Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Clementina

Clementina Well-Known Member

HNM 1535, замовляла з алі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Бомбезно!!! А мене цікавлять наліпки, чи це ви самі малювали?

3. Clementina

Це слайдери. Мені б намалювати вже не дали (ще й чоловік ходив і питав кожні дві хвилини: "Ще довго?" "Ще скільки?" "Ти вже закінчила?":girl_haha:), я це мушу робити в тишині, а коли треба гарно і швидко,то слайдери і стемпінг виручає.

Останнє редагування: 21 Листопад 2016
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Розкажете потім як носиться. Я маю купу цих слайдерів. Робила декілька разів, але перші 2-3 дні супер, а потім починає фінішне покриття плівкою злазити. За ним сам слайдер зтирається. Короче не пішло мені...

5. Clementina

Я вже носила. Тримався 14 днів, далі сама зняла. А ви з торця його трохи спилюєте?
    Я наношу так: білий два тонких шари (може хватило б і одного пігментованого, але мій білий не такий плотний), сушу, база і на неї слайдер (на мокру базу), знову сушу, спилюю біля торця і трошки, буквально півміліметра зверху на торці, тоді два шари топу і тримає мертво.
    Якщо вам так не помагає, то спробуйте так: база і на неї слайдер, просушити, база, просушити, топ.

• Корисно Корисно x 1
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А я в неділю робила манікюр з використанням стрічки-липучки, чи як вона правильно називається.
    Передивилась перед тим купу відео на ю-тубі, скористалась усіма порадами (обрізати стрічку не при самих валиках, а чуть коротше; клеїти не на липкий шар; навіть один нігтик бафом полірнула для кращої адгезії; залила двома шарами топу).
    І шо толку - вчора на вказівному пальці правої руки задерлася ті стрічка, нині - на вказівному пальці лівої руки :girl_cray:
    В когось ті стрічки носяться нормально?

7. Clementina

В мене:girl_cool:. Роблю майже все як ви. Але як бачу що десь хоть чуть-чуть є ймовірність, що відідреться, то даю товстий шар топу, бафлю і знову топ. Але головне, добре знежирити перед тим як клеїти, біля валиків гарно запечатати.

Мені от сьогодні конфеті приїхало і так кортить випробувати, але треба хоч тиждень з тим покриттям походити.

Останнє редагування: 22 Листопад 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. Panadolka

трішки не так робила. База-білий (1шар, сильно пігментований)-слайдер-запилюю торець-топ 1 шар.
    Треба спробувати так як Ви. Бо маю їх щось шт. 60, а лежать без діла.
    --- дописи об"єднано, 22 Листопад 2016 ---
    Я вже зі своїм відходила. Дуже круто виглядає, але та ж проблема, що зі слайдерами. Все мені за декілька днів позлазило. Я бачила, що нахалтурила трошки, але не мала часу виправити.

9. Clementina

Я так розумію ви на липкий шар ставите, і тої липкості напевно замало, щоб тримати слайдер. Я на мокру базу, тому слайдер полімеризується вже разом з базою і тримається суперово. І таки раджу двічі покривати топом, або база+топ. Спробуйте і відпишіться, цікаво чи походите довше.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

слайдер, то наклейки? чи щось інше, бо я вже тоже таке хочу :girl_crazy:
    ще мені "поподробнєй". Малюю лаком, сушу, даю липкі стрічки, зверху топом, сушу. Так?

11. Clementina

Наклейки, на водній основі. Наклейку вирізаю по формі кутикули, ставлю на вологий диск, через пару секунд від'єднюю тоненьку плівку з малюнком і на ніготь. Як кріплю до нігтя описала вище.
    Якщо на звичайний лак, то так як ви описали.
    Якщо на гель лак, то перед тим як клеїти треба зняти липкий шар, бо не приклеїться, або при покритті топом зніметься за пензликом. І топом має бути покрите з усіх сторін, особливо на кінцях стрічки, тому і треба акуратно біля бокових валиків запечатувати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

о, а я клеїла просто на гель лак, завтра буду дочку мурдувати, і так дома хвора сидить:d23:
    такі? бо я маю, тільки інший малюнок
    YZWLE 1 Листов DIY Наклейки Ногтей Вода Трансферная Печать Наклейки Аксессуары Для Маникюра Салона (YZW119) купить на AliExpress

13. Clementina

Так

• Подобається Подобається x 2
  14. Panadolka

Дякую. Наступний раз спробую, бо якраз зробила свіженький. Потім відпишусь.

Знімала попередній Канні чорний та червоний кольори, знову намучилась... Може ремувер слабкий. Хоча ним же знімала і зелений Канні то ідеально...що ж це таке?

15. MissO

MissO Well-Known Member

[​IMG]Отримала сьогодні своі лаки з глітером Rainbow 4005, 4012. Кольори просто супер, але густоваті, хоча це перші гель-лаки, які я тримаю в руках, тому, можливо, це і норма.
    Ще окремо про доставку. Замовила 27.10, а 04.11 Алі написав, що вже на поштовому пункті. Я моніторила Укрпошту, а сьогодні зранку дзвонять з Новоі пошти, щоб забрати посилку, яка там ще з 05.11. Браво Нова пошта!

• Подобається Подобається x 2
  16. Clementina

О, я теж чекаю. І теж пише, що в Україні. Тільки інші кольри 4023 і 4029.

17. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

@MissO я теж собі 4005 замовила,тепер чекаю

18. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

І мені 4005 прийшов. Теж видався густим порівно з Блік. Але колір - бомба)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

19. MissO

MissO Well-Known Member

Фото не передає всієі краси кольору. На нігтях не пробувала, бо чекаю лампу, яка вже мала б бути,але на пензлику він такий бомбезний!

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я по конфеті (паєтки ще кажуть) даю ще один шар бази, а потім топ. Коли давала просто топ, то теж швидко ті паєтки віддирались.

Останнє редагування: 24 Листопад 2016