Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

треба і мені наважитись:) тобі по 17грн за штуку вийшли?

2. preciosa

ти маєш назву продавця? Хоча я вже побачила твій відгук;) Буду замовляти:)

Останнє редагування: 5 Вересень 2016
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, а ті лаки Belen i Bling добре лягають на бази інших виробників? Бо Блінг вже замовила собі, тепер от дивлюся на белен, і думаю - чи то замовляти.. Є якісь проблеми з ними? Вони як нормальний лак, не як фарба, так?

5. Kalina

Kalina Active Member

В мене база і топ Коді, то все нормально

Останнє редагування: 5 Вересень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я гель фарбу наносила на базу Коді, то теж все ок, я он чекаю і лаки різні з Ані, по відгуках ці фірми, що ви перечислили, всі нормально носяться з нерідними базами-топами

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

так, мені тоді по 17 грн вийшли, зараз вони по повній ціні.

8. preciosa

Замовила 510ий:) і ще кісточку якусь знайшла...

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

А я замовила сьогодні 11 лаків (моє взагалі перше замовлення з алі). Побачимо як довго буде йти і що прийде :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То називається - Остапа понесло:)))
    А я замовила ще 9 гель фарб Канні:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Як то все поприходить, то буду тут мучити вас, питати що і як :)

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О, прийшли мені мої термо гель лаки, юхуууув Тепер знову те невиносиме чекання, поки зможу іх випробувати, зняла б швидше свій теперішній манік, але він мені ще навіть не набрид.... Ждю

13. Demetra

Demetra Well-Known Member

Взяла в коліжанки g. la color №014 намалювати один раз і натішитися не можу. Колір і пігментація бомба, тримається не гірше від інших( пробувала Kodi, Fox, Komilfo). Думала облізе на наступний день, а він ідеально протримався два тижні). Собі не купувала гель лаки від цієї фірми, бо читала багато негативних відгуків. Напевно багато залежить не так від лаку, а від бази і топу. Того разу взяла базу-камуфляж Komilfo by Nika Zemlyanikina ,бо один палець хотіла напівпрозорий, а нанесла на всі, щоб перевірити як носиться, може тому і колір в два шари такий насичений вийшов. Топ - Коді.
    А ще хотіла запитати чому всі так хвалять фірму Коді(якщо що, то теж маю їх топ і базу)? По топах і базах не скажу, бо інших не мала, а от гель лак мені не кращий за інші, в нанесені навіть тяжчий.
    В житті колір ще яскравіший. На фото свіжий манікюр, зараз вже відріс.
    На зону кутикули не дивіться, там все страшно. Але краще ніж попередні рази:girl_impossible:.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я пробувала на папері нові лаки, ось що з того вийшло
    IMG_1932.JPG
    IMG_1934.JPG

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, тільки останнє фото догориногами))))

• Корисно Корисно x 1
  16. Sadie

Sadie Active Member

та ні, від бази і тим більше топу не залежить, хіба під кольору. в мене є такий один, колір абсолютно розкішний, дуже нарядний, такий вишнево-малиновий з блискітками, ну на нігтях виглядає супер просто, АЛЕ в них щось із пігментами! червоний пігмент там якийсь мігруючий. з часом цей колір на нігтях стає трошки світліший (але не тьмяніший, все ще насичений і красивий), виглядає і носиться до кінця без проблем, але стерти його нереально. цей червоний пігмент переходить на ніготь, видно тому і колір світлішає, і потім той ніготь ну хіба шо спилювати наполовину. якщо весь час носити червоні відтінки то це не проблема, але якщо після нього хочеться якогось світлого, то буде видно, бо він в"їдається в ніготь і все тут. базами і топами різними користувалась, люблю шеллак найбільше, але від них ця ситуація ніяк не мінялась.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В неділю випробовувала нові лаки, а саме термо від Belen. Лаки нічим не гірші за дорожезні Коді. По густині саме то, а як вони гарно міняють колір-я балдю. Дуже чутливі вони до темп. В мене частенько таке гарне омбре. Беріть, ви точно не пожалкуєте, за 28грн просто бомба, а не лак!
    08FFCC69-52FD-4C10-9EE5-8C0C95DD5F4F.jpg
    Жовтий -тепло, червоний -холодний.

• Подобається Подобається x 6
  18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А ще додам відгук до тих гель фарб, які я попередньо використовувала. Так ось, фарби дуже пігментовані, я це писала вже, але той пігмент не переходить на нігті, не впитується і легко знімається з базою.

19. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Дівчатка, рятуйте! Порадьте гарного майстра манікюру-педікюру, так сталось, що до своєї більше не піду :girl_cray:Бажано в районі Зелена-Сихів, але можна будь де, якщо майстер дійсно хороший то можу і проїхатись.

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Зробила другий підхід до пилку, і прийшла похвалитися ефектом (сфотографувала на темному тлі щоб той безімянний палець було видно).
    20160918_125743.jpg
    Ефекту зеркала, на жаль, не вийшло, напевно таки пилок загрубий, але класна фішка щоб освіжити навіть нюд. Думаю, що пару камінчиків сюди б вписалося, але не маю.

Вкладення: