Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Дівчата-манікюрофанатки, про місце і час МК (що, як і коли) буде обов"язково повідомлено в цій темі (наразі конкретно нічого не можу сказати, треба трошки потерпіти :) ).

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Маю питання щодо препарату для пом'якшення кутикули :) ви будете сміятись, але для мене найкращим залишається соняшникова олія :)

В аптечний пузирьок з лопаткою налила, і все - малесеньку краплю вмасувати навколо нігтя (в бокові вали також). Завжди під рукою, завжди є вдома. Хочеться запаху - накапати ефірної олійки до неї.

Найкращим ремувером для мене залишається продукт від Реформи.

• Інформативно Інформативно x 2
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

зарікалась я від гелевих манікюпів, а всього 2 місяці минуло - і я вже знов :) маю червоні нігті. Майстриня дала 2 шари біо-бази (PNB), якийсь хитрий закріплювач (Kodi, світиться в УФ-променях), і для обробки пластини перед нанесенням бази використовувала знежирювач і ще щось.
    ну, подивимось, скільки протримається цього разу

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

я вже тепер зрозуміла, шо то не настільки залежить від структури нігтів, всяких домашніх робіт і т.п., як від майстра.:girl_yes:
    --- дописи об"єднано, 5 Червень 2016 ---
    я оливковою мащу.

Останнє редагування: 5 Червень 2016
  5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я робила гель-лак різних фірм (від Angel і CND до Kodi) в різних хороших майстрів (з дорогих салонів і в простіших популярних місцях), в різних хвалених салонах. Висновок в мене такий, що просто гель-лак не для моїх нігтів, і насправді далеко не всім підходить:girl_smile:. Щото тримання то особливих зауважень не мала, було і до 4-х тижнів тримався. Але от в якому стані нігті після зняття того лаку, то печально:girl_yes2:. Самі майсти кажуть що для деякмих нігтів гель-лаки протипоказані. Але задля грошей роблять всім під ряд (бо ж вигідно:d23:). Особливо коли без перерви зразу знов гель-лак насосити то взагалі:girl_impossible:. А останньо в салоні до майстра приходила її родичка, то просила "зроби мені гель-лак", на що та відповіла "Не баду того того навіть пропонувати". Потім мені казала що в неї є лампа, всі причандалля, але навіть собі вона не робить :girl_smile:. Коротше, експерименти з гель-лаками я закінчую . Останньо відновлювала 2 місяці майже нігті після нього. Зараз купила собі пушер, олійки, професійні пилочки і чудово роблю манікюр сама (принаймі почала і мені подобається:girl_dance:). І лаків в мене різних повно. Але після того гель-Шлаку навіть нічим не хочеться нігті покривати. І натуральні доглянуті нігті гарно виглядають, кутикулу привела в порядок - і красота :girl_dance:

Останнє редагування: 5 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а я відкрила для себе гель лак MAGNETIK, гарно носяться і дуже яскрава палітра)

• Подобається Подобається x 1
  7. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, а ви в процесі носіння гель-лаку нігті підпилюєте? Манікюр робите? Чи аж коли знімаєте гель-лак? Бо я собі не увялю 2-3 тижні без "поправок"...

8. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

ні,бо коли підпиляти то розпечатаю торець і може відшаровуватися лак
    можу хіба трішки кутикулу відсунути апельсиновою паличкою
    --- дописи об"єднано, 6 Червень 2016 ---
    до речі мій гель-лак здався на 12 день після посадки вручну 2 сотик капусти:)))

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Це ще одна причина чому я не стала прихильником гель-лаку. Нічого підправити не можна, бо порушится покриття, знизу нігось відростає, кутикула теж (хоч з ним довше акуратна вона). Якщо вчасно не зняти то вигляд неохайний і занедбаний. А зрізати з ним ніготь на кінчиках то взагалі не варіант (хіба ніготь тріснув з гель-лаком, тоді інакше ніяк не поправите).

Останнє редагування: 6 Червень 2016
  10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене з тим останні 2 тижні біда(( зроблю гель-лак, на наступний день йду помити руки і оп гель -лак відколовся(((( грішу на базу від Май нейл. Бо паред тим була база від Коді і все було ок, а тут печаль-беда ((( аж руки соромно показувати

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

я роблю, звичайно.У мене що нігті, що кутикула швидко відростають, тому мушу їх доглядати частіше. А от нігті(довжину) не підпилюю, бо потім може піддутися і відійти гель лак. Я, переважно, перед нанесенням лаку коригую довжину так, щоб за той час, що носитиму лак, вони не відросли до такої степені, що ними все зачіпати)))) Раз так мала, до вже дуууже мені заважали:)

12. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

@Марта2 а скільки у вас носить гель-лак?

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

10 днів ношу, потім знімаю, раз носила 2 т, але я вже не могла дивитися на ту відрослу частину, мені за довго..

14. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

ого,то вам так досить швидко нігті відростають
    я носила 11 днів,то тільки трошечки відросли

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А не травмується ніготь так часто знімати?
    Може краще взятися на спосіб відросшу частину замальовувати наприклад лаком з тоненькою кісточкою, глітером наприклад якимось в тон гелю, ну якщо нігті ще не потребують чистики, а справа тільки в відросшій частині.
    --- дописи об"єднано, 10 Червень 2016 ---
    і я собі не уявляла, але чим довше ви не чіпаєте ніготь поправками/чистками/пиляннями))), тим з часом повільніше воно все заростає.
    Я колись чистку робила чуть не кожних 10-12 днів і то вже вигляд був о, ужос. Зараз вийшла на пряму кожних три тижні. Дуже помітно кутикула повільніше стала відростати, коли поступово збільшувати інтервал, особливо це стосується обрзіного манікюру.
    Але у мене робочі руки, постійний контакт з водою і всяким різним...

Останнє редагування: 10 Червень 2016
  16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в понеділок йду переробляти - увага - бо надоїв колір!
    носилось наразі ідеально. Тривалість буду випробовувати вже з наступним кольором. Якщо теж за 2 тижні не надоїсть :)

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

В мене тиждень мине завтра від першого гель-лаку (юху!):), і кутикулу здалося б вже відсунути.
    Ще питання від чайника.
    Ви промальовауєте торець? Тільки лаками (стільки раз, скільки шарів) чи базою і топом теж? Бо я от бачу, що торець вже голий після тижня, хоча лаком промалювала (але, можливо, причина в тому, що ніготь відріс, а не лак стерся).

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

о і в мене те саме

19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Обов'язково базою, один шар лаку, і топом.

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я не промальовую)) знаю, що то не правильно, але мені часто виходить, що за торець запливають база, лак, топ і то так не гарно... треба хіба дуже малою кількістю лаку запечатувати чи як...