Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

1. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Хочу вам порадити .Користувалась завжди топом і базою Kodi, в магазині порадили взяти топ Lemme. Набагато більша баночка і тримається значно краще. А лаки беру тільки myNail, їх в УФ лампі потрібно довше посушити -це якщо темні кольори, а так все просто супер

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Де такий топ продається і яка країна виробник? Дякую
    На рахунок топу, так з ним легше ніж з базою. Топ блейз дуже хороший і леволь теж, але зараз користуюсь Коді. База тільки Коді мені подобається найбільше, ще Люксіо класна, але ціна(((
    На рахунок гель лак Май Нейл- більшість відгуків чула, що не до порівняння з Коді, хоча Коді збільшого усі рідкі і є багато проблемних кольорів. Теж хочу Май Нейл спробувати, але ще не наважилась.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Для мене найбільша різниця MyNail i Kodi це те, що перші менше пігментовані (я звичайно не всю палітру перепробувала :) маю 6 кольорів, то на рахунок них пишу враження). Але хороші, гарно носиться.

4. Insolence

Insolence Living The Dream

Взяла теж.
    Але манік, роблений в полудрьомі "двачасаночі" не витримав удару і на 3й день був великий скол.
    Теж взяла, сама ще не пробувала, але кума носить і тішиться ;)
    ..
    Фокси хтось пробував ?
    І 2 пит. Магаз Б*юті на Джерельній - хто що скаже?
    Приймайте мене в з лакоманіяків в гелеманіяки.

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  5. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Класний. Гарно носиться, кольори гарні, правда ціна мене смужає

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

6. Ellelia

Ellelia Вереснева

Бюті це в Антеї? Ціни нормальні, підкажуть що до чого, але на рах гель лаків крім коді і пнб, більше ніяких немає, наразі вибір кольорів малий.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

Та чого, В Антеї він 105грн. без знижки
    Вулицю погуглила. На хімічній це. Від пр.Чорновола в сторону Антея.

В Антеї були фокс, пнб і коді. І писав Ярослав у фб, що Канні зевезли

8. Ellelia

Ellelia Вереснева

Щось ніколи в Антеї фоксів не бачила((

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Дівчатка,хто має набір для гель-лаку з Аліекспрес порадьте який краще брати
    І якщо все купляти окремо,то що найпотрібніше,а без чого можна обійтися?

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

тільки не беріть лампи 9-ватки, в мене хто з дівчат такі взяв то всі плюються. Не дуже зручні і не так добре сушать.
    Я трохи вище писала чим користуюсь сама, мені достатньо, і нігті не зіпсувались.

А ще таке, читала вище про біо-гель, сама не робила але стало цікаво. Попиталась в кількох майстрів і в неті порилась, кажуть що нічого воно не лікує. Фактично ніготь це відмерлі клітини, головне щоб не розслоювало. Так от, пишуть що краще робити прозоре покриття навіть звичайним гелем, або гелем для нарощення, ефект такий самий. Цікавить саме "технічна" сторона процесу )) як він працює, може хтось щось ще додасть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

потребую ідеї для гелевого манікюру. Записалась, а уявлення про те, як має виглядати результат, дуже розпливчасте. Хочу темний лак (можливо - чорний), скоріше за все - з лунками (теж не знаю, чи прозорим покриттям, чи блискітками попросити зробити). Нігті хорошої видовженої форми, вільний край дуже маленький, пальці тонкі. Порадьте щось гарне, будь ласка.

12. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 6
  13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата ,хто вже "носив" ефект вязаного светра на нігтях? як носиться, не заважає?
    maxresdefault.jpg

• Подобається Подобається x 1
  14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

часточка "темних" дизайнів, із розділу +/- Новорічні)

4F5ytH5nAVI.jpg 7BgCRGRxZsI - копия.jpg 7VACO4ia3ps - копия.jpg 9vTlk6uMt4Q - копия.jpg Happy-New-Year-Nail-Art-Designs-Ideas-20142015-1 - копия.jpg Nkj-d1o1PnM - копия.jpg XiDL_FBiXhg - копия.jpg

• Подобається Подобається x 5
  15. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Я вже думала,що не буду собі робити гель лак,бо нігті потім виглядають не найкраще.Але коли дивлюсь на свої ручки з гарним манікюром,який тримається після всіх прибирань,думаю,що даремно я таке сказала)))

• мімімі мімімі x 1
  16. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

я носила, але в мене був такий більш махнатий узор 12341088_1522541061395420_6348856394507755265_n.jpg , не можу сказати, що чимось вирізнявся від інших пальчиків))):girl_curtsey:

17. Emmy

Emmy Прямую до мети

Я носила, правда мені "светрик" малювали акриловою фарбою, трималося ідеально, як звичайний гель-лак, але не було 3Д ефекту, здалеку малюнку не було видно.
    Подрузі зробили пісочком білим, то це був кошмар, чіпляється до всього, колготки всі подерла + після миття посуду і прибирання він посірів, виглядав брудним. Але то ще залежить від самого піску, бо є гладенький, він краще тримається, а той був на дотик такий шершавий.

18. AilataN

AilataN жива

Завтра маю йти на корекцію нігтиків ( п"ять тижнів носила. Якщо почитати мій попередній пост то ясно, що я супер задоволена. Нігтями робила все , що хотіла :), і їла все що треба) нігті на місці, тільки дуже непристойно відросли.
    Отже, намірилася я знову собі зробити гостру форму, типу такого :
    10557394_910393792407611_3608280751488719733_n.jpg
    Але, бачу, що така форма не є дуже популярна ( я тільки про форму), то й думаю - може класичну зробити, паралелепіпедну? ))
    З іншої сторони, по перше, всі ( всіневсі, але) мають нігті класичні, чому б не зробити щось не таке як всі. По друге чоловік тішиться , для чухання за вушком то доцільніше мати нігті як на фото)), по третє- на мої грубі пальці дуже гарно пасує отака форма, видовжує, "худить" яб сказала))
    Поки писала сама себе переконала. Отже буде така форма. Йду гляну на кольори))
    Про колір. Маю червону кофтинку на НР ( бігалашукала саме червону, маю бути схожа на червону мавпу)), так от, хотіла і вогняний, тобто червоний манікюр вдягнути, але ні, на фото пальці , якщо біля кофтинки, будуть як обрізані. Треба інший. Схиляюся до френчу, але якогось незвичного, може навіть щось весільне? з золотистим? все так свята..

Останнє редагування: 29 Грудень 2015
  19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Зараз "ношу") трішки незвично, але вже звикла. Більший недолік те, що білий светрик дуже вимазується, треба пильнувати. На щастя відмивається щіточкою і рідиною для зняття лаку, але не все таке під рукою. image.jpeg

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А чому у вас нігті після гель-лаку виглядають не найкраще? Можливо вам не правильно його накладають або знімають? В мене після гель-лаку нігті ідеальні і міцні.