Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

я незнаю якої форми у вас нігті... але якщо пастельно рожевий лак і один ніготь з пастельно голубий +глітер , то мало би бути класно.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Як на мене трохи широкуваті, довжина середня, можна сказати така собі мінімально середня.))
    Попробую поексперементувати.:d23:

3. Нікуся

а ще з пастельно коричневим, кораловим...
    я набрала в гуглі" голубий глітер зображення" -купа варіантів

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

На тестеркореї, дивлюся, є навіть спец бази під глітерні лаки. Ціна питання - 2$. Але поки відгуків не знайшла, чи добрі вони.

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

У мене є база пва Етюд Хаус, але я ще ні разу не дочекалась її висихання... то не для мене... У Денс Ледженд є база під гліттери пва, але є ще інша, така звичайна рідка, але також здирається куском, думаю, що зручніша...

6. Virner

Virner Well-Known Member

дівчата, питання на засипку:)
    510 грн. за манікюр+педікюр+покриття гель-лаком (робота "на дому") - це нормально?
    Сказала мені майстер, що значно подорожчали лаки і т.д. Я їй вірю. Але мені трохи задорого (Останній раз в серпні за манікюр платила - 180). Може, когось іншого шукати:girl_in_dreams: Чи це нормально...
    Варіант - робити самій, то не для мене, я до того взагалі "нуляча".

7. Charmel

Charmel Well-Known Member

Для "на дому" - дуже дорого, для салону - нормальна ціна, середня, можна знайти і дешевше і дорожче, в залежності від рівня салону.

8. Virner

Virner Well-Known Member

от і я так подумала, завжди робила в салоні, а це вперше "на дому"... і трохи в шоку.:girl_mad:

От значить я з манікюром/педікюром (але трохи сумно від суми).
    Ще поскрабувалась сьогодні - скраб такий смачний і зволожив гарно шкіру.

9. Charmel

Charmel Well-Known Member

Я вас розумію, зі мною теж таке трапляється, та й зі всіма, хто за щось переплачує. Але відпустіть ту ситуацію, не їжте себе. Тіштеся манікюром і педикюром, а на наступний раз вже не попадетеся, бо маєте досвід.

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, порадьте хорошу сушку для лаку, з помірною ціною... бо от купила і я собі єву, то щось мені ну зовсім не подобається... сушить то вона порівняно скоро (десь після неї ще хв 5 треба чекати), але ніякого блиску не дає і на глітерних лаках, якщо нею покрити, то всерівно потім є відчуття тих блискіток, тої шершавості...
    перед Євою мала Сеше, то просто люкс була... але наразі її тяжко купила оффлайн, тому можливо є щось хороше в магазинах, буду вдячна за поради.

11. Нікуся

спонтанно купила в ватсоні сушку-глянець вів"єн сабо. як сушка так собі , а от глянецьььь-зеркало! ціна 35-40 гр.
    вже погуглила, про цю марку досить непогані відгуки, і про пудру , і про туш схвальні відгуки. хтось може підтвердити цю інформацію?

Останнє редагування: 19 Вересень 2014
  12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мала туш цієї фірми
    досить хороша, тим паче за свою ціну

13. dyzain

dyzain Well-Known Member

Вівєн Сабо виготовляють в Росії, хоча фірма ніби не російська.

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

15. bobryha

bobryha Well-Known Member

Вів"єн Сабо це швейцарский бренд вроді. а от косметика виробляється по різних країнах.(щось точно виробляється в рашці, не памятаю що саме, може туші). знаю що олівчики виробляються у Франції, на тому ж заводі що і олівчики Діор. колись мені візажистка казала що це найкращі олівчики які вона пробувала, і постійно їх купляє. в мене він теж є. якість справді гарна

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Згадала!!!! рашка виробляє упаковання для косметики( типу коробочи для пудри і т.д). саму косметику не виробляє

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так мені повезло, від недавна у нас в будинку в сусідній квартирі відкрився приватний манікюрний кабінет мабуть, бо салоном то не назвеш, там ні вивіски нічого. Так от дівчинка майстер робить сусідам акцію -знижку 50% на всі послуги. Правда я нічого крім чистки у неї не роблю, бо вважаю, що лаком я сама вмію собі налакувати, а всякі художні малюнки вимальовувати нема сенсу, я маю на увазі в фінансовому плані, бо злазить мені то все з нігтів надто швидко.
    Але тут ситуація- вистарчає мені тої чистки максимум на тиждень і то з натяжкою, дуже швидко відростає кутикула. Ну, прям як на дріжджах.:girl_impossible:)) Чи можна якось цьому зарадити?
    І ще хочу поцікавитись за гелеве нарощення, просто цікаво, як воно відчувається на нігтях, нема відчуття імплантанта?)) І що в такому випадку роблять з відрощою кутикулою? Ну, наскільки знаю гелеве роблять для того щоб мати спокій на деякий час з чисткою і доглядом, чи то може я не права? Хто має, знає розкажіть.:girl_in_dreams:

17. zetta

zetta Well-Known Member

Жанно кажуть як швидко росте то треба не обрізати а намастити гелем до кутикули а потім по відсувати апельсиновою паличкою і за якийсь час вона стає рости менше .

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене таке ж саме, але я сама собі чистку роблю, то не так накладно по грошам, але може дійсно можна якось зменшити швидкість відростання, чимось помазати?

19. magic

magic Well-Known Member

я маю пудру, тіні та рум"яна від Вівєн Сабо. рум"янами ще не користувалася, а пудрою та тінями лишилася задоволена. особливо сподобалася пудра! уточню, що брала саме розсипчасту.

20. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

і ще зволожувати ту кутикулу регулярно! Почитайте собі про необрізний манікюр- я вже більше року тільки такий і роблю (після обрізного вже за 3 дні кутикула мала жахливий вигляд, аж страшно згадувати...)

Статус теми:
Закрита.