Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Не склалося :girl_smile:
    Але з наклейками розібралися: від твердої плівки відокремлюється м'якенька з візерунком і клейкою основою.

Останнє редагування: 22 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 5
  2. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчата, а що робити, щоб фарби Канні не лізли за пензликом при нанесенні топу? На світлому тоні зробилася залисина, коли наносила топ.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

може добре не просохла? або ж вона бракована. В мене один лак такий є, що не просихає в жодні лампі, потім так топом знімається...

• Подобається Подобається x 1
  4. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Добре просушити. В мене було раз, що зовсім не висохла фарба. Уявлення не маю, чому. Полізла за топом.
    То я перемалювала і знову просуши ла, але вже довше.

Дівчата, хто має sun9s, у вас вона нормально реагує на руки? А на великі пальці?

Приїхала моя друга сьогодні. Я розпакувала і нашвидкоруч спробувала. То щось мені зовсім не сподобалось. На один палець жодної реакції. Із 9c все просто: клац і робить 30 сек, ще раз клац і 60 сек. Десять пальців чи один - все одно світить.
    От я і в роздумах, яку залишити собі. Треба ще буде спробувати новою зробити манікюр.

П.С. про доставку. Пошта сінгапура. Менше місяця. І зовсім не пошкодилася коробка, як новенька. Бо попередня малазійською прийшла геть потовчена.

П.П.С. враження від манікюру. Перший раз я на радощах забула знежирити нігті. Трималося днів чотири) плюс через дуже маленьку довжину не змогла нормально промалювати торець, збирався мені зі шкірою. В суботу перемалювала. Вчора вже один підрізала ножем, сьогодні один стерла терткою. Якщо хтось бачив на Алі руки-не-крюки, свистіть) Стрічки клеїла, то відклеїлися (вірніше я зірвала, бо задерлися) сього. Але залишились на нюді гарненькі світло червоні смужки. Перекрити топом і як новенькі будуть. Певно я ті смужки погано промалювала на кінцях. Ще б навчитися малювати. Але, бачу, навряд чи мені це дано.

Так, ще спитаю. Хто має гарний сіро-коричневий і сірий холодний кольори з Алі?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  5. MissO

MissO Well-Known Member

Цього разу сушила всі шари довше. Базу 60 сек., колір 45-60 сек., топ 90 сек., бо читала, що база може пузиритися через непросушеність. Виходить, що колір треба сушити більше 60 сек., бо Elit99 номер 1550 теж трошки лишався на пензлику від топу. Добре, що я топ капала на фольгу і наносила іншим пензликом.
    Тепер мене починають мучити сумніви, може то лампа почала підбрехувати, але ж в леді так не має бути. Бо ж нафіг тоді лед, якщо сушити по 2 хв.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Можливо ви шари за товсті наносите?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

7. marianast

marianast Well-Known Member

Маю питання-може праймер погіршувати зчеплення гелю з нігтем? З праймером носився манікюр до тижня часу, цього разу спробувала без нього- 10день , без зауважень.

8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Котра з них з екранчиком і безконтактним включенням?
    Я дозріла до заміни УФ-лампи на лед.
    Тепер маю тільки визначитись з моделлю. Ваш відгук, яко людини, яка пробувала і ту і ту модель, буде дуже корисним!
    --- дописи об"єднано, 24 Січень 2017 ---
    Взагалі призначення праймера прямо протилежне :girl_smile:

9. MissO

MissO Well-Known Member

Да, можливо і затовсті. Світлий тон - це Канні 540, я не хотіла наносити три шари і другий нанесла товстіший. Значить буду пробувати дуже тонко все наносити. Робила чоловіковій сестрі, а вона не хотіла довго сидіти, тому я таким чином вирішила скоротити час, щоб і насичений колір був і швиденько.
    А скільки шарів темніших тонів Канні Ви наносите, бо як на мене, то і насичених відтінків треба три шари, щоб ніде не полосило.

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

@MissO
    є такі, які в два шари вистачає, а деякі в три малюю, і то не так від кольору залежить, як від насиченості, бо маю багато темних кольорів і всі по різному лягають

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

11. marianast

marianast Well-Known Member

Ага, я знаю, тобто швидше за все в мене поганий праймер?
    Бо з ним гель лак знімається з нігтьової пластини одним пластом, якщо його добре підчепити біля кутикули.
    А хто робить гель лак без праймера?

12. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я роблю без праймера, ще жодного разу нічого не відходило.

Якщо це яскравий колір (червоний, фуксія, чорний...) то таке може бути, навіть, коли гл добре просох, в мене таке було з наомі або майнейл червоним (не пам'ятаю точно марку, бо не мій). Але воно не вплинуло ні на якість манікюру, ні на тривалість носіння.
    а це точно через те, що добре не просохло. Яка у вас лампа? Може ви не добре пальці тримаєте, тобто виходите нігтями за межу дії. Якщо у вас нема задньої стінки, спробуйте обмотати лампу фольгою по переметру (отвір тільки там, де засовуєте руку). Як спробуєте, відпишіться, будь ласка, чи помогло. А то теж хочу нову лампу, хоч мене моя малюточка поки ще влаштовує.
    З того що я перечитала, передивилася, та що @Fistawka радила таки краща. Тепер дилема в тому, що вони є двох видів CCFL+ Led та UV+Led. І от тепер шукаю інфо чи це просто маркетинговий хіт чи ні (ціна практично однакова).

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Якщо я правильно пам"ятаю, то та, яку радила @Fistawka , по розміру така, як моя УФ.
    Для мене розмір - це наступний принциповий критерій після критерію часу сушіння.
    Мені треба мінімально можливу по розміру лампу.

14. Clementina

Насправді вона не сильно по розмірах відрізняється від Sun.
    Я б для себе із Санівських взяла або SunOne, або Sun5, але точно не Sun9.
    Якщо ви пам'ятаєте, в мене манюня 9 ватна, але оскільки вона дугою, то вона сушить не тільки нігті, а все довкола, я так викинула два пензлика, якими малювала; коли топ чи якийсь ГЛ маєте збоку на фользі, він також полімеризується. Тому я малюю на столі, а сушу під столом на кріслі. І для мене це дуже не зручно і це єдина причина, чому я хочу іншу лампу.
    З них всіх SunOne -найкраща, потужна, має дно на магніті, Sun5 без нього, тому також біля самої лампи не варто залишати пензлики.
    А ця, що радила Фісташка UV+Led, саме така як SunOne, різниця тільки в ціні.

Останнє редагування: 24 Січень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. MissO

MissO Well-Known Member

Маю Sun9c, щодо фольги, то обов'язково спробую наступного разу .

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ні, вона дуже маленька насправді;) Хоча я теж очікувала, що буде розміром як моя УФ.
    Я лампою дуже задоволена, наразі. Хоча зорово і ті Sun теж подобаються.

Останнє редагування: 24 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 3
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і одна й друга з безконтактним. Різниця тільки в екранчику.
    Ну й по темі - я наношу тоненько, сушу реально по 30 сек, норм.сохнуть, базу й топ по 60 сек. Ну @Zaychenya сушила довше, бо не вірила, що за 60 сек висохне добре :girl_haha:.
    п.с. Гляньте, що я знайшла на шопхелпері - гарні відгуки:
    36 цвет уф гель лак праймер лак для ногтей расширение из светодиодов лампы уф строитель уф гель ногтей краска DIY украшения для ногтей гели маникюр купить на AliExpress
    й такі:
    KADS 1 Шт. Ногтей Гель Для Ногтей Гель Soak off Ногтей Гелем СВЕТОДИОДНЫХ УФ 7 мл Ногтей Гелем С Длинными прочного лаки Более интересным 4 Сезона купить на AliExpress
    Вже кинула собі в закладки, з наступних дитячих планую купити :d23:.
    А, ще приїхало таке мені - Fulljion Кутикулы Омолаживающий Нефти Ногтей Лечение Питательный Польский Nail Art Pen Относится К Маржи Польский Броня Ногтей Ремонт купить на AliExpress
    Ще не знаю, чи буде від того ефект, але пахне гарно :girl_smile:

Останнє редагування: 26 Січень 2017
  18. Clementina

@Тетянка, перша позиція, оті гель краски - не добрі. Маю три штуки: білу, жовту і голубу. По-перше, їх дуже мало, по друге- взагалі ніякі. Я ними робила узор дотсом, то ті крапочки надщерблювалися і відлітали за півгодини. На весь ніготь не знаю чи буде нормально лягати, бо консистенція теж не найкраща. Одним словом-не раджу.

19. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

А мені дуже подобаються ось ці лаки NewArrival QHC Мода 60 Серии ЦВЕТА Гель Лак Для Ногтей УФ Гель польский Длительный Замочить, с LED УФ Гель Цвет Ногтей Инструменты #18 купить на AliExpress
    робила ним то гель тримався 25 днів при тому що на різдвяні свята мала купу роботи з замісу тіста ,прибирання...чесно не знаю чи якийсь інший на моїх нігтях так довго протримався
    Замовляла на Алі,доставка була Новою поштою курєром

20. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун