Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я маю такий - [​IMG] , то мені так собі, але користуюся, бо шкода викидати. Трохи розмякшує кутикулу і все... (кутикула в мене не сильно заростає). Там є ще якийсь, то він , кажуть, ефективніший. Як я купувала, то його не була і взяла цей. До речі, якраз в Ватсонсі бачила недавно всю лінійку догляду за нігтями від цієї фірми.

• Подобається Подобається x 1
  2. arushka

arushka завжди досягаю мети

у мене такий shtn3021_instcutrmvr1900_0.jpg то дуже задоволена. Буду купувати ще
    --- дописи об"єднано, 31 Жовтень 2015 ---
    такий в мене перекидається років 2, певно вже й термін придатності закінчився. Користувалась ним декілька разів, ефекту нуль

Останнє редагування: 1 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 2
  3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

повністю згідна :sad: мені самий звичайний від Eveline ще давніше куплений, набагато краще видаляє.

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Купила сьогодні синенький ремувер від Саллі-вперше так швидко і просто впоралась з манікюром, справді хороша річ, кутикула стає м"якенькою і легко видаляється паличкою

• Корисно Корисно x 1
  5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Idillia

Idillia миється в бані

А мені жоден засіб для кутикули, навіть "термоядерний", її не розм'якшує так щоб паличкою можна було забрати. Певно будова кутикули така, або засоби якість не такі. Хоч багато чула що дівчата все одно після тих засобів кутикулу зрізають, а я єочу необрізний манікюр)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ну повністю ви тими засобами її не заберете( так як при обрізному манікюрі). Але я, не любитель обрізати кутикулу під ''нуль'', тому мені той міліметр, що залишається після ремувера не заваджає. Кутикула є, але виглядає акуратно і не заваджає малювати нігті(лунку) лаком.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

повністю кутикулу не забирає, він робить її доглянутою і якщо гарно підсунути паличкою-то непомітною. В мене кутикула росте як на дріжджах, суха,руки завжди виглядають неакуратно за кілька днів після чистки, тому той ремувер для мене знахідка

• Подобається Подобається x 2
  9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я робила необрізний в салоні, то просто відсувають паличкою кутикулу і все, і нічого більше не забирають. Я ще чула, що є якісь кислотні ремувери, хтось таким користується?, і що то за штукенція?

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть мінімально необхідний набір, щоб самій собі робити манікюр гель-лаками.
    Праймер, база, топ, лак і лампа? Чи потрібен баф? Ще десь чула за обезжирювач - він потрібен?

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

я купила базу, топ (є доречі 2 в одному, але відгуки 50/50 тому не ризикувала), лак, лампа, пилка і баф для шліфовки.
    Праймерів і обезжирювачів не брала, використовую простий спирт для обезжирення. Вже рік користуюсь лак носиться по кілька тижнів нічого не сколюється.
    Хоч по правильному там треба таки ті праймери і тд і тп , але вони досить дорогі, і впринципі НМСД без них можна обійтись.

12. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Це правда, що лаки ТМ Коді вже по 165 грн?
    Хтось може зорієнтувати по ціні на їхні топ та базу?
    На минулому тижні зробила новий манікюр гель-лаком, ще іншого виробника. Знов печалька - цього разу і тижня не протримався.
    Тому вирішила припинити експерименти, купити всі "інгредієнти" перевіреної ТМ і робити собі манікюр вдома, а не надіятись на манікюрш, які змінюють матеріали на більш дешеві, напевне, щоб не піднімати ціну на свої послуги.

13. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

7мл Коді приблизно 130 грн якщо в роздріб купляти. Кинула вам лінк :)
    але є дешевші марки які непогано тримаються але то вже треба під свої нігті підбирати.

А і ще, в Новому цумі відкрили точку там все для гель лаку, ціни середні.

Останнє редагування: 2 Листопад 2015
  14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я вам написала у відгук. Завжди стараюсь шукати продавця, де можна купити все що потрібно, щоб двічі доставку не платити.
    Лаки важко обирати онлайн, тому можна десь в офлайнових магазинах колір підібрати.
    В Антеї на Джерельній є магазин, де Коді про прийнятних цінах.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

то ми з Вами один магазин рекомендуєм :) ;) дійсно хороший сервіс і власники приємні.
    сайт мають

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я ще маю одного продавця, яка має ще приємніші ціни.
    Але тут простіше, бо можна офлайн купувати:) Навіть не знала, що вони мають інтернет-магазин:)

• Корисно Корисно x 1
  17. Ellelia

Ellelia Вереснева

А поділіться, будь ласка, координатами цього продавця.

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

А які саме дешевші Вам підходять? Хотілося б знайти щось дешевше, але по якості хороше. Мені Блейз подобаються, але вони ще дорожчі ніж Коді. PNB в мене жахливо знімались....

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

PNB у мене інколи скол давали. Але не знаю чи то через лак, чи може він з базою і топом коді себе так поводив.
    З тих що пробувала myNail досить гарно у мене носяться, і кольорів там багато, 9мл приблизно 80-90грн коштує.
    АЛЕ :) читала що деякі відтінки не сохнуть )) в інтернеті відгуки були, і тут здається про таке писали, але не впевнена що за ту ж марку.
    У мене такого ще не траплялось. Але всерівно відгуки про колір читаю перед тим як новий замовляти.

Ага :) я б теж була вдячна, і продавцю клієнтську базу розширемо )):d23::girl_blush2:

20. OnceInParis

OnceInParis Member

Спил - маєте на увазі спеціальну насадку апаратного манікюру? Вперше робила апаратний, і майстер знімала гель спеціальною насадкою, яка не нагрівається. Досить швидко зняла, і мені здалося, що ніготь не "постраждав".