Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Mariya, 16 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті

Дівчата с салону казали, що дешевше і краще відправити в Київ, ніж у Львові точити. Якщо і йти на Староєврейську, то зранку.
    Колись його питала, то він казав, що заточкою окремо не займається, тільки заточує нові інструменти і продає.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я вже тут писала, як він мені нові накожниці так підточив, що потім на кінцях зазор був. Йому хіба ножі можна довірити.

3. rododendronia

rododendronia Member

В студії балабанової мужчина добре точить та він працює не кожен день, тому дзвоніть , уточняйте

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

До мене в перукарню приходить майстер (але виїжджає до замовників коли є 5 предметів для заточки, або більше), вартість 50-70грн, залежить чи їх просто підточити чи виправити після чиїгось кривих рук, або падіння), приймає в районі Чорновола, точно незнаю де. Дівчата задоволені дуже ним. Точить так, як попросите, може і на голочку заточити, користуюся його послугами вже 2 роки. Кого цікавить пишіть в приват, дам номер.
    Знаю ще, що він ще сам виготовляє ножнички і щипчики ручної роботи, але вони дорогуваті.....

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дівчата питали за кусачки Сталекс, а вони нові коштують 85-90грн. Не бачу сенсу точити старі:girl_smile:

6. Пундик

Пундик Well-Known Member

якщо звичайна заточка то 50грн, а взагалі, до слова, нові "кусачки" потрібно через одні заточувати відразу, тому що їх штампує машина, і власне у сталексу купа браку, можливо хтось цього й не побачить, і призвичається до них, таких які є. Але дуже прискіплива мадам, або майтер побачить відразу недолік. Мікроскопічна нерівність вздовж полотна, чи на кінчику заважають нормально працювати.
    Якщо комусь стане цікаво як перевірити нові, чи свіжозаточені ножнички після майстра : візьміть звичайний тоненький прозорий поліетеленовий пакетик, не дуже натягнать між пальчиками, і попробуйте 1 раз "клацнути" кусачками по пакетику, відразу побачите у якому вони у вас стані, чи потрібно точити, і чи десь пристуня нерівність на полтоні.

7. blakytnooka

blakytnooka Member

а я похвалюсь своїм манікюром :) і таким цікавеньким термо гель-лаком.
    Коли рука холодна, то лак виглядає яскраво червоним. Коли ж рука тепла, то стає майже зовсім непомітний - залишається злегка рожевуватий відтінок. і остання фотографія - так виглялядає перехід з холоду до тепла. [​IMG] [​IMG] [​IMG]

і до речі, користуюсь тою олійкою для кутикули, яка є на фото, то дуже задоволена - кутикула помітно менше відростає, нігті завжди виглядають доглянуті.

8. Manana

Manana New Member

ух ти! а де купували?

9. blakytnooka

blakytnooka Member

не купувала, робила манікюр в майстра.

10. Insolence

Insolence Living The Dream

Дівчата, а у вас від морозу нігті не тріскають? А то у мене за останній тиждень 3 тріснуло/відламалось . Як з цим боротись?

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не тріскають, але поки розчищаю машину від снігу, то руки добряче мерзнуть навіть у рукавицях і я майже не відчуваю пальців. На днях не "вписалась" і зламала кінчик нігтя. Думаю, то не через мороз, а саме через нечутливість.

12. Insolence

Insolence Living The Dream

У мене зломи не лише на вулиці стали траплятись, але і опісля вже вдома. Аж до половини нігтя та до крові =( Такого раніше ніколи не було.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маю збережені ось такі процедури для ламких нігтів (шукала для кого не згадаю, але допомогло).

14. Lamara

Lamara Well-Known Member

Для любителів домашнього шеллаку присв'ячується.
    Предісторія. Так як буже багато по дому роблю руками, а не в рукавичках, то лак в кращому випадку тримається день-два. В салонах покриття гелем в нас дуже дорого( ну принаймні для моєі кишені), але робила раз на три тижні. Ну тре ж себе любити))).
    Загорілась ідеєю купити все для покриття фірми СND, просто маю знайому перукаршу, в якої є доступ до файних знижок на проф товар.
    І бродячи по просторам інтернету, натрапила на відгуки про китайські гелі бренду Mild East.

Короче кажучи, прикупила на ebay набір топ+праймер+білий+рожевий( типу для французького), та окремо ще три кольори ( один ще в дорозі).
    [​IMG] [​IMG]
    Довольна як слонь, бо дуже гарно в мене получилось, тримається вже 10 днів, сколів ніде нема.
    Ніяких обезжирювачів не купувала, бо це все замінює звичайний спирт.
    Спец лампу також не купувала, взяла в свекрухи радянську лампу ультраціолетову, та, якою нас в дитинстві гріли, купила до неі УФ лампочку найміцнішу в господарчому магазині, і тішусь як мавпа.

На такий ще чекаю. І хочу практично всі з цієї палітри)))
    [​IMG] [​IMG]

15. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

зробила я вперше манікюр гель-лаком CND, пройшо тільки два дні, а мене вже на трьох нігтях потріскав лак і мабуть скоро відколиться(( в чому причина?

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А топ підходить від того набору, що Ви замовляли?
    Дуже мені подобається декілька термогель-лаків...Ще маю таке питання.

17. Lamara

Lamara Well-Known Member

Ще не отримала, тільки нещодавно замовила. Як зроблю -відпишусь.
    По відгуках ніби підходить, та тре пробувати

18. Siania

Siania Love Life

Дівчатка!
    Дуже прошу, терміново. Порадьте хорошого майстра для гелевого покриття за роумні гроші в разоні Сихів і околиця, може бути центр.
    дівчинка в якої я робила вже тиждень не виходить на звязок :girl_cray:

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вчора спробувала сушку Сеше. Прикольно:) джинси не застiбала, але за 5 хвилин спокiйно лягла спати - лак гладенький, без вiдбиткiв.
    А ще хочу про лак написати- Колiстар. Маю майже прозорий перламутровий. Коли хочеться покрити, а часу обмаль-один шар, сохне за 5 хвилин i нiгтi мають пристойний вигляд.

20. Popi

Popi Well-Known Member

Ви такого знайшли?, бо мені зараз це питання також актуальне. В салон Оранж далеко їхати. Кажуть в салоні Я+Ти не погано роблять, але я не знаю до кого там звертатись

Статус теми:
Закрита.