Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до речі, моя манікюрниця розповідала, що отой розчинник для гель-лаку, яким знімається покриття , при постійному використанні більше шкодить нігтям, ніж зняття навіть часом фрезою. Кислотна основа руйнує власну структуру нігтя досить агресивно.
    теж зі слів моєї манікюрниці,у неї при однаковій роботі з нігтями у різних клієнток, одні можуть носити гель-лак 4 тижні і він "як новенький", а у інших- максимум 3-4 дні і йдуть сколи. Власна структура нігтя, загальний стан організму , різний обсяг домашньої роботи ( і спосіб) - багато що може впливати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Та в неї є всяке різне, то може й моя вина, що я не уточнила що саме хочу. але я й сама в тому зовсім не розбираюся. Короче заплатила 140 грн і маю просто блискучі нігті:dirol:, а хотілось себе побалувати і бути красівою:girl_spruce_up:

3. Oksiiiii

Oksiiiii New Member

Потрібні контакти майстра манікюру у Франківському районі(Наукова,В.Великого,кн.Ольги),щоб можна було до неі зі своіми інструментами приходити,або щоб порадила які купити,щоб до неі постійно ходити(боюся підчипити через чуже якусь заразу))))

4. Nica

Nica Well-Known Member

віднедавна це стало моєю проблемою! Раніше гель лак тримався до місяця часу, тепер до тижня:girl_cray::girl_cray::girl_cray:, роблю перерви між нанесеннями до двох тижнів, наношу йод, кораблик, олії- результату нема! На четвертий день пішли сколи. Що порадите?:girl_curtsey:

5. Veranda

Veranda Member

Порадьте майстра манюкюру в районі Чорновола. Може хтось гарно робить вдома чи в салоні за адекватну ціну. Дайте контакти в ПП, в ідеалі посилання на сторінку в соцмережі, щоб можна було побачити роботи.

6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Майстра не міняли? Або марку бази/топу?
    В мене теж зараз така проблемка.
    Раніше мені наносили базу і топ від Коді. Манікюр носився 5 (один раз навіть 6!) тижнів, знімала, бо набридав. Уточню, що носила френч, і мала підібраний до основи звичайний лак, яким маскувала відрослу частинку нігтя.
    Останнього разу зробила мені майстер (з форуму, до речі) манікюр з використанням бази, гель-лаку і топу якоїсь іншої фірми (я не запам"ятала назви, правда) - це хана!
    Торці пооблазили напевне, за днів 3-4. За півтора тижні на двох нігтях гель-лак облупився , ще й з ним разом - верхній шар нігтьової пластини.
    До роботи майстра претензій нема, бо педикюр в її ж виконанні, зроблений засобами ТМ Коді, носився просто перфектно.
    Тому грішу на заміну засобів на іншого виробника.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ще може бути причина в тому, що при постійному носінні гель-лаку, нігтьова пластина таки стоншується, бо перед нанесенням, чи хочаби після зняття таки ніготь підполіровують.
    Чим тонший і гнучкіший ніготь, тим швидше утвориться скол.
    --- дописи об"єднано, 23 Жовтень 2015 ---
    Я ношу гель-лак безперервно пратично, то нігті стали тонкими. Але так як манікюр роблю сама, то вже підібрала для себе найкращі засоби і вже знаю нюанси нанесення саме на свої нігті. Тому ношу досить довго.

Ну і два тижні лікування для стоншеного нігтя то таки мало. Треба перечекати щоб повністю оновилась нігтьова пластина, тоді вони знову стануть товстішими:)

Останнє редагування: 23 Жовтень 2015
  8. Kroshka Enot

Ну от в мене перед цим невдалим нанесенням були ідеальні умови - ніготь "відпочивав" від гель-лаку, напевне, більше 3-ьох місяців. Зміцнів, гарно відновився. Думала, цей перший після відновлення манікюр буде бомбово носитися.
    А не тут то було. :cry:

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я нарешті знайшла свого майстра на гель-лак, єдина біда працює лише з нігтями на руках(
    Але побачила таке що навіть при тому самому майстру, при тій самій основі та при однаковій роботі кожного разу різний лак мені носиться по різному.
    Роблю гель-лак вже рік, останні 2 покриття(а це 2 місяці) чорний колір, носиться бомбезно!(персикового і червоного вистачило до тижня).
    За 2 тижні в ідеальному стані як свіжий, а при моїй роботі це важко. Ще в когось таке буває?
    Покажу свій з яким зараз

Останнє редагування: 23 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

ТОді може дійсно спробуйте змінити майстра. Ну і повертайтесь до марки яка вам підходила. ЧИ пробуйте ще інші марки:)
    Є таке. У мене наприклад є лаки які мертво тримаються поки не зніму сама, а є кольори, які вже за 10-12 днів дають сколи. При чому основа і топ у мене постійно однакові, фірма лаків теж.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Ziben

Ziben :)

може лаки різних виробників

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Дайте, будь ласка, контакти перевіреного майстра гелевого манікюру, з хорошими лаками і який не нищить нігті спилюванням під 0. Локація - Наукова, Пулюя.

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я Вас трохи розчарую. І акрил, і гель - майже ідентичні по складу матеріали, просто полімеризація проходить трохи інакше. А зважаючи на те, що наші нігті - відмерлий кератин, то дихати вони мають дуже малий шанс. Але пропускають хімічні сполуки в організм, тому важливо знати, якими матеріалами користується ваш майстер.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Idillia

Idillia миється в бані

Дівчатка, я пробувала не раз манікюр гель-лаком, то найкращими мені були лаки CND, та навіть від них нігті псувались . Робила в добрих майстрів, ніготь мені не спилювали, тримався лак довго, до 3-4 тижнів. Але потім місяць відновлювала нігті. Мені сказали, що у багатьох така реакція, і все одно багато хто продовжує раз за разом робити гель-лак, навіть без перерви, хтось після довгого періоду використання перестає. Може це від будови нігтя (в мене нігті доволі м"які, делікатні), а відновити мені допомагають найбільше різні масла:girl_yes2:. Наразі від гель-лаку відмовилась, хоч це зручна штука.

15. arkka

arkka Well-Known Member

і я їх приглянула та взяла на пробу темно синій. на баночці пише, що наносити в один шар(дуже гарно лягає), швидко сохне (правда) і тримається до 5 днів (перевіряю). Нанесла в п'ятницю всю суботу прибирання, миття посуду, дитини, хати, готування їжі ну короч випробування по повній програмі). Сьогодні третій день на роботі подумали, що то гель-лак. Виглядає ще досить пристойно. Думаю про 5 днів теж правда). Короч, піду в космо куплю ще пару баночок, бо кольори там справді дуже гарні та й ціни смішні)

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. Я теж дуже люблю гель-лак, коді тримається 2 тижні. І ще страшно сподобався лак F.O.X, виглядає супер. Є лаки які мій організм не сприймає і вони тріскають на 2-3 день, дуже прикро в таких випадках.

17. Ellelia

Ellelia Вереснева

А яку базу і топ використовуєте? Мені теж казали, що Fox хороші.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ота хімка, якою знімають гель-лак , вона діє на нігтьову пластину не менш пошкоджуюче, ніж спил гелевого покриття. Так моя майстриня теж говорила. У мене після гель лаку нігті гірші були, ніж після року безперервного гелевого нарощення.
    --- дописи об"єднано, 29 Жовтень 2015 ---

Останнє редагування: 29 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  19. Kroshka Enot

ні :girl_smile:

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата хто користується ремувером Sally Hansen? Як враження? І ще питання де його придбати бо в Космо-Ватсонсах не бачила