Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене є 2 кольори і вони не хочуть сохнути. Чи то так вони себе поводять з коді не знаю. В них я розчарувалася. Всі інші гель лаки сохнуть чудесно.

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

2. Ngel

Ngel Member

Робила гелевий френч 1 раз в житті - на весілля. потім мені його ледве зняли разом з кусками нігтів. тепер для мене такий манікюр - табу. Краще вже звичайні раз на пару днів намалювати стерти. Ейвонський лак в мене тримається не більше 1 дня, потім з'являються сколи і затерті кінчики. Купила дорогий Морган Тейлор з блискітками - ще гірше. На 2 день почав відвалюватися кусками. Ніби нічо тримається Naomi.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

я після вашого допису тоді шукала і читала в неті що таке буває. Ніби не тільки з Коді. У мене з Коді нормально носиться, єдине що самі лаки не такі насичені, треба зазвичай на 1 шар більше нанести.
    а те що не сохне можливо брак .. може підробка. Я би для інтересу купила ще одну банку і затестила ( але то так в теорії :) )) або прямо в магазині випросила б затест.))

4. Yulia Lashkevich

Я б ще ризикнула б купити один якийсь срібненький колір. Але якщо і 3 баночка така буде погана, то продам. А мене ще цікавить від Mynail їхня баща і топ! Як вани? Гарно носяться?

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

• Креативно Креативно x 1
  5. OnceInParis

OnceInParis Member

А де купували і яка ціна? (в ПП :girl_smile:)
    Дівчата, думаю перерву зробити після гель-лаку. Може якісь нові укріплювачі з'явились? Кораблик, розумна емаль, евелін, саллі хенсен - вже все було.

6. izz

izz Well-Known Member

Може хтось підскаже,де можна покрити нігті біогелем?Скільки це коштує?Чи задоволені результатом?
    На моїх нігтях гель-лак не тримається

7. AkUla

AkUla Well-Known Member

думаю це повинні робити в будь-якому хорошому салоні. Я за покриття біогелем платила так по памяті 350 грн. Дуже гарно виглядає. Якщо в вас не тримається лак, можливо в вас нігтики слабенькі, подивіться та почитайте про систему IBX (це для лікування нігтиків), я 2 рази робила IBX, не знаю, чи психологічно чи насправді допомагає, але і лак краще тримається і нігтиками задоволена. Я думаю IBX також є в всіх хороших салонах.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. izz

izz Well-Known Member

Дякую,нечула про таку систему))
    Нігті у мене справді дуже тонкі і ламкі

9. AkUla

AkUla Well-Known Member

спробуйте , я думаю що ця система допомагає.

пс. якщо не знайдете салона де є IBX, то точно є на сихові в Міра студіо, я там робила 2-3 місяці тому.

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Купляла базу коді на днях, в цумі досить хороша акція зараз, як на офф лайн покупку
    Велика база без пензлика на 14 мл -160 грн. Може комусь стане в нагоді.

11. KUSJ

KUSJ мрійлива

В студії краси Юлії Паламар таке роблять, одна процедура 100 грн, треба хоча б три зробити

12. izz

izz Well-Known Member

Записалаль в Доміно на суботу.Подивимось що то таке)))А як часто треба перекривати?

13. KUSJ

KUSJ мрійлива

маєте на увазі коли робити наступну процедуру? якщо так, то через 10-14 днів здається

14. Yulia Lashkevich

То той острівок що є біля входу? І там тільки гель лаки Коді продають чи ще є інші фірми?

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Так, той що біля входу.
    Чесно,навіть не звернула увагу чи там інші є . Мені треба було базу, то я як танк за коді йшла :)

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, хто має контакти перевіреного майстра щоб зробив ідеальний френч, скиньте в ПП, будь ласка. Там де я ходжу завжди чистка пристойна, а от з покриттям біда((

17. AilataN

AilataN жива

"Страшна історія про нарощування нігтів, з висновками "

З червня місяця "майстер", котра робила мені гель-лак ( досить нормально, з нюансами на які я не мала часу звернути увагу) почала нарощувати нігті, ураура, я її сама про це просила. Перший раз гарно, другий теж добре. Нігті періодично відвалювалися, я ходила на корекцію. Оплата була звична для салонів, хоча робилося не в салоні. Наступні рази було вже не так гарно, особливо два останніх ( я тупо далі йшла саме до неї)). Останній разочок був переломним. І в плані мого терпіння, бо нігті просто скришилися за тиждень, з 10-ти залишилося три, і в плані спілкування з "майстром".
    Було озвучено, що я, мабуть, якісь препарати приймала, або робила руками всяке погане, загалом : отруїлася вівсяними печеньками і нігті повідвалювалися. А мастєр тут ні при чому.
    А чого я зробила , нарешті, висновок? Бо два тижні тому пішла в салон, де мені зробили чудове нарощування, з доглядом і покриттям гель-лаком, за ту ж суму, яку з мене брала майстер початківець..і я відчула різницю, між наквацюванням і нарощуванням.
    Самасобівинна))
    Мораль : треба йти до хороших майстрів))

Останнє редагування: 4 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Natur

Natur Well-Known Member

Я десь рік тому кожного тижня малювала сама собі манікюр акриловими фарбами і зверху покривала прозорим лаком. Трималося до тижня часу, а далі по новій. Спочатку малюва квіточки, далі просто френч. Шкода фотки не робила. Десь має бути одна з минулого нового року з овечкою. Як знайду, то покажу

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

19. Natur

Natur Well-Known Member

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 1
  20. Ellelia

Ellelia Вереснева

У мене зараз такий манікюр, задоволена. Не видно, як відростає від кутикули. Наступний буде щось більш зимове.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1