Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, допомагайте порадою, бо я заплуталася зовсім.
    Несподівано тримала від чоловіка у подарунок УФ-лампу
    І гроші на все решта, бо він сказав, що не зміг з тим всім розібратися (дивно, пра?:girl_crazy:)
    Нині цілий день сиджу в неті, бо до кінця вихідних тре все докупити і зробити собі манік, бо мій теперішній вже геть вигляду не має (ішов п"ятий тиждень...:girl_blush2:).
    Знайшла універсальні стартові набори, вагаюся між оцим і оцим (дякую @Марта2 та @tinkaKris за наводки).
    Питання:
    1. Може варто брати все окремо? (не впевнена, що мені потрібен праймер та знежирювач, колись самий перший раз робили мені манікюр без них, тримався, якщо не плутаю, 5 тижнів). Зрештою, їх можна потім докупити в разі чого.
    2. Чи існує заміна серветкам для зняття липкого шару (щодо рідини, то всі манікюрниці радять не замінювати її на всяку фігню типу горілки чи що там ще використовують? бо тільки при використанні правильного матеріалу буде довго зберігатися блиск)
    3. Ще дивлюся на базу і топ SHELLAC СND.
    Від багатьох чула, що по стійкості не відрізняється від Коді, проте набагато легше знімається, а для мене це - аргумент, бо Коді дуже-дуже важко віддерти від моїх нігтів.
    Але жодного разу не пробувала на собі Шеллаки, коштує він доволі дорого; переживаю, що може мені не підійти, як не підходить жоден з випробуваних матеріалів, - окрім Коді (Коді носиться не менше місяця, інші (PNB, MyNail та купа інших - 7-10 днів, та ще й лущаться в процесі).
    4. Чи хтось пробував продукцію Magnetic? Коштує, як Шеллак. Питання, чи вартує тих грошей?
    5. Хто знає номер кольору Коді, який використовують, як базовий під френч, і при відростанні не видно вільної частини нігтя? Ось мої нігтики з цим лаком.
    Радьте щось, бо я вже пів дня на це все вбила і ще дуже далека до впевненості в виборі:girl_cray:.

• Подобається Подобається x 1
  2. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Є база від фірми kamilfo. Вона додає обєму нігтьовій пластині, тому і гель-лак з цією основою буде добре носитись. Або можна зробити укріплення біо-гелем, а потім гель-лак і тоже буде супер. Можна купити на сайті amore shop. По ціні вона дуже дешева, але ефективна. До речі, цей магазин є ще на південному. Там толкові продавці, які можуть гарно все порадити. Ось таке мені для вас порадила майстер манікюру :)
    --- дописи об"єднано, 6 Березень 2016 ---
    А ще зі свого досвіду хочу вам, дівчата, порадити знімати гель- лак тільки спеціальною рідиною. Бо коли сама відколупувала його, то слоїлись нігті, а недавно попробувала 2 рази зняти фрезою (апаратом, який легенько спилює), бо я вічно спішу і не маю часу бавитись рідиною, то це виходить швидше, але пластина нігтя стала тонша :sad: тому тепер тільки рідиною...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Мені шеллаки дуже підходять, набагато кращі, ніж інші. Але потрібно брати дійсно оригінали. Бо є багато підробок. Особливо на аліекспрес.
    --- дописи об"єднано, 6 Березень 2016 ---
    image.jpeg Ще похвалюсь своїм свіженьким манікюрчиком :)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Kroshka Enot

Можливо порадите, де брати (в пп)? І як відрізнити підробку.

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені подобається набір Легкий Старт. Маю такий. Набором дешевше виходить ніж поодинці. І лаків там 3, тому взяла такий, щоб одразу кольори не докуповквати. Але в Кінг Крос навпроти Брокарду є містечко з гель-лаками. Коді там по 121грн. В неті всюди по 135грн. Не знаю, чи дешевше там всі інші засоби коді.... В Ріксус Коді по 125грн. Праймер, кажуть, потрібен, він дає липкість для стійкості. Ну і знежирити пластину чимось треба... а в наборі ті засоби в малих об'ємах, яких на довго стане, бо то економне. Можливо на ваших нігтях добре гель-лак тримається... бо я більше тиждень після першого разу не носила. Зараз вдруге ношу 4ий день. Краще, ніж попередній, бо не піддулось біля кутикули. Тому тут і від вміння залежить. Може майстер так нанесе, що довше тримається... а може і від нігтя...
    Краще брати спец серветки, бо звичайні диски залишають ворсинки і вони приклеюються. Ті серветки дуже тонкі і економні, можна навіть половинку брати..
    Маю 20ий номер коді. Чудовий для френчу. Я носила в 1 шар і без френчу, то дуже гарно виглядав. В 2 шари майже повністю має перекрити пластину.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

