Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Точно не памятаю, але лаки були десь по 300 з гаком гривень, напевно в неті дешевше.

2. Talya

Talya Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak:
    якщо на трансі по 7 дол + 1,5 за 1 лакомісце ну і + якась там комісія ( а ще колись долар був по 8,2), то мені опі дісталися максимум за 80 грн/банка

3. Insolence

Insolence Living The Dream

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Вгадали)
    Просто, ставлю лак у горнятко з гарячою водою, консистенцiя вiдновлюеться - але не у всiх)

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

а де купляли? бо теж хочу її))

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Сподіваюсь на пораду! Останнім часом з нігтями зовсім біда, постійно розшаровуються, навіть коли маленькі...((( чула таку версію лікування, що потрібно для зміцнення мазати їх йодом на ніч кожного дня, мене це трохи бентежить, чи то не шкідливо?

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

На Кракiвському. Випадково на першiй же ж ятцi купила)

8. Insolence

Insolence Living The Dream

Змініть пилку для нігтів + заполіровуйте торці.

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Не шкідливо. Але від йоду нігті будуть жовтуваті.

10. NutkaNezabudka

і я одразу так зауважила, але кажуть що ні...начебто вони вбирають в себе весь йод..а коли вже стануть жовті - значить наситились.

11. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

я колись пробувала такий експеримент- дійсно, якщо ввечері нанести йод, то до ранку він повністю всмоктується у нігтьову пластину

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене для зміцнення нігтів працює один рецепт - поменше тримати їх у воді.

13. Oksa ya

Oksa ya New Member

є хороший спосіб зміцнити нігті - потримати їх к-ка хв вп'явши в половинку розрізаного лимона. Але він не дуже комфортний. Я пробувала просто втирати по пару крапель лимона в ніготь, теж не дуже зручно, треба мати лимон при собі ))). Найкращою модифікацією стало втирання 1 крапельки лимонної ефірної олії в кожен ніготь. Зручно носити з собою, не липка як сік, швидко вбирається (порівнянно зі всякими олійними сумішами для нігтів), не мастить те до чого торкаєтеся.
    Колись манікюрниця жалілася, що не може відростити вказівний ніготь правої руки, бо постійно ним поправляє манікюр клієнткам і він розшаровується. Я розповіла їй про лимонну олію, через декілька тижнів вона мені продемонструвала гарний довгий ніготь :)

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

так і є. моя мама часто робить таку процедуру. особливо після останнього покриття якимось укріплюючим лаком в перукарні

15. NutkaNezabudka

Дякую за поради, дівчатка! Сьогодні почну рятувати їх!

16. Clementina

Clementina Well-Known Member

Лаки OPI були в Візажі на вул. Левицького. Ціни до 100 грн, здається по 80, але не впевнена, бо давно там не була. Ще можна замовити тут, але вибір не великий і тільки лаки, основи OPI немає. Але є продукція ORLY, EzFlow, Seche, CND. Сама вже не раз робила там замовлення.

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, у мене новий манікюр. Нанесла на нігті 2 шари білого лаку Odri тон 1 і наносила лак Mi-Ny Top 5 Top Red на білий лак. Наносила кожен шар, відступаючи приблизно 0,5см і таким чином зробила ефект, який схожий до градієнту, акварелі, комусь і до пелюстків квітів:)

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ефект справді вражаючий, Роксоланко, завжди хотіла запитати ти обрізний манікюр робиш? І як щодо педикюру, ти його робиш сама чи в салонах і якщо сама чи користуєшся лезами чи лише пилками шліфувальними?

19. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Вирішила покрити нігті гель-лаком, біля мене в перукарні за чистку, трішки надали форму покриття гель-лаком під французький обійшлось мені в 200 грн, за зняття лаку сказала 50 грн, але навіть 2 тижня не доходила, одразу на 2 день один трохи відлупився, а потім потроху і решта почали відслоюватись, хоча чогсь дуже важкого не робила(( Взагальному ідея покритя гель-лаком сподобалась, так як постійно щось готую, роблю і звичайний обдирається дуже, але раз на 2 тижні вивалювати по 250 грн щось за круто, краще вже наростити.
    Підкажіть то у всіх такі ціни і так мало тримається це покритя? Чи то мені так неякісно зробили?

20. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Дівчата може хтось порадить майстра (потрібно прийти до мене до дому зробити чистку+покрити гель-лаком).

Статус теми:
Закрита.