Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ось який він, цей 249ий IMG_20160303_104158.jpg

• Подобається Подобається x 2
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Зовсім інший, ніж показано... справді бузковий...

3. KUSJ

KUSJ мрійлива

Купила собі набір для стемпінгу, почитала що то треба для того спеціальний лак-фарбу, а я втішилася що моя "купка" лаків підійде ...
    Хтось таким користується? стемпінг2.jpg

4. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Якщо маєте звичайни лак, добре пігментований і бажано старий)) щоб густий був то теж відштампується.
    Я штампую або звичайним густим лаком або акриловими фарбами або гель-фарбою.
    Мені найзручніше акриловими.

• Подобається Подобається x 1
  5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

І ще , мені отой круглий штамп самий незручний(( дуже розмазує і важче ним відбити чим тими ширшими.

• Подобається Подобається x 2
  6. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Власне мала 2 лаки звичайні Голден Роуз, обидва каплені в Польщі. Вишневий був класний, стійкий, а темний баклажан щось швидко надщерблюється, на темному відразу видно, я ним не дуже задоволена.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

Роксі, не впевнена, бо користувалась ним лише 1 раз, але думаю за рахунок густини - так.
    Ну і я більше 10 днів не ношу, мені і Лемме нормально.

8. preciosa

Та і я не витримаю довше носити;)

9. KUSJ

KUSJ мрійлива

Як я зрозуміла то спеціальні для манікюру? А де купляли? Вони продаються поштучно чи цілим набором треба брати?, дякую)
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2016 ---
    І ще цікавить, кутикулу якось захищаєте, чи просто потім рідиною витираєте лишнє?
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2016 ---
    Хтось користується таким засобом для захисту кутикули? захист для кутикули.jpg

Останнє редагування: 4 Березень 2016
  10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

По моїм спостереженням заичайні акрилові від акрилових "для нігтів" відрізняються хіба ціною))
    Маю і такі і такі, носиться однаково.

Брати краще поштучно бо в палітрі багато кольорів які впринципі не використовуються, ну хіба би ви прям картини на нігтях малювали тоді - так.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Гель лак потріскав на деяких нігтях в районі вільного краю...(((((

12. preciosa

От лажа... то лак поганий чи від топу так?

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

читала, що так в основному від того, що тонкі нігті, вони гнуться і лак тріскає....

14. preciosa

Бо в мене з тими 4 шарами навіть дуже й не гнуться. Без гелю - досить гнулись...

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мене все одно гнуться... Точніше, якщо нічого не робити по дому, то норм, але я ж готую, мию, завжди щось роблю , то й нігті розмокають((((

Надіслано від мого SM-T110, використовуючи Tapatalk

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ще попробую пудрою їх укріпляти, а як нічого не дасть, то знач не судьба(((

17. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Можете спробувати звичайний клей пва.

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Є топи спеціальні укріплюючі, які роблять пластину більш твердішою і ви зможете довше поносити гель-лак. Можу взнати, що за фірма і де купити.

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

буду вам дуже вдячна :)

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Буду знімати зараз свій лак. Три дні я не жаліла свій манік, прибирала інтенсивно, наготувала їди, лак потріскав на деяких нігтях там, де вільний край, обліз тільки на правій руці, доти, доки гнувся. Ліва рука тримається ідеально. Висновки: причина не в базі чи топі, причина в тому, що у мене тонкі нігті , вони гнуться, лак тріскає і відпадає((( Самий перший раз, коли робила сама, лак тримався добре цілий тиждень, і це без праймера, а все через те, що нігті не були так спиляні... тому зараз обрізаю коротко, більше не пиляю і шукаю чим би то укріпити так, щоб менше гнулися...