Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

@Карінчик підкажіть де все купували?

2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Знайшла лампу на олх, там же взяла і все решта, все в одного продавця.

• Подобається Подобається x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дякую :)
    Я вам скажу, що мені легше акуратно намалювати гелевим, чим звичайним лаком, у гелевих матеріали густі, нічого не розтікається. Ну мені, звичайно протрібно було зо 3-4 рази, щоб привикнути до такого малювання, але руку швидко "набила", це при тому, що маю малу помічницю, яка часто сидить на колінах і спостерігає за процесом :connie_pull-pigtail Не переживайте, все у вас вийде!!!
    --- дописи об"єднано, 26 Жовтень 2016 ---
    Тю, я он вже скоро рік з тим "бавлюся" і ще досі нічого не надоїло, ви за то не переживайте, ви краще бійтеся, щоб то у маніакальні пристасті не переросло, бо то така штука, воно затягує, всякі лаки, блискітки і т.д.... того всього вічно мало і мало:girl_haha:;)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. MissO

MissO Well-Known Member

@Марта2, тикніть мене носом, будь ласка, де саме на Алі Ви і @EineGuteFrau купували ті модні Led лампи? Бо я вже другі сутки читаю вздовж і впоперек цю тему, але все похапцем. Ви вже пробували нею працювати? І ще якщо можна ссилку на фарби Канні. А Ви не пробували базу і топ цієі ж фірми? А чим знімаєте? Карочє, перемішалось все в одну кучу))) Але я, мабуть, созрєла)))

5. MissO

MissO Well-Known Member

Знайшла я той магазин і вже прочитала, що Ви іі ще не отримали))) А питання про фарби в силі)))

6. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Фарби я планую тут брати. Ніби дешевше не знайшла.
    #50618 Hot Sell Nail Art CANNI uv led 141 colors 5ml professional nail paint color gel kit, 141 uv color gel lacquer for nails
    http://s.aliexpress.com/NJn6f6nm
    (from AliExpress Android)

Дівчата, 11.11 на Алі буде великий розпродаж. 30-31 будуть умови. Я вже збираю корзинку замовлень)))

КАРІНЧИК вище писала, що взяла цю лампу на олх, дорожчу версію. Може вже і манікюр з нею робила)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мій навіть нічого не казав )) Знає, що якщо я щось задумала, то хоч трісни - не перепркш мене. Але я бавлюся вже не перший рік і захоплення ще більше. Бо стільки всього є на тому Алі, що аж самій страшно :girl_blush2:
    На рахунок малювання. Взагалі багато гель лаків розтікається, якщо більше нанести ніж треба. Затікає і після того як висохне не дуже гарно виглядає... От гель-фарби Canni це щось. вони взагалі не розтікаються і дуже легко ними малювати. Тільки пензлик зручний підібрати і все. Тому не вагайтеся і буде Вам щастя:d23:.
    Я маю ось такий ADORE_GelRemover_250.jpg
    Не можу сказати, що супер знімає, але не погано. Теж треба тримати не менше 15 хв. мені навіть більше Ноготком подобається знімати. Підпилювати всеодно треба.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я боюсь цього розпродажу :girl_cool: Я минулого року кредитку і соціалку там спустила:girl_impossible:

• Подобається Подобається x 3
  9. MissO

MissO Well-Known Member

@Panadolka, а як ті гель-фарби знімаються в порівнянні з лаками? Бо знайома сьогодні казала, що користувалась фарбами Коді, то іх нереально зняти.

10. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Погодують із вашою знайомою. Мала на одному нігті дизайн з гелем Коді, то зі зніманням була печаль повна.

Останнє редагування: 26 Жовтень 2016
  11. Карінчик

Сторінкою назад закинула фото, я повний новачок ні разу не робила ні в майстра ні сама собі. Лампа сушить чудесно але порівняти немаю з чим. Всі 5 пальців одночасно просушувала по 30 сек. Топ 60 (так радив продавець)
    20161026_111107.jpg дуже зручно намазюкав-поклала руку вона включилась і я бачу скільки часу я сушу-забрала руку вона виключилась. На все потратила десь до години часу (повторюсь я ніколи такого не робила). Вже встигла сковорідку драяти шкребком, все ціле. Дуже хочу попробувати зняти, а то в коментах читала що гель лак коді досить тяжко знімається
    Ще на рахунок знімання: маю коді тіпс офф, дивилась на ютубі відео як знімають, десь знімають пилкою топ десь ні, на кусочок ватного диска дають рідину і загортають у фольгу. Потім знімають лопаткою ( чи як там правильно) Так і знімати? І якщо я напр.хочу до суботи зняти то можна так скоро? Мушу попробувати як знімати, щоб знати.
    А і хочу штампи де їх можна купити у Львові? І взагалі де ще можна купляти ті всі штучки? І чи робив хтось дизайн акриловими фарбами?

12. katkas

katkas Well-Known Member

Так, у мене коді база, колір і топ. Так знімаю, як ви описали: спочатку пилкою топ, потім ватний тампон + ремувер і фолга, і 15 хв, і лопатка. Знімається нелегко, треба постаратися, але я теж новачок, тому не знаю чи все правильно роблю. Всі прибамбаси замовляю на алі, у Львові не шукала, але, є магазини онлайн з гель-лаками і лампами, пилочками, але вибір не великий, принаймні ті,що я знаю.

Надіслано від мого Lenovo A316i, використовуючи Tapatalk

13. Ziben

Ziben :)

мій сьогоднішній:d23:. вже чекаю розпродажу на Алі, закинула кілька пластин для семпінгу, бо ідей море, а малюю не дуже(((
    DSC_0449.JPG

• Подобається Подобається x 8
  14. Карінчик

на кідстафі познаходила кілька продавців, в одної є дуже багато штампів, в іншої і дотси і лаки і ще багато чого.
    чим робили дизайн?

15. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А який лак?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

16. Ziben

Ziben :)

це фарба Канні, № 571
    малювала пензликом, який зображений першим спава на фото. Купила такий набір кілька років тому в кіоску з побутовою хімією, більшість пензликів викинула, а тепер шкодую((( бо тонкі і рівні лінії дуже зручно малювати тими тоненькими з довгим ворсом
    kisti-dlya-manikyura.jpg

17. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Я тримаю 30 хвилин, то знімається легше

18. Карінчик

ого, а не забагато? а чим знімаєте?

19. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В мене набір коді, як менше тримаю, то зовсім лак не знімається

Останнє редагування: 27 Жовтень 2016
  20. Карінчик

а як база+топ від коді буде триматись з лаками на розлив?