Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. renata_m

renata_m Well-Known Member

Дівчата, порадьте будь ласка де у Львові можна зробити манікюр-педикюр одночасно (паралельно). Бо зі своєю малечею не маю можливості надовго вирватись. Наперед вдячна

2. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Йдіть сюди Контакти - Violet В них ще можна, щоб вас малювали в процесі, поки вам роблять манікюр і педікюр :) Але ви наголосіть, що ви так хочете. Щоб були 2 майстрині вільні.

3. OnceInParis

OnceInParis Member

Дівчата, а хтось робив експрес манікюр в Кінг Кросі або "Дитячій планеті"? Якість? Маю на увазі лише покриття без чистки.
    І ще, хочу спробувати Shellac. Чи є дійсно різниця між ним та гель-лаком?

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я як малюк був малий - кликала майстра додому, то малий товкся біля мене чи на руках, гамав.

• Подобається Подобається x 1
  5. Ellelia

Ellelia Вереснева

Колись робила в Магнусі-задоволена була дуже, але майстер звільнилася і більше не ходила. Сестра робила в кінгкросі то нормально носиться.

6. Insolence

Insolence Living The Dream

Вони переїхали на Кривоноса??
    --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2016 ---
    З Магнусу експрес-манікюр переїхав у власний салон на Лепкого.

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ну що ж, зробила я сьогодні манік гель-лаками:) Поки що набір Коді сподобався. Не впевнена чи я робила все ідеально правильно... Трошки спиляла нігті бафом 220гріт, бо сторона з 180 ну дуже жорстка... Все йшло добре, але от то запечатування базою, лаком і топом мені не вдається... забагато там залишається. Але взагальному трохи запечатала. Для початку взяла нюд коді 20. 1 шару було достатньо, не хотілось з 2им шаром возитись))) де-не-де залізла задалеко топом, але то непомітно. Подекуди треба ширше лаком намалювати, бо біля бокових валиків трошки вільне місце. Затратила 1годину, але ефектом задоволена. Тим більше, що то вперше і боялась схибити))) базу клала рідним пензликом, вона густа, а от топ вже кращий.

• Подобається Подобається x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  8. preciosa

І фото доказ)) [​IMG]
    Фото з телефона. Один шар. Має мікрошиммер, який не помітний, хіба при детальному розгляданні під світлом))
    П.с. на безіменному трошки товстіший шар лаку вийшов:sad:

• Подобається Подобається x 3
  9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Гарний колір))) Це Коді? Який номер?

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

10. preciosa

коді 20

11. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Так, вони минулого тижня переїхали на Кривоноса

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І в мене теж такий колір)))

Надіслано від мого SM-T110, використовуючи Tapatalk

13. preciosa

Май нейл чи коді?
    А такі кольори люблю... виглядає, ніби нема лаку, а нігті доглянуті))

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

та я брала стартовий від май неіл, то й лак такий же. зараз хочу дозамовити два якісь кольорові лаки. може малиновий якийсь і з темних щось

15. preciosa

@Марта2 Я собі ще в Кінг Кросі купила Наомі термо-лак, рожево-червоний. Але тепер цікаво скільки той витримає)) вже 3ій день і як свіженький))) Але на 2ох нігтях заїхала під кутикулу і там треба уважно, щоб не відколупалось,або щоб я не відколупала))))

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

а я собі, перед тим, як сушити в лампі, кожен пальчик чищу від покриття зубочистрою, бо теж регулярно зіїду))

17. preciosa

Я так спішила, що не всюди встигла почистити... малий з чоловіком спали, а я шарфом ніс зав'язала))), щоб ті запахи не нюхати, щоб другій лялі не нашкодити... вдруге вже буду краще зачищати і десь на повітрі все робити.

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

а ти в два шари наносиш лак?

19. preciosa

Того разу 1 шар. Мене влаштувала напівпрозорість.

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

я пробувала і в два шари, і в один, то мені пільше подобається, коли в один, бо двійний шар дає такий колір неприродній, як пластмасові