рожевим віддає). Перші два дуже подобаються, а от той світлий полосить і погано лягає. Стійкість хороша, 3 дні ношу ідеально, покриваю на базу і зверху сушкою.

12. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ага...я теж на це попалася))) правда я давно ці лаки хочу придбати)))

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Ви напевне купили Jerden. Недавно дин взяла, вчора стерла, а там справді жовті плями на нігтях:sad: Ще й зверху дала закріплювач від евелін, то на деяких нігтях через якийсь час лак поздувався. Ніколи такого не мала з цим закріплювачем, більше не куплю той jerden. A Avon давно хочу спробувати, @inka дякую за наводку;)
    І ще, дівчата порадьте засіб для видалення кутикули:) Маю зараз від Orly, але хочу щось інше вже. Можливо хтось має щось від Салі Хансен? Як вам ці засоби?

14. Clementina

Маю такий, вже давно, може два роки (точно не пам"ятаю)[​IMG]
    Задоволена. Не дуже агресивний, і гарненько все зайве прибирає. А ще дуже економний, за весь час використала десь півбаночки.

15. Kroshka Enot

я вже не згадаю, бо то було понад рік тому, а я після того, як побачила ті плямки, відразу його викинула в смітник.
    Як спробуєте - напишіть свої враження, бо може то справа не в лаку а в структурі нігтя.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, я маю такий голубого кольору. Користуюсь ним рідко, бо колір специфічний, але жовтих плям мені не залишає. кладеться дуже гарно, не полосить, гарно виглядає, але стійкість мдяяя... стйікість бажає кращого.

17. Barbie

Barbie Well-Known Member

Напишу обов'язково. Якраз зараз сиджу і вибираю кольори;)
    А свій теж треба в смітник, а я ж хотіла взяти інший лак в той раз, а саме від Golden Rose rich color, дуже мені ця серія подобається, хоч маю лише два нюдові відтінки, але класні;)

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маю 2 тих лаки від Ейвон - носяться класно, торець нігтя затирається дні через 3-4, блистять непогано. Наношу на основу і зверху ще сушку. Ось замовила собі ще пару шт:girl_curtsey:

19. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А гель-лаки типу Ейвон швидко засихають в баночці?

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

То не гель-лак, а лак з таким еффектом:girl_wink:
    Моїм близько 2 місяців, то наразі як нові.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.