Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

майстри радять якраз не обрізати, а підпилювати, бо ножиці травмують ніготь (він має дугоподібну форму, а ножички його вирівнюють і потім там утворюються мікротріщинки, тому після обрізання ймовірність розшаровування нігтя значно вища), а пилочка навпаки - згладжує і заполіровує край нігтя. але все залежить від якості інструменту. ну і кожному своє)) найкраще, кажуть, для вкорочування нігтів - скляні пилочки. я не змогла знайти ту, котра подобається і підходить, +мене дратує отой звук пиляння саме скляною пилкою. тому підбираю собі звичайні паперові-наждачні. але то також довгий процес вибору. ножиці маю тільки для кутикули і використовую тільки тоді, коли треба чоловікові якусь задирку забрати. бо недавно мені було лінь заради одного пальця діставати свій манікюрний набір і я обчикала боковий валик ножицями (така загрубівша шкірка була, яку іноді і зубами хочеться відгризти, думаю, що мене зрозуміли :girl_wink: ). потім пожаліла, бо знову з"явилася на тому місці глибока тріщина. мале, але болить капець як. а я вже була забула, чому роблю необрізний манікюр.

Останнє редагування: 25 Вересень 2014
  2. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

В мене тут питання назріло: чи є якісь правила підбору кольору манікюру до макіяжу? Маю пунктик: підбираю колір помади до кольору лаку на нігтях (або навпаки), тобто, якщо помада рожева, то червоні чи теракотові нігті мене "напрягають"... Я нормальна?

3. Insolence

Insolence Living The Dream

А сині, зелені, сірі, голубі, чорні лаки до чого підбираєте?
    Я підбираю колір манікюру під настрій, і ніколи під помаду/туфлі/етс =)) Правда коли треба політкоректність в манікюрі, то підбираю "посцєльний" нюд

4. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Щодо подовження НЛ - теж думала, що можна збільшити, але зламаний під корінь ніготь показав, що то так тільки виглядає. .. Спробую пояснити. За кілька років описаних вище дій (мені просто так було комфортно), здавалось, що ніготь до пальця приріс більше - надломила під корінь ніготь і зразу видно, що відірваний до половини ніби по живому, а крові нема, лише тонецька біла прозора плівочка.

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

я таких не ношу :)
    В мене або нюдові, або коралові-рожеві різних відтінків і насиченості (ну ще коричневий є). Я маю на увазі, чи доцільно підбирати, наприклад, теплі тони до теплих, чи то не обов'язково?

6. Insolence

Особисто я таким не заморочуюсь і Вам таке раджу =)). А пара лак-помада одного колЄру уже давно перестала бути парою.

7. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Нормальна, я теж така.
    Я не ношу лак-помада тон в тон, але в тоновій гамі мусить співпадати. Я дотримуюся таких стандартів: якщо нігті в холодній гамі від рожевого до вишневого, то помада теж світло або темно рожева,
    а якщо нігті коричневі - коралові - персикові, то помада теж з теплим піддоном.
    Ну і образ в цілому повинен гармоніювати.
    Такі в мене правила стилю. і я їх вважаю правильними, бо тоді я виглядаю гармонійно і цілісно.
    Так що ви не одні такі...

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Маю нові ножиці для кутикули та кусачки від Сталекс. Виникло питання: як то все продезинфікувати в домашніх умовах? Кип'ятити? Від гарячого ніби тупляться ножі. Протерти чимось? Чим?

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я чогось думала, що колір лаку під колір помади- то вже трохи минуле, ну, коли ще не використовували такі відтінки лаків як синій, чорний, жовтий і т.п.

А я нині таки спробувала свій глітер, про який писала вижче. Правда тільки на безімянних пальцях, а всі решта покрила голубим в тон тому глітеру тільки однотонним гель-лаком. Принаймі як прийдеться, як писалось віддирати, чуть не наждачкою, то тільки два нігті, а не всі десять.:girl_crazy:
    А під що я буду носити той голубий лак, то або під сіро-сріблясту кофтинку, або сіре пастельне плаття. Думаю мало би пасувати.:girl_in_dreams:

10. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я хлоргексидином постійно протираю своі домашні інструменти, до і після процедури

11. Insolence

Гліттер нормально змивається за допомогою фольги. Спонж розрізати на 4 частини, на спонж змивачку, то все на ніготь і у фольгу на 2-3 хв. Ще не було такого лаку, щоб його не розчинило, і нічого віддирати не треба. Ну так, не дуже лагідний метод, але і не механічно віддирати.
    Я теж.
    Під небо, під осінь і т.д. =))

12. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я протираю левоміцитиновим спиртом, а перед тим мию в мильному розчині, але в основному користуюся тільки пушером.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вже про такий метод прочитала, але кажуть літер глітеру не рівня))), тому я вирішила для початку не фарбувати ним усі нігті (хоч виглядає реально шикарно), а спробувати тільки безімянні пальчики. Побачим як там буде.

Хоча мушу таки визнати, що з тим голубим лаком почуаю себе трохи не тойво.)) Хіба може звикну, бо взагалі то моя любов темно-червоні, вишневі, рожеві. Але спробую трохи поексперементувати, ну, або інакше нашо я таке купувала.:girl_mad:

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

То все в аптеці продається?

15. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

А під погоду ніхто лак не підбирає? :girl_crazy:
    Бо я - саме так :girl_blush2:

16. Insolence

Сістраа-а-а-а-а-а =))
    Коли пішла така "тєма", то накинь пару-трійку назв осінніх лаків з профу, бо я б щось і прикупила, але не знаю, що мені треба.
    Хлоргексидин так, а отого спирту не чула ніколи.

17. Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Уфф.. Зі мною за останній рік щось зробилося. Зі страшної шопоголічки (це коли отримуєш на пошті посилочку, а не пам'ятаєш, що це саме таке, і в якому "п'яному угарі" ти це замовляла))) я стала "антишопоголіком". І поки не змалюю всіх лаків, які маю, нічого нового не купуватиму :p

18. Insolence

19. Talya

Talya Well-Known Member

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я тоже таке маю. Зажала гроші на кораблика, чи на умну емаль.)) Але мені цей засіб якось не надто.:girl_nea: У мене таке враження, що не засихає на "твердо", скільки б не сушив. Незважаючи на постійне використання протягом двох тижнів, мені під корінь зламались три нігті. Злазить надто швидко, два дні і вже на половині нігтя нема, ну, але в мене зі всіма лаками так, тому тут мабуть не дивно.

Нині прикупила собі основу "Ноготок". Хтось має таке? Що скажете?
    Я взагалі то основами ніколи не користувалася, але бачу правильно ніби має бути лак на основу, тож хочу бути правильна.:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.