тут треба дивитись саме по своїх нігтях. Робила в салоні все як має бути, зі всіма "правильними рідинами" :), носилось нормально
    і роблю сама без праймера і обезжирювача спеціального вже майже 2 роки, то носиться теж прекрасно, блиск є, не сколюється.
    Єдине що не зраджую топу і базі коді, а самі лаки від різних фірм маю.
    Обезжирювач у мене - Септил (спирт).
    Магнетік дуже хорошої якості, але ціна кусається. Мені там подобаються деякі кольори яких нема в інших палітрах, але купляти для себе одної баночку по такій ціні... Трохи зажирно. Є лаки які не уступають по якості і по тому як вони тримаються але дешевші на половину.
    Магнетік на мою думку вигідно брати для салонної роботи так хоч ціну відбити можна. А мені кольори і так з часом змінювати хочеться ))) то це фінансово невигідно))))

На рахунок замовлення, то брала в Аморешоп (тут бувають теж хороші знижки, треба моніторити), і у Ярослава (в "Антеї"), при замовленні через групу ФБ ще є знижка.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дякую за підказку, я замовила собі біогель :)

8. Insolence

Insolence Living The Dream

Хтось вже робив? Бо виглядає не надто складно, але питання - як знімається.
    пс. знайомій в салоні постійно укрпіляють, бо гель у неї не тримається взагалі.

9. Kroshka Enot

Звітуюсь.
    Купила сьогодні все необхідне в одному магазинчику на пр. Свободи (назву не пишу, щоб не сприйняли, як рекламу).
    Дякую @Seshat !
    Весь процес (зі зняттям старого гель-лаку) зайняв 3,5 год!!!
    Сподіваюсь, з часом руку наб"ю, буде швидше.
    І таки-так, знімати гель-лак спец рідиною і апельсиновою паличкою в мільйон раз легше, ніж звичайною рідиною для зняття лаку.
    Цікаво, як носитиметься, салонний носиться не менше 4-рьох тижнів.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 5
  10. preciosa

Все таки брали коді?

11. Kroshka Enot

Базу, топ, клінсер та рідину для зняття гель-лаку - так.
    Самі кольори взяла Май нейл.
    Подивимось, як воно буде разом співіснувати.
    До речі, брала не набором. Вирішила поки спробувати без праймера, в разі чого потім докуплю.
    Все таки він занадто шкідливий для нігтя.

12. preciosa

а чим саме шкідливий?

13. Kroshka Enot

сильно сушить пластину.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Isa

Isa Well-Known Member

поясніть мені, обезжирювач і засіб для зняття липкості - це дві різні речі, що з того замінюють спиртом, всюди якось по-різному написано?
    обезжирювач наноситься перед базою, а от те для зняття липкості, це вже в самому кінці, так?:girl_blush2:

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ті рідини переважно йдуть 2в1, але її запросто можні замінити спиртом(септил)

16. Kroshka Enot

А мені манікюрниця радила липкий шар знімати спец рідиною, бо від спирту блиск швидше затирається.
    Що скажете, дівчата?
    Якщо від септилу ефект такий же, як від клінсера, то зачєм платіть больше?
    Спец обезжирювач, до речі, я не купувала.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

я маю, бо було в наборі, а як закінчиться, то не купуватиму більше, буду септилом користуватися...

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Дівчата, нічого не затирається. Просто знімати липкий шар треба в одному напрямку - стираючи вниз, наприклад, а не туди-сюди. Клінсер - це ізопропил алкоголь та етил ацетат, ніякого чуда.
    Праймер. Якщо треба використовувати - беріть безкислотний. Якщо й так міняєте колір що два тижні - не використовуйте взагалі.
    Продукт хороший, але за ті гроші можна знайти менш розрекламоване і однаково якісне.

19. Kroshka Enot

Тобто клінсер можна сміливо замінити на септил, так?

20. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Якщо це дезинфекція і в складі алкоголь - так.