Мамо, не вбивай...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Linet, 11 Червень 2009.

1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Небажана вагість

"вбивати свою дитинку"-дуже страшні вже самі слова,тим більше,шо у вас вже є дитина і ви знаєте,що то таке. Чоловік потім може передумати,а дитину не повернути,якшо той чоловік захоче втікти від труднощів з двома дітьми,то він так само може втікти і з будь-якої іншої причини,зробивши аборт ви його не втримаєте...а маючи двох дітей самі ніколи не будете,а щодо важко,все відносно,і все вирішується.Зараз треба дати чоловікові час пережити переляк і маєте всі шанси мати і чоловіка,і двох діточок.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

А ще варіант - народити і віддати дитинку...
    Якщо чоловік справді такий, що народження його кровинки наводить його на думку піти і лишити її, вас, то який зміст ціною вбивства дитинки зберегти такі відносини... Він може знайти і інший привід щоб піти.
    Ви хочете дитину, народжуйте її! Ваші діточки - ваше майбутнє, ваша опора, які вас люблять більше всіх.
    А чоловіка заспокойте, що тепер є більші виплати на другу дитину, а потім якось дасьте собі раду з ними. Він ще передумає. Справді, перегляньте фільми про аборт, він напевно не уявляє собі, що це таке, а що ця дитинка - вже маленьке немовлятко...

Останнє редагування: 17 Серпень 2011
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

100%
    та й держава тепер трохи підтримує матеріально, звичайна що того малувато, але в порівнянні з 10 роками тому й того не було! тим більше у Вас вже все є - одяг, візочок, і т.д. Є багато лікарів-акушерів, які безоплатно або за невелику подяку приймуть у Вас пологи! Якщо ще й будете годувати грудьми - то практично ніяких страшних витрат ще одна дитинка не потребуватиме! Поясніть це чоловікові, сподіваюсь він це зрозуміє!
    Одним словом - почитайте наш форум тут є поради на всі випадки життя! Теми про чоловіків теж не минайте...

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Гарна ідея.
    Знаєте, гроші, то дуже відносна річ. Іноді їх більше, іноді менше. Що буде, якщо ви зробите аборт через фінансовий аспект, а потім виграєте в лотерею? А що буде з вашим сином, якщо завтра чоловік втратить роботу? Куди його?

5. natella

natella Загублений

так покине....бо нестача грошей його непокоїть більше ніж щастя.....я так зрозуміла))))))))))

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дуже шкода Вас і Вашого сина, бо чоловік при такому підході до життя ніколи не буде відчувати себе щасливим.

7. Leila

Leila Well-Known Member

так як в першу почуватися вже не будете, бо є синочок якому лише 1 рік і 3 місяці, треба про нього піклуватися. чи що маєте на увазі?

8. silvia

silvia Well-Known Member

а я вважаю, що навпаки, така звістка його повинна стимулювати до того, щоб заробляти більше, можливо знайти кращу роботу чи навіть ще одну, щоб сім'я та дітки мали все найкраще....

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Невже ви дійсно думаєте, що якщо більшість форумлянок скаже : "Народжуй!", то вона залишить дитину?
    Як на мене, рішення приймати повинні батьки дитини, і яким би воно не було, воно буде єдиним вірним (особисто для них)! Хоча я категорично проти абортів, але читаю цю тему і бачу- Нателлу всі підтримують, радять народжувати, а вона все одно пише:
    (ЗІ: до чого тут "посмішки" після тексту? невже це весело?)
    то для чого обговорювати, якщо рішення про майбутнє цієї вагітності вже практично прийняте? Насправді, такі рішення не приймаються за допомогою порад на форумі, мені ця тема видалась бажанням поспілкуватися, даруйте.
    Прошу відреагувати на мій допис без агресії і не закидувати тапками, це була лише моя суб"єктивна думка, ІМХО.
    Хочу додати, що я в жодному разі не осуджую автора цієї теми!

Останнє редагування: 17 Серпень 2011
  10. terezka

terezka котяка-вишивака

головне ви заспокойтесь, у вас малий син вдома
    а стосовно чоловіка - дійсно, дайте йому шанс звикнутись з думкою
    і направду, шантаж "покину-не покину" ще жодну сім"ю не зміцнив, такі шантажисти все мають якісь причини для "покину"

11. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Не бійтеся того, що буде важко з двома малятами. Так, спочатку важкувато, а проходить півроку-рік, стає набагато легше, дітки ростимуть разом, як близнючки. А уявити себе без цієї другої дитинки ви вже не зможете на слідуючий же день після її народження. Дуже багато мам ростять діток-погодків (я в тому числі)))) і більшість із них вам скаже - не так це вже аж важко)))) Зате щастя подвійне)))) А з чоловіком поговоріть ,по-перше, про те, що таке аборт. Можливо, він і не усвідомлює , що відбувається при цьому. Багато чоловіків від елементарного незнання уявляють собі, що це як зуб вирвати... А по-друге, обсудіть фінансову сторону. Він боїться, що не потягне таких самих витрат, як при народженні первістка? Так порахуйте з ним - одежинки будуть від першої дитинки передаватись, іграшки також, аксесуари різні також, та і, зрештою, допомогу грошову державну неабияку на другу дитинку отримаєте. Вашого чоловіка, можливо, просто треба трішечки переконати. Він же не налаштований категорично, я сподіваюсь?

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Рішення приймати вам, наші дописи/поради не сприймайте як осуд вашого чоловіка а як бажанням допомогти обрати вірний варіант (для мене -це однозначно народжувати).
    Всі ці побоювання як наприклад, ще не час, він не готовий, не вистарчить коштів лише як на мене безглузді відмовки. Він ще зараз не готовий вдруге стати батьком, а як він збирається готовитися? Не вистарчить коштів, а що через рік/два ви отримаєте спадщину від дядька з Америки чи маєте надію виграти в лотереї джекпот? Якщо у сім"ї є взаєморозуміння, любов і гармонія то діти лише приносять радість, що може бути кращим аніж спостерігати як виростають твої діточки?
    Можливо він злякався подвійної відповідальності, то підтримайте його, зрештою свій сімейний бюджет можна і переглянути, в чомусь себе обмежити. Так, час не легкий але є свої плюси в усьому, тим більше у вас підростає старша дитинка, одяг/іграшки залишилися.
    Рішення приймати вам (маю надію ви приймете на користь того щоб народжувати), ваше маля під серцем вже вас чує і розуміє, створіть йому щасливе і спокійне перебування у животику, налаштовуйтеся на позитив, моліться аби Бог