Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Сталекс не конче хороший. Не піддається заточці, погіршилась якість, багато підробок.
    Якщо комусь на подарунок - то можна купувати, якщо для себе - купувала б краще Олтон. Бачила в Ярослава у Антеї.

• Подобається Подобається x 1
  2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Купляла гель лаки в Новому цумі, на першому перверсі є маленький острівок, і купляла три лаки naomi , один темолак . Вдома почала малювати, а він такий густий, погано лягає, і його там менше половини в баночці. Але я зла. Чи то мені так повезло, чи в когось таке було?

3. orange girl

orange girl Well-Known Member

жах, якийсь:girl_devil:Та то Вам просто напевно юзаний продали, та й по всьому. І ще, я завди дивлюся на дати придатності лаків, і відкриваю їх, дивлюся на пензлик, консистенцію, колір "вживу" і т.д.

4. mamvasulka

Я спішила, малі товклися, я ще вибирала кісточку, тай подумати не могла що можна продати користований
    --- дописи об"єднано, 18 Березень 2016 ---
    В яких інетмагазинах купляєте? І які ще хороші недорогі лаки

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. orange girl

orange girl Well-Known Member

6. mamvasulka

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

не можу вибрати, 10, 11 чи 12?

8. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

і я на нього дивлюся, хочеться такого Барбі(чого) рожевого на літо :)
    11 і 12 схожі, але більш такі з бузковим відливом

10. Insolence

Insolence Living The Dream

10 , мені на OPI Dutch Tulips схожий, якраз такий колір в гельлаках хочу на літо. Це майнейл?

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

так, саме вони.
    тепер вже вибираю не на сайті по фото, а на палітрі, бо минулого разу колір відрізнявся...

12. Ellelia

Ellelia Вереснева

Як на мене, то naomi погані гель-лаки. По-перше, вони дуже важко знімаються (пробувала різними засобами для зняття), по - друге, не усім підходить ( в більшості швидко сколюються), по - третє, так... Вони бувають надзвичайно густі або рідкі в банках. В мене є блискітки іхні і чорний, то чорний, як вода- жах просто, а блискучий, так густий, як желе. Ще є кілька інших іхніх відтінків, не дуже. Купляла в Ріксусі, точно новенькі і свіжі.
    Більше ніколи не братиму.

13. Ellelia

Ellelia Вереснева

Як вам май неіл? Скільки його носите?
    Цікавлять відгуки, хто носите не тиждень, а довше, як взагалі себе ведуть на нігтях.
    Бо одна знайома каже класні, інша- що погані.

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Багато від нігтів залежить, от в мене вони тонкі, але з тим, що маю таку проблемку, то носила тиждень, зняла тільки через те, що дуже в мене шидко нігті відросли, а виглядає воно не гарно, хоча трималося добре і можна було б носите ще, бо ні тріщин, ні сколів не було.
    Нігті обрізала, були короткі, вони не гнулися і тому лак не тріскав і добре тримався.
    --- дописи об"єднано, 19 Березень 2016 ---
    ще хочу класичний червоний, тут 19

15. Isa

Isa Well-Known Member

В мене 18 номер зараз,гарний колір ..як раз червоний червоний )))
    А де замовляєте?

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

17. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

А хто які має хороші лампи для гель лаку,хочу собі купити
    і чи варта з Аліекспресу замовляти?

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

і я хочу червону класику... А щодо рожевого то ще можна по відношенню до тону шкіри підбирати. 10ий теплий, а наступні холодніші...

19. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

я на аліекспрес брала. в ашані на острівці продають таку саму 1 в 1, тільки в 2 рази дорожче. Сушить добре, мені все ок. і в мене велика. можна цілу руку сушити. Сушила в подружки лампою bluesky. виглядає лампа краще, сама включається, коли ставиш руку. але результат той самий. нічим не краще і не гірше від моєї. Тому думаю, що можна брати з алі

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата в кого є пилка-терка для педикюру летуалівська, її на іншому сайті дуже хвалять, хочу почути думку ще тут бо ціна на цю пилку кусюча.