Мандруємо Польщею

Discussion in 'Мандри' started by Пупсик, Jun 18, 2014.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Мандруємо Польщею

ну це хіба єдина причина, по якій можна їхати на Грушів. Подивилася по карті, то це зовсім не має сенсу виляти невідомо якими дорогами в Україні до того кордону, а потім ще в Польщі теж маленькими дорогами і в результаті всерівно ви мусітимете виїхати на трасу, яка веде з Рави Руської.. Про черги не знаю, їхав мій тато недавно, то взагалі швиденько проїхав, на початку літа їздив сестри чоловік, так само швиденько. Але звичайно що буває різно, тепер як я взагалі не знаю (курс все таки такий, що і не дуже вигідно їхати, то мало би бути менше людей)

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

а чого погана? її ж зробили

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

А не підкажете, яка дорога до Варшави? Селами і містечками чи швидкісна траса?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нема там швидкісної траси, але дорога нормальна, можете по карті глянути як вона йде, через Томашув, Замостя, Люблін.

4. Insolence

Insolence Living The Dream

До Грушова це напрямок, як на Краковець (виїзд зі Львова по вул.Шевченка), тільки в Яворові повертаєте направо, а Краковець наліво. Там десь кілометрів 10-15є бездоріжжя,але на самому пункті пропуску машин практично не буває.
    Але до Варшави всі їдуть через Раву, як і казала Вітторія.
    Їхали до Любліна, то звичайна дорога через містечка.
    Нормальна дорога туди, зробили її до євро2012.

5. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

З Яворова до Грушова краще не тим бездоріжжям через Нагачів, а через Коти, Вербляни, Немирів. Там дорога набагато краща, лиш на короткому проміжку Немирів-Грушів після зими дорога геть зіпсувалась.

6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Порадьте, куди можна з дітьми поіхати. Хочу, щоб не довелось далеко іхати. Шукаю місцинку з гарною природою, чистим повітрям, розвагами для дітей. Багато пишуть про замки/краєвиди, а я ще хочу якісь аквапарки, лунапарки, зоопарки, басейни. Плануємо візи катнути, але не хочеться перетнути кордон і назад чи просто шопінг, а, так би мовити, приємне з корисним поєднати :girl_tender:

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Особисто я була лише в Кракові. Дуже гарне, затишне місто. Дуже позитивні і приємні люди, завжди готові допомогти. Всі, з ким доводилось спілкуватись вільно розмовляли англійською, що мене приємно здивувало і більшість розуміли украінську. Я польську розумію і трохи спілкуюсь, але не досконало. Ще Краків мені нагадав архітектурою наш Львів, дуже комфортно я там себе почувала, як вдома. По дорозі назад заіхали в соляну шахту Величку. Дуже гарно, варто іі відвідати. Купила соляну лампу-нічничок. Приємна згадка залишилась. І дочці ця лампа дуже подобається, вона іі лиже, поки я не бачу, бо та з солі зроблена:girl_crazy:

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так в Кракові якраз і є аквапарк, зоопарк, басейни :)

Якщо ближче і з гарною природо, то можна звернути увагу на те ж озеро соліна, а біля нього місто Леско з аквапарком.

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Гарний зоопарк є в Замосці. Там на території є і лазанка і дитячий майданчик. Звірі доглянуті, територія велика. Взагалі там дуже цікаво. Нашим сподобалось. http://www.zoo.zamosc.pl/
    Ще в Замості дуже-дуже гарна площа ринок. Там постійно щось відбувається. Особливо красиво там ввечері.
    Ще там гарний парк і фортеця. І від Львова відносно недалеко Їхати на Раву-Руську. Якщо є багато вільного часу, можна проїхати польським Розточчям. Кажуть там дуже гарна природа.
    Пізніше пошукаю фото, хоч ми там і мало фотографували.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Плануємо подорож містами Європи

На вихідні плануємо відпочинок на озері Соліна в Польщі, забронювали Віллу Соліна на 6 осіб за 30Є за добу за всіх, діти безкоштовно. Порадьте хто там був, що варто подивитись, куди варто поїхати? Які ціни?

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Плануємо подорож містами Європи

Гарна ціна! Ми були в Соліні, то хіба погуляли по дамбі, по берегу і є ще пару оглядових майданчиків. Там класно покупатись, якщо погода дозволяє, а так то навіть не знаю, що ще можна подивитись. Замок в Красічині ще хіба.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А де там можна купатись? Ми були в Соліні і Поланчику, то там ніхто не купався. Хіба катались на катамаранах (дуже кльові), яхтах, байдарках, кораблику. В Поланчику багато кафе-ресторанчиків, ще бачила лазанку велику.

12. tanchyk

Приїхали ми з Польщі змучені і щасливі! Фотозвіт пізніше, а зараз коротко. Отже жили ми на віллі за 1,5 км. від озера. платили по 22 злотих за особу ( через букінг- три двомісні номери - 132 злотих,), дитина безкоштовно. Природа там вражаюча, а-ля наші КАрпати. Вимучує трішки дорога (185км. від Львова), практично вся дорога в горах - серпантини, дууууже круті! Озеро просто чудове, так як температура повітря була 25 градусів то накупались досхочу, навіть Максимка не могли витягнути з води. єдиний маленький мінус, захід в озеро не дуже, каміння і трішки мул, але на диво озеро дуууже чисте, водичка прозора. Ціни досить нормальні, як для курортного містечка. По дорозі назад заїхали в Ущики Дольні, зайшли в кав"ярню на їхні наливки)))) . Потім прогулялися по Перемишлі і додому. А вже по дорозу додому звичайно всі супермаркети, попали на хороші акції в магазинах одягу (в Саново), то як завжди додому приїхали без копійки)))))

ми купались на протилежному березі, якщо пройти дамбу і звернути направо, майже до кінця, там багато людей купалось), там є багато кафешок, дитячі атракціони. Але багато атракціонів вже закриваються на зиму.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

А в ущиках працюють зараз крісельні підйомники?

І ще питання, чи є там на озері зараз човни/катамарани на прокат, чи то вже не сезон?

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

З того, що я бачила в Полянчику є пляжі - зліва від яхтових пристаней. Або обїхати півколом озеро, через Соліну донизу, там є декілька заток з невеличкими деревяними котеджами - там також можна купатись. А ще є декілька кемпінгів вздовж озера, біля них також є пляжі.

15. tanchyk

ще не працюють, ми там були то там нема жодного працівника навіть. Ми там пікнік собі робили.
    наразі усе працює: катамарани, лодки, катера.

16. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дівчата, маю потребу "прокатати" візу
    було б добре у найближчі тижні-дні
    З пузом чоловік саму не пускає, а у чоловіка повторна віза буде не так скоро
    Можливо хтось збирається туди і назад на закупи близько від кордону
    і візьме пузатіка в компанію?
    Або організуватись з тими хто біля візового центру пропонує візу прокатати, не хочу їхати сама, завжди краще зі знайомими :girl_smile:

17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Порадьте, будь-ласка, недорогий, але чистенький готель в Кракові.
    Також буду вдячна за будь-які інші рекомендації (куди сходити, що відвідати, де смачно поїсти і т.д.).

18. Malinka

Malinka Well-Known Member

І мене таке про Краків цікавить. Поділіться! А ще хтось був у Краківському зоопарку? Варто?

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчата, є тема окрема про Краків, там є і про готелі трохи.

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

ще актуально, пишіть в пп

підкажіть де не далеко від кордону (включно Перемишль) можна купити дитяче взуття
    а ще телевізор
    Дякую