Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

чим частіше обрізаєте, тим швидше росте:)

во-во, це дуже файна штука:)

2. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

користуюсь сушкою від Avon(у спреї), дуже задоволена, лак і справді сухий за декілька секунд.

3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Наприклад, при використанні Біо Гелю для моментального манікюру та педікюру кутикула майже не відростає, або росте значно повільніше. Чистка робиться дома за 10-15 хв. на нігтях, ідеально підчищаються нігтьові валики, шкірочки, а банки якщо лише на руки то і на рік буде. Хоч це і не панацея, бо є і інші засоби в магазинах.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я пробувала, але мені він для нігтів трохи засильний)) Але то я робила давно вже, а тепер маю другу банку того гелю, то бачу що він по консистенції інший і ніби лагідніший. Тим більше що після педикюру можна обійтись без крему, а раніше не могла.
    Я маю для рук Блу крос. Стояв він в мене довго, я вже думала комусь відпродати)) Але потім зацінила. Відчищає все суперово. Кутикулу можна після нього не обрізати, але в мене мусить бути все "під корінь", тому ще підчищаю ножничками. Навіть моя мама стала прихильником цього ремувера. Вона теж фанат обрізання:girl_haha:, тому на початках трохи травмувала собі нігтьову пластину, нігті стали горбаті)) Але зараз все відростає ок.
    А і ще: після ремувера кутикула відростає повільніше і має акуратніший вигляд.
    В мене зараз тільки одна проблема з боковими валиками. Спилювати їх не вмію толком, обрізати теж не виходить, ріжуся дуже. Хіба що змочити ремувером і так пробувати спиляти? Хтось робив так?

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

я на них наношу ремувер, а те, що він не зняв- потім спилюю (розм'якшена шкіра легше спилюється)

6. inka

inka і.Неrb-то до мене)

фахівці валики пропонують власне підпилювати "насухо"= єдине підібрати пилочку по зернистості та формі, я думаю має бути дрібна і тонесенька, можливо скляна.

7. Clementina

Clementina Well-Known Member

я роблю тільки так, бо якщо спилювати розмочені-розм'ягшені валики, то можна перетворити їх на "махровочку". Потім крем для рук чи кутикули і красота.

8. inka

inka і.Неrb-то до мене)

влучно- не знала як то правильно написати)

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

у вас певно нема проблемності, в мене вони сухі-сухі, прям хочеться кусачками відщіпнути (іноді тим грішу) але слід залишається, певно пилкою правільніше і з часом зникне ця поблема.
    Дівчата, а як зміцнити такі ламкі нігті, що ломаються як навіть 2 мм відостають, вони м"які і прям рвуться як папір. В дитинстві я сильно гизла нігті- тепер певно плоди пожинаю, ще і нігтьове ложе дуже маленьке і широке.... повна кака.

9. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

аналогічна проблема.
    гм, ніколи не пов'язувала з тим, що 30 років тому перестала гризти нігті))
    мені допомагає реально Нейл Терапі
    відкрито пишу, це - російська продукція. З "водичок, які мажуть на нігті" - єдина ефективна, що мені трапилася. достатньо недешево (85 грн.+22 Нова пошта), але ефективно.
    нюанси -
    довго сохне (мін.30 хв ніц не робити, рук не мити, під ковдру не пхати, якщо перед сном мажеш - просто обітреться і толку не дасть; то мажу як дивлюся тб або біля компа),
    ніяка то не база - зверху ніц не нанесеш (раз навіть мала трабл з покриттям гель-лаком - ніяк не хотів наноситися, незважаючи, що після останнього мазюкання минуло 2 доби).
    Але курс 2-3 тижні щоденно, навіть 2 рази денно - і нігті мають +- пристойний вигляд, можна обійтися без прозорого лаку, який у мене був мастхевом (без покриття нігті просто кучеряво злазили безперервно). Ефект +- місяць тримається.
    запаху просто ніякого нема.
    вистачає на півроку.

ще дуже помагає парафінотерапія і олійкові ванночки. теж питання і грошей, і вміння-бажання-терпіння посидіти 20-30 хв і НІЧОГО НЕ РОБИТИ, ну бо руки просто зайняті.
    торік купила якісний парафін з додатками (ціна як на 1,5 процедури в дешевому салоні), на парафіноплав зажала, зробила самопальний. Переваги курсу - вперше за останні 10-15 років не мала кривавих задирок восени-взимку.
    зараз хочу докупити нову порцію і поновити процедури.

дочка чудово відновлює нігті 2 рази на рік щоденними ванночками олійковими протягом місяця.

ну і 3місячний курс Волвіту своє дав теж.

10. inka

inka і.Неrb-то до мене)

на АЙХербі- хороший Біотін і цілі комплекси є для шкір- вослосся-нігтів

11. Clementina

нігтьове ложе можна подовжити на пару мм (я не жартую :girl_wink:), але треба багато часу і терпіння, мені за 1.5 роки подовжилося десь на 3 мм

12. Marmulyadka

а можна детальніше???

13. Clementina

- не можна чистити під нігтями пилочкою чи будь-яким іншим предметом, нігтем теж)), тільки щіточкою з милом;
    - не обрізати ножицями, тільки спилювати;
    - не можна забирати довжину під 0, лишати хоч 2мм вільного краю;
    - перейти на необрізний манікюр;
    - щодня легенько відсовувати кутикулу до основи нігтя.

Миттєвого результату не буде. З часом, ніготь буде ніби приростати і ложе подовжиться. Візуально замітно десь через півроку.

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

я трохи перебільшила, щойно поміряла, то десь 2 мм збільшилося НЛ, але вигляд змінився суттєво

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

В мене теж змінилась довжина пластини, просто регулярне відсування кутикули дало такий результат, бо нічого спеціально я не робила.

Закінчуєтсья мені сушка до лаків. Яку купити? (бо Dancе Legend більше купувати не буду). Краще в простому магазині, бо я до замовляння з інтернету не дуже - хіба з кимось скооперуватися. Яка добра і в адекватній ціні?

15. Clementina

відсовування кутикули дає результат, але я мала на увазі, не тільки це.
    Гляньте як на картинці виглядає НЛ [​IMG]
    В мене раніше теж так було, а тепер вільний край починається десь за мм до кінця подушки пальця, ніби нігті "приросли" до пальців.
    Якщо раніше нігті мали 3-4 мм вільного краю і зі сторони долоні (долонею до себе) було видно лише 1 мм, то тепер коли коротко обрізаю ніготь і лишаю 1 мм, то я бачу на вказівному і на великому той 1 мм, на інших, десь 0,5мм

Не впевнена, чи зрозоміло пояснила. Пошукаю ввечері старі фотки і покажу, якщо хочете

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мій нинішній манікюр

17. Clementina

Обіцяні фото. Перші зроблені через 3 місяці від початку "шляху", нігті хоч і намальовані, але видно, де починається вільний край.
    Різниця між фото 7 місяців. На безіменному і мізинці (3 і 4 фото) добре видно з якої довжини нігтьового ложа починала.
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я маю 8 в 1 від Евелін, але там у складі формалін. Я користувалась певний період, а зараз перестала, то нігті все одно тверді та гарно ростуть.

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Гггг, я гризла до 26 років, так що причина точно не в цьому.))
    Коли перестала гризти влаштувала собі двотижневу терапію - щовечора робила ванночки вода+морська сіль+пару крапель йоду. Потім змащувала лимонним соком. Пару раз мазала густо йодом на ніч (за ніч нігті все гарно вбирають, а вранці попрала руками ліфчика та й усе). Пила біотин. Гарно росли і були тверді і білі, прям як природній френч, ну і зараз не жаліюся, хоча нічого не роблю, лише біотин п"ю (бо шкода було викидати банку)).

20. Marmulyadka

хм... ну я, якось сама того не знаючи, так і роблю (єдине- обрізаю нігті ножицями, бо від пилочки дуже розшаровуються). Не знаю, може і в мене подовжились, а я не зауважила...:confused:

Статус теми:
Закрита.