Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А де є хороший вибір лаків Саллі Хансон?

2. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчата, а як правильно робити: спочатку одну руку від А до Я, а потім іншу?

3. Clementina

Clementina Well-Known Member

Як вам зручніше, але загалом, так. В мене маленька лампа для домашнього користування, тому я роблю 4 пальці, 4 пальці і 2 великі. Є дизайни, які треба по 1 пальці робити, бо поки зробиш на 5, то все порозтікається.

• Подобається Подобається x 1
  4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

IMG_3169.JPG
    Прийшло, не знаю як називається, але дуже мені подобається)))
    Відразу додаю посилання, де замовляла
    Смотри, что нашлось на AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/32754432927/32754432927.html

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 8
  5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Зробила знайомій покриття без чистки, нігтям майже 2 тижні а вони майже всі до половини біля кутикули облущились... може це бути через те що без чистки? В неї нігті по формі досить маленькі і кутикули ніби і небагато але коли їй знімала то замітила що вона дуже по нігтю росте ( незнаю як правильно пояснити).

6. Demetra

Demetra Well-Known Member

Так може бути через це. Я забираю кутикулу ремувером, лопаткою ретельно її підсовую і особливо ретельно бафлю в цьому місці. А ще в мене відходив гель лак коло кутикули , бо топ чи лак затікав під кутикулу , треба слідкувати за цим перед сушкою.

• Подобається Подобається x 4
  7. Карінчик

дякую, але знімалось їй надзвичайно легко...

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я не ріжу кутикулу, використовую ремувер і відсуваю апельсиновими паличками. Перед нанесенням якраз добре треба відсунути її і трошки відступити, коли наносите базу і лак. Але в мене кутикула майже непомітна. Не лущилося ні разу ще.
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2016 ---
    Якщо по нігтю росте, можна і не знімаючи лаку робити гігієну. Я так роблю, зволожую і паличками акуратно чищу і відсуваю те, що заважає.

• Подобається Подобається x 2
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Кому цікаво, я знайшла відео з оглядом лаків CND, багато кольорів і можна щось вибрати.

• Подобається Подобається x 6
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Космічні лаки FairyGlo:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  11. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчата, в мене питання щодо гель-лаку. Ситуація така, що мої нігті дуже слояться. Ця проблема була ще до того, як почала наносити гель лак.
    От зараз ситуація така, що під гель-лаком починає слоїтися кілька нігтів, лак піддувається і за кілька днів відшаровується.
    Хто з таким мав справу? Я вже просто не знаю чи варто далі продовжувати наносити гель лак.
    Майстер намагається забрати розшарування бафом, але все одно кожного разу якийсь ніготь відшаровується із гелем. Ну і спилювати багато поверхні нігтів теж недобре... От просто не знаю як бути...

12. катенок

катенок Well-Known Member

Який ремувер краще взяти для гель лаку?

13. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

@катенок я використовую звичайну ацетонову змивку Ашанівську

14. Demetra

Я користуюся ремувером від Коді, теж нормально знімає. Але як закінчиться буду і інші пробувати. Можливо візьміть, тої ж фірми, що у вас матеріали(топ, база).

15. Clementina

Clementina Well-Known Member

В мене Jerden Proff Gel Remover. Мені підходить, можу рекомендувати.
    --- дописи об"єднано, 28 Листопад 2016 ---
    Укріплюйте нігті, якщо ви постійно їх забафлюєте, то ще гірше робить. Вони крім того, що самі слояться, ви ще й штучно їх робите тонкими. Обріжте нігті (не ножицями), робіть ванночки з олійки, лимоном протирайте, можете раз в два тижні йодом помазати, і обов'язково заполіровуйте торець, коли спилюєте довжину. Гарантовано дасть ефект, перевірено на собі.

Останнє редагування: 28 Листопад 2016
  16. Карінчик

мені простіше зробити повністю одну руку а потім іншу, лампа просушує всі 5 пальців

17. Demetra

Прийшла похвалити матовий топ cashmere oxxi professional. Дуже стильний і гарний ефект дає, добре носиться (принаймі в мене). А ще купила два лаки від тієї ж фірми, то поки дуже задоволена.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 8
  18. Demetra

От не знаю чи то так співпало, чи то лаки дійсно підійшли для мене, але коли поміняла форму нігтя з квадратної на круглу,то набагато довше носиться гель лак. І не знаю чи то лаки, чи форма тому сприяє? В мене гнучкі нігті і часто вже за кілька днів з'являлися тріщинки на покритті. А остінні два рази супер носяться, знімаю, бо надоїдає і відростає.

19. Карінчик

Де купляли? Яку маєте базу? Ви стемпінг робили? Виглядає шикарно!

20. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Як красиво
    То стемпінг на середньому пальчику? А на безіменному який лак?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk