Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

робила так, коли у від'їзді, а гель-лак сколупнувся і нема змоги поправити це діло. Або навпаки - сильно відросли аж негарно, а краї ще цілком цілі, а ж нема часу зняти або ще шкода)). Перекрити схожим кольором - і щоб побачити, треба придивитися. Принаймні позірний ефект +- доглянутості є.

Останнє редагування: 13 Серпень 2014
  2. Lietti

Lietti New Member

Дуже дивно чути це саме за кораблик. Адже в кожному лаку для нігтів є фольмальдегід (та не тільки в лаку для нігтів), від самого дорогого до самого дешевого, просто одні пишуть чесно це на етікетці, а інші замовчують. Кораблик є сертифікованим продуктом. Він існував ще більше як 20 років назад (продавався в центрі в маг. Сквозняк,якщо хтось памятая старі назви), просто комусь підходить одне, іншому - інше, а на рахунок шкідливості - це міф.

3. Talya

Talya Well-Known Member

я б не була такою категоричною. є безпечні лаки. просто і ціна на них не мала. але є. треба вміти шукати.
    завдавати чи ні шкоду своєму організму - це свідомий вибір кожного.

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні зробила невеличкий експеримент зі стемпінгом. Маю китайську пластину а-ля конад м78. Вона досить непогано зроблена, малюнки чіткі, на відміну від деяких інших китайських пластин. Штамп у мене силіконовий, дуже хороший, лише та подушечка весь час випадає. Експеримент полягає у підборі лаків для стемпінгу:) якщо вони гарно штампують на китайській пластині, то на різних оригінальних будуть добре переносити малюнок. Ось лаки, які підійшли: golden rose nail art золотий 108, червоно-оранжевий 117, білий 101 не дуже чітко штампував. Jerden nail design з тонкою кісточкою, як і попередні, білий 1 і чорний 7. Білий дуже чіткий, на відміну від голден роуз і чорний такий же. Golden rose matte 07, думаю й інші з тої серії підійдуть. Golden rose rich color золотий 25, синій 16. Та серія і серія колор експерт має багато насичених тонів, то і інші підійдуть. Mag new 075 розбілений лимонний неон, міні-баночка. Myriam 105 бірюза. Магнітні лаки lady victory, які замовляла по знижці на сайті кокетка. Jerden a04 блідо-кораловий. El corazon kaleidoscope дзеркальна серія, але це російські лаки... Взагалі, бачу, з бюджетних можна багато лаків для стемпінгу назбирати, а то я думала вже конад купляти:) Тепер ще хочу купити пластину MoYou, їх зараз дуже хвалять.

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, хто може знає чи можна поверх звичайного лаку нанести топ прозорий, що використовується після гель-лаків для їх закріплення і тоді той шар топу просушити в лампі. Так можна чи ні?

6. preciosa

7. AilataN

AilataN жива

8. Kerzenlicht

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Купила собі рідкий кальцій для нігтів від Odri. Пише, що нанести в 2 шари. А що далі?...Отак й ходити з синюватими нігтями, чи то поверх того вже лак + сушка?...

10. preciosa

Продовжую описувати свої відкриття у пошуках лаків для стемпінгу. Так от, ще одне відкриття - Golden Rose Color Expert 67 (дуже красива бірюза з непомітним шиммером). Чудово підійщов для стемпінгу. Сьогодні у мене красивий світло-бежевий нюд Golden Rose Color Expert 05, який трошки проблемний у нанесенні, але швидко сохне і його колір мені дуже подобається. Через 2 дні носіння соло, я зробила стемпінг бірюзою. Результат сподобався. Фото буде потім.;)

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, ану порадьте мені якісь закріплювачі для лаку, але щось побюджетніше.
    Знову почала користуватись лаками для нігтів на руках. Люблю темні відтінки, але з моїм темпом життя, вічного миття посуду, пуцування чогось там той лак витримує не більше доби. Ненавиджу здертих кінчиків нігтів і коли воно таке, або десь там чуть шось не так, відразу стрираю.
    Чи є якесь таке чудо, щоб зверху по лакові покрив і забув хоч на пару днів, чи то в самому лакові проблема?..))

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Маю матовий червоний Флормар. Досить не погано тримається, як на таку ціну, але там недолік- спочатку дає дуже гарний відблиск та буквально за день стає якийсь дуже тьмяний і ніякий, тре стрирати.:girl_nea:

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Була приємно здивована бюджетним лаком "Max mar" (буває магазинах "Все по 2 грн.")[​IMG]. Купила сірий матовий відтінок за 15 грн., чудово тримається (після миття посуду, купання, хатніх справ - ні одного сколу, рівна поверхня вже третій день (і то 1 шар без жодногої основи і без закріплювача), для мене то рекорд)) І відтінки гарні є)

Останнє редагування: 11 Вересень 2014
  13. Megan

Megan Well-Known Member

Маю закріплювач maXi. Супер. Купила в звичайному кіоску, ціна прибл. 17-20грн. До того мала Eveline, то нє, не пішов мені.

14. Kerzenlicht

Порадьте змивачку для лаку ефективну, щоб не треба було по 5 хв кожен ніготь терти :girl_cray: ну і не в захмарні ціни.Купила Одрі і безацетоновий, і ацетоновий - всі до одного місця.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Безацетонові взагалі ніякі мені. Я в таких випадках користуюсь звичайним "Ноготоком", але саме таким класичним в скляній банці[​IMG], і нігті не псував, не дорогий зовсім, є в різних магазинах і в Космо.

16. Insolence

Insolence Living The Dream

Руками і ногами за ОРІ і Zoya, але вони онлайн і недешеві.
    А з бюджетних і під носом - то Salon. А ти не три нігті, а приклади до нігтя, потримай пару сек і тоді одним рухом вниз.
    У мене від нього нігті облазили такими "ошмьотками", . Ще від німецької змивачки Ісана від мережі Россман (яка в Космо/Ватсонс продається) теж таке було. Сушить безбожно нігті і теж облазять такими ниточками.
    Раджу не закріплювач, а гумові рукавиці для миття посуду.
    У мене деякі ОРІ, ORLY,China Glaze, Zoya, старі американські лімітки Loreal тримаються до 4 днів. Але не всі.
    З бюджетного массмаркету ніц не тримається. :girl_cray:

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

для мене відкриттям стали лаки Avon pro + та Gel finish. Брала їх, коли була знижка на них (до 25 грн були), лаки носяться довго (до тижня часу) і не лущаться. Avon pro + кращий мені в плані нанесення і носіння, бо той другий після 2-го дня миття посуду трішки стерся на кінчиках нігтів, але зовсім трішки, не до порівняння з іншими лаками. Перший пройшов випробування сільськими роботами, звісно трохи теж стерся і почав лущитись, але то вже реально тиждень з часу нанесення пройшов.

18. Talya

Talya Well-Known Member

вже роками користуюся змивкою від avon. не сушить, добре змиває, запах нормальний. але то ейвон, тому страшно стає від того, що вміст банки зменшується і треба шукати заміну. "ноготок" мені за запахом не підходить. брала його для одноразового видалення гель- лаку

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ейвон, Ейвон... Можна спробувати.
    Я займаюсь Оріфлеймом, то їхні лаки можу брати з добряцькими знижками, а якщо порахувати процент від свого продажу, то можна вважати, що безкотовно, але спробувала один-єдиний раз і більше не хочу, бо так і стоїть. Навіть для педикюру не пішов, бо переважно лак на ногах носиться довго, а тут навіть так і то поліз.
    А їхня пилочка типу скляна- то взагалі щоссссь. Я довго думала чому вона взагалі пилочкою зветься, бо не пиляє абсолютно, тільки но гладить.))

Нині взяла собі Голден роуз, не знаю, казала продавчиня, що тримається добре. І ше побачила в магазинчику гель-лак від Мейбелін за 17 грн. Рука чесалась взяти, але потім подумала, що якщо я не знаю що то таке, ліпше не брати... Казала продавець, що мають ті гелі-лаки якийсь супер блиск ефект, хоч на вигляд в баночці матові. Хтось щось про таке чудо чув? Чи змиється звичайною змивкою?

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Піду завтра в магазин "все по 2...", подивлюсь.:girl_yes2:

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Голден роуз і флормар мені поки найстійкіші з бюджетних лаків. Мейбелін з чорним грубим ковпачком? Теж маю, досить стійкий.

Статус теми:
Закрита.