Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. katkas

katkas Well-Known Member

А то пензликом чи дотсом?

Надіслано від мого Lenovo A316i, використовуючи Tapatalk

2. Clementina

Clementina Well-Known Member

Пензликом, самостійно вистрежиним.
    IMG_20161217_005732.jpg

• Подобається Подобається x 1
  3. Kalina

Kalina Active Member

@Clementina,
    Який це лак і номер?
    --- дописи об"єднано, 17 Грудень 2016 ---
    @Clementina, а акрилову пудру замовляли з аліекспресу?

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вкладення:

• IMG_3500.jpg
      IMG_3500.jpg
      Розмір файлу:
      33,9 КБ
      Переглядів:
      69
    • Подобається Подобається x 3
  5. Clementina

Rainbow 4023
    брала в нас, бо всю, що бачила на алі, доволі грубого помолу. А моя друбнюсенька - CND Retention+ Clear Sculpting Powder, 3г -29 грн. Хоч то не багато, але вистачить на дуже довго.

6. катенок

катенок Well-Known Member

І я сьогодні отримала свою лампусю сан9s. Щаслива не те слово.По перше- це моя перша посилочка з Китаю.По друге -задоволена лампою дуже!! По третє-сама посилка відслідковувалась від А до Я і принесли її прям додому Міст Експрес.Доставка 3 тижні.
    Тепер хочу ще купу всього.Це вже манія)))
    Єдина печалька,що лаки ще в дорозі і зовсім не відслідковуються.Покинули Китай і все.....

• Подобається Подобається x 4
  7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

343 Суперський!!!! Теж такий хочу. Ти ще не пробувала?

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тільки замовила один на пробу, чекаю))) Як прийде, напишу))) Взяла 3428

9. Milli

Milli Well-Known Member

А можете кинути ссилку в процесі або тут продавця у якого ви її купляли. Яка вийшла її ціна?

10. катенок

2016 Мода SUNUV SUN9S SUN9C Сушилка Для Ногтей Машина 24 Вт Белый Свет профессия СВЕТОДИОДНЫЕ УФ Лампы Для Ногтей Гель Nail Art Инструменты купить на AliExpress

11. Ellelia

Ellelia Вереснева

а сенсор реагує на один великий палець чи ні?
    багато хто пище, що нереагує.
    І скажіть де саме пище що 24 Вт?
    бо мені треба на 36, але бачу що іх немає на 36 вт.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Реагує, я вчора якраз вперше свою опробовувала :). Мені все ніяк не вірилося, що 30 сек - то достатньо, то топ сушила 60 сек :d23:

13. katkas

katkas Well-Known Member

А у Вас теж sun 9s? У мене не реагує на один великий палець, єдине що коли відсунула на край стола, так, що лампа виступала на 2 см, от тоді палець поставила і сенсор зреагував. Але так мені незручно тай може лампа впасти.
    Сушить навіть за 20 сек.

Надіслано від мого Lenovo A316i, використовуючи Tapatalk

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

просто я читала, що саме у лампі sun 9s, там не розраховано, що вона сушить 5 пальців, бо має 24 вт( 15 діодів). А у такій ж лампі на 36 вт якраз розраховано на те, що можна всі 5 пальців сушити і не боятися що може щось звурдитися на великому.
    але бачу, що і на 24 вт сушить відразу всю руку, хоча хтось пиши, що великий не завжди добре просушує, але і коли окркмо ставити то не реагує...

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ну...Я вже як топ сушила - то 8 запхала :girl_crazy::girl_haha:, а потім 2 великі окремо.

• Подобається Подобається x 3
  16. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, це тільки в мене топ тікає на бокові валики? Сьогодні робила покриття чоловіковій сестрі і знову топ затік. Я вже ніби і уважно дивилась. Всюди пишуть, що топу потрібно грубший слой, ніж лаку наносити. Я в якомусь відео дивилась, що наносять лак і на 5 сек. в лампу, щоб прихватилось, а потім сушать всю руку разом. Хтось так пробував?

17. Clementina

Краще дати два тоненьких, ніж один товстий шар. В мене не затікає, але я наношу тонко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. катенок

Я щаслива..мої Канні засвітилися в Києві..значить скоро буду пробувати..вчитися..і на Новий рік буду з манікюрчиком,зробленим власноруч)):girl_dance::girl_dance::girl_dance:

• Подобається Подобається x 2
  19. Demetra

Demetra Well-Known Member

Наношу два тонких шари, що бути впевненою, що увесь ніготь промалювався.. Бо спочатку теж наляпувала аби побільше і затікав страшне. Спочатку не видно, а як починав відростати :girl_impossible:.

20. MissO

MissO Well-Known Member

@Clementina, @Demetra, дякую, дівчата. Я б, певно, не доперла сама))))