Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчата, в мене шок. Замовила я 27 грудня нову лампу. Сьогодні трекнула, добре, що сиділа) вже пише, що прибула в країну призначення. Ви таке уявляєте? Два місяці очікування, нервів, диспутів. А тут нова так швидко приїхала.
    Я знала, що пошта Сінгапура пртїжає швидко, але щоб так...
    Правда, австрійською поштою ще не трекається, але трек24 рідко помиляється...
    Одним словом в мене приємний шок)
    П.С. Ніколи не беріть малазійську пошту)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 5
  2. vanilia

vanilia Miracles are real

Дівчата, вибачте, якщо вже таке обговорювалось :d23: А як ви в домашніх умовах знімаєте гель-лак? В мене пітора тижні гель, але на кількох нігтях вже добряче потріскав і повідлускувався, вигляд ну дуже негарний. Куд не звернуся - вільні місця до майстрів аж з наступного тижня (( НУ не хочу я з таким виглядом ходити, особливо на свята! :girl_cray: Можна якось зняти його вдома самій?

3. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ось відео, де детально все описується. На youtube багато є і інших відео, але способи практично одинакові. Якщо не маєте спеціального ремувера, можете взяти рідину для зняття звичайного лаку. Але краще, якщо ніколи самі не знімали, запишіться до будь -якого майстра лише на зняття. Це швидко і хтось -десь вас втисне в свій графік.

• Подобається Подобається x 2
  4. Clementina

Clementina Well-Known Member

А я на свята буду сяяти, якщо не перероблю ті піксі, бо щось мені задуже:
    DSC_0225.JPG

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. катенок

катенок Well-Known Member

Як гарно, як акуратно!!! Як вам це вдається????

6. Clementina

Дякую, так приємно.
    Роки практики зі звичайними лаками, декоративкою в житті користуюся рідко, а от нігті і руки загалом, то мій пунктик.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. orange girl

orange girl Well-Known Member

Суперово, розкажіть мені, якщо можна, що воно таке і як його приклеїти? Побачила, все, капець, хочу вже і негайно собі спробувати:girl_crazy:, бо поки в мене "блискітки"-то просто золоті і срібні гель-лаки

8. Clementina

То CrystalPixie, але не оригінальні, а з алі (Сваровскі дрібніші і виглядають бомбезно, але і ціна > 500грн). По гель лаку нанесла базу, і на мокру базу поставила 3 страза і насипала кристалики, силіконовим пушером відсунула по 1 мм від валиків, кутикули і торця; просушила і в кінці кругом по периметру обмазала топом двічі, щоб від країв все було гладке на дотик і не відвалилося. На правій - стрази з бульйонками.
    Якщо провести по нігті, де піксі, то шершавенько, але краї зглажені топом. Має триматися, якщо не шурувати банячки дротиком:d23:
    Якщо цікаво, то через два тижні відпишуся, як носилося і зроблю фото.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. orange girl

orange girl Well-Known Member

так, дуже цікаво. дякую за інфо, піду на алі подивлюся на ті блискучки:girl_claping:

10. катенок

Моя друга спроба гель лаку,вже швидше, більш впевнено і справді цього разу Канні густа навіть з першого разу.Той колір перший зовсім невдалий,гарний але аж 4 шари то жесть...Але проносився 12 днів,навіть не затерся на кінцях,значить не так погано я зробила)))Отже за годину я зробила. 20170104_220437.jpg

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Покажу моі перші, довгоочікувані гель-фарби канні. IMG_20170104_223629.jpg
    Малиновий бомбезний, чорний мені з якимось темно-синім відливом (але то може мені в очах вже мерехтить), бежевий трохи не такий, як я очікувала.
    Крім того, малиновий однорідний, чорний і бежевий - видно навіть на фото, що загус при стінках. Бежевий ще й з якимись білими шарами. Ніби проситься розмішати. Можна таке робити?

Останнє редагування: 4 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 4
  12. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Ні, з очима все добре:girl_yes2: то просто насправді не чорний:girl_nea: чорний, на скільки я знаю, то 613. Я, як брала, то чорний і білий на Алі були окремо підписані.
    А розмішати можна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Clementina

Чистий чорний - 613 номер, ваш навіть цікавіший, на моєму моніторі, по фото він не з синім відтінком, а з коричневим

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я в принципі так і хотіла. Не чистий чорний, а з коричневим відливом. Але мені при штучному освітленні відлив здавався синім, а не коричневим. Треба ще вдень глянути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. катенок

І ще дуже я переживала за зняття гелю..чи вийде..чи разом з нігтями не буду віддирати..Але все було ок.Лише замовила я собі ті кліпси,то з ними погано..потримала 15хв,воно відстало де-не-де..завернула в фольгу і за 10хв все гарно знялося.На другій руці зразу в фольгу і зверху ще ті кліпси вділа і за 15хв все знялося ідеально.Тому для мене то безтолкова покупка.А так..взагалі я всім задоволена з алі крім пилок.Вони жахливі((

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Може комусь пригодиться

IMG_3624.JPG

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
    • Корисно Корисно x 2
  17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

IMG_3625.JPG

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

IMG_3626.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Корисно Корисно x 1
  19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

@Марта2 , дякую, я вже собі пригледіла кілька нових канні :girl_haha:. Бо ще кілька десь в дорозі.
    @катенок, в мене деякі норм. знімалися, а деякі - то жесть, особливо голографчний - 4012 (Sexymix 7 МЛ Soak Off Неоновые Цвета Ногтей Гелем Маникюр Vernish полу Постоянный UV LED Радуга Лак Для Ногтей Гелем UV Гель польский купить на AliExpress)
    Буду мати на увазі, може то дійсно ще у фольгу додатково, а тоді в ті штучки...
    Дівчата, хтось юзає термолаки?...Взяла Belen, але мало того , що продавець не той тон прислав, так ще й вони якісь напівпрозорі -мабуть, тре багато шарів накладати. Потім виставлю фото, але загалом щось я не дуже задоволена. Чи це просто Belen такі собі?
    Й до речі - хто знає - де на Алі знайти такий лак золотистий, для того ефекту, як на фото - дівчата кидали, мені сподобався:
    726d843102b70cb527d2f6ea9aa51a17.jpg

20. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я маю Belen. Мені такий собі....Цей перехід такий дивний. Виглядає наче дуже криво намальований френч )). Але знімався превчудово і ліг в 2 слої ідеально.