Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Demetra

Demetra Well-Known Member

А я з обновками: Komilfo d 147 і Fox білого кольору. Робила популярний дизайн: бите скло(вийшло краще ніж минулого разу, але ще є певні нюанси) . Дуже легко, але на одному нігті зачепився і відірвався шматок фольги десь на 4-ий день. Гель лаки обидва сподобались: плотні, насичені. Komilfo взяла на свій страх і ризик, бо колір сподобався і взагалі ця фірма має просто велетенську кольорову гаму. Фокс дуже гарно наноситься(якось так легко, плавно) і як то добре коли біле залишається білим ( я ще не натішилася стійкістю манікюру в порівнянні зі звичайними лаками). Пройшло 8 днів, а я вже хочу новий колір. Нігті відростають швидко, маю ще кілька днів в запасі, але вже підбираю який колір ще купити. Сама не знаю, що хочу. Може класичний червоний?! Які легкі дизайн можна робити новачку?

• Подобається Подобається x 9
  2. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я тепер от зняла червоний після тижня носіння. І може аж не так сильно відросло, як просто купила собі новий колір і не могла вже втриматися :)
    От такий - літній.
    Маю ще питання. Читала тут, що баночки треба оберігати від потрапляння уф-проміння. Але це тільки під час того як малюю тримати подалі від лампи чи взагалі тримати їх в темноті? :girl_sad:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 5
  3. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Моєму другому гель лаку на розлив 10 днів,але вже певно завтра перемалюю бо дуже сильно відріс ніготь

Вкладення:

• CAM00172.jpg
      CAM00172.jpg
      Розмір файлу:
      58,3 КБ
      Переглядів:
      126
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Не малювати на підвіконні, давати від лампи подалі, а якщо білі флакони - то і тримати бажано в шухляді, наприклад.

Правильний виробник розливає до чорних. :)
    --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 ---
    А що у Вас є для дизайнів? Бо їх дуже багато.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дуже гарний колір, я певне теж такий хочу, бо маю всякі, а такого нема Підкажіть, що за фірма і який номер;)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дуже гарно, я теж по назамовляла собі всяких пріколів для манікюру, і ручку, якою можна малювати по нігтях, і кольорові стрічки для дизайну, і фольгу золоту, вже так чекаю

• Подобається Подобається x 1
  7. Gentle

Gentle Well-Known Member

Мій виробник розлив до чорних :), а магазин навіть прислав в чорному целофані, в якому я їх досі тримаю.
    З цим проблеми :) Щоб намалювати акуратно підвіконник найкраще місце :)
    Фірма Semilac колір 130 sleeping beаuty, баночка чорна. Тільки не знаю, чи в нас їх можна знайти. Колись мала ідентичний колір, тільки нормального лаку, то дуже сильно полосив. Цей, чесно кажучи, ідеально в 2 шари не закриває, бачу де-не-де проплешини, але з відстані 10см то вже не видно.

А ще.. В мене враження, що в мене база трохи загустіла.. Після 4 процедур тільки. Її можна врятувати якось?

8. Kalina

Kalina Active Member

А я минулого тижня прочитала на якомусь форумі, що дівчина фарбує звичайним лаком під топ, бо в них нема вибору гель-лаків. То вирішила теж спробувати, тримається вже тиждень, правда сьогодні нігті вже не мають такого блиску, як на початку.
    --- дописи об"єднано, 11 Липень 2016 ---
    Мені теж подобаються лаки цієї фірми, дуже гарний колір в Вас)

9. Rona

Rona Мама-йожик

Не обов'язково. Я беру собі настольну лампу і нахиляю нижче очей (в очі не лупить світло, а на пальці), гарно все видно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дивіться, що я маю навіть пробно пицьнула по старому маніку
    IMG_1024.JPG

• Подобається Подобається x 8
  11. Kalina

Kalina Active Member

--- дописи об"єднано, 12 Липень 2016 ---
    @Марта2
    дайте будь ласка посилання, де замовляли.

12. Demetra

Та поки нічого, але можу купити. Якби ж то знати що саме купувати. От сьогодні була в магазині і годину не могла вибрати ні кольору, ні якихось аксесуарів. І взагалі мені краще купувати онлайн. Бо йду за одним, а виходжу з магазину з зовсім іншим. Та й перед тим як купувати можна пошукати відгуки, порівняти фірми, подумати, а в магазині того нема, то не таке, а купити мушу і т.д. Але поки ноутбук не працює, а з планшета не зручно- ходжу в магазин.

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

На Аліекспрес замовила :)

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Дівчата, наофтоплю.

Через місяць матиму навчання. Нижче фото тренера )

15. flame

flame невгамовний експериментатор

Дівчата на 13-15 липня є місця на 13 і 15 год на безкоштовний апаратний педикюр. Роблять учні, але мені сьогодні дуже сподобалося, бо більшу частину роботи робили профес. вчителі, а дівчата дивилися. Якщо є бажаючі маякуйте у відгук, здам точку, щоб не виглядало, як реклама. Роблять тільки чистку, без покриття. Зайняло по часу 2 год.
    --- дописи об"єднано, 12 Липень 2016 ---
    оооо, я таке теж замовила собі - хотіла спробувати замаскувати відрослу частину. Напиши потім як і скільки часу тримається.

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

скажу поки те, що мені подобається цей маркер тим, що він досить густий, не розтікається, добре пігментований і швидко сохне, і ним реально зручно малювати френч(вчора трохи бавилася :) )

17. Demetra

Легше ніж пензликом? Бо я якраз думала, як френч навчитися робити. Надумала купити пензлика. Але на лівій ще може щось і намалюю, а от лівою на правій не знаю чи вийде гарно і рівно. А як щодо наліпок -трафаретів?(Таких , що наклеїв-намалював- відірвав). Чи ними вже зараз ніхто не користується?

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Якщо взяти тоненького якісного пензля, то воно зовсім не складно, але забирає багато часу.
    В мене з першого разу вийшов абсолютно нормальний френч (ясно, що з практикою "усмішки" виходять щоразу краще).

19. Demetra

А який пензлик для цього підійде? Можеш показати фото свого?

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Нагадай ввечері, сфоткаю (там, вроді, навіть маркування є, будеш знати, який брати не варто:girl_crazy:)
    В мене дуже тонюній з прямим ворсом. Але наступний братиму дорожчий, бо мій (вартував десь 50 грн) через пару разів почав трішки вилазити і роздвоюватися. Ще користуюся, але інколи мене піднервовує.
    Є ще зі скошеною щетиною, казала мені продавець, якщо вміти ним користуватися, то френч робиться за 2 мазки пензлем.
    Але то ж треба вміти :)