Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Результат чудовий) Але пальці під лампу - ноу вей))

2. Rona

Rona Мама-йожик

Нарощувала дуже довго нігті, тому гель-лаки навіть не розглядаю для нанесення, мабуть страх відновлювати нігтьову платинку півроку не пройшов. А покриваю нігті лаком коли довго працюю за компом, тому "присвячувати" час не доводиться, всьо "между делом" відбувається :)

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене від гелевого манікюру нігті почали ламатись майже посередині. Роблю перерву. В подруги те саме. Але шкода. Зручна штука, особливо з дитиною.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну то як в кого. В мене нігті не зіпсувались взагалі. Набір маю більше року і робила регулярно. Перерву робила двічі - один раз нарощувала і зараз, бо накупила лаків. В мене свої нігті дуже міцні і швидко ростуть. Гель-лак на них ніяким чином не впливає:girl_wink:

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я маю такий спрей від OPI, називається Rapid Dry. Деколи топом прозорим покриваю, теж від OPI

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Дівчата, якщо є подібні проблеми - міняйте майстра, міняйте матеріал, шукайте причини в процесі, від гелю не мало б бути таких неприємностей.

8. Finya

В мене такий самий) На фото світліший, ніж насправді, так?)
    А глянцевий бордо - це, власне, мій улюблений лак. Який в тебе? Я мала колись такий "French touch" (прекрасні лаки були дніпропетровські), навіть собі флакончик лишила для зразка, але нічого подібного більше ніде не зустрічала.

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Напевно так, трохи світліший на фото.
    В мене №253

А глянцевий, то явно не бордо, хоча на фото справді більше до бордо. То Color Me фіолетовий з дрібнюсіньким золотим шиммером. Не можу в неті знайти фото. Cхожий на цей, але темніший.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Раніше ті лаки зустрічались мені дуже часто, а зараз і не бачила.
    Щодо бордового, то в мене є улюблений з AVON. То напевно єдиний продукт, який я там купую. Вже десь 3 баночка:) Avon Speed Dry Red Wine.
    Не мега стійкий, але має великий плюс - сохне дуже швидко.
    Ну і колір - то мій ідеальний бордовий.

10. Finya

Ну так, 253)
    Зрозуміло) Я мала на увазі щось таке [​IMG] Але мій був трохи цікавіший: з дуже дрібним золотистим шиммером. Він не був помітним саме як блиск, а просто надавав якоїсь такої особливості, глибини)
    Я шукала в неті, навіть і там нема)
    А той "пісок" ввечері неперевершено виглядає, в світлі ліхтарів. Вчора оцінила)

11. Talya

Talya Well-Known Member

а в мене він ще тиждень носиться безпроблемно

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, у мене в блозі новий манікюр:) Запрошую подивитись. Тим часом я розчарувалась у сушці Сеше Віта. Вона безбожно стягує лак з кутикули і з кінчиків нігтів. На другий день манікюр вже неохайний...:sad:

Останнє редагування модератором: 10 Травень 2014
  13. Finya

Це для мене так з гель-лаком)
    Звичайнi - добу, потiм на кiнцях обтираються...

14. Talya

Talya Well-Known Member

справді, все залежить і від нігтів і від лаків. але після того, як я почала використовувати за правилами базу-2 покриття лаком-топ, то і лак довше тримається. була шокована тим, що нюд-ОРІ тримався в мене 2 тижні. я тільки довжину підпиляла. якби не відросла частинка нігтя, то аж шкода було витирати його.

15. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчата може хтось має майстра по манікюру або ж знає контакти, хто приїзджає до дому і наносить шеллак?
    Дякую.

16. Finya

Я тому i не люблю малювати нiгтi:girl_emo: Йде маса часу (база, 2 шари лаку, топ), а результат, в кращому випадку, 2 доби. Вищезгадуваний "пiсок" одну протримався:girl_devil: на кiнчиках:sad:

17. Insolence

Insolence Living The Dream

У мене теж 2 доби максимум. Рідкі екземпляри витримують до 5 днів Але у мене на все про все з сушкою йде хвилин 30 і можна займатись своїми справами.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в мене рекорд. Нюд від МАГ тримався тиждень:shok: Звісно, мої нігтики вже солідно відросли, а зробити манікюр і перемалювати лак банально не було часу. Ну хіба в поїзді, але я так не вмію:girl_crazy: Наносила по правилах. В мене такої стійкості ще ніколи не було:girl_spruce_up:
    П.с. що я помітила - в мене лак носиться довше на неполірованих нігтях. Зчеплення краще. Ну і чим міцніші нігті, то теж лак тримається краще. Після невдалого зняття нарощених нігтів лак в мене тримався один день.

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Розкажи про правила свої:girl_smile:

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та то ніяка не Америка:)
    Манікюр, крем для ручок, змивкою обезжирити нігті, кутикулу і бокові валики, база, 2 тоненьких шари лаку, сушка. Усьо:)

Статус теми:
Закрита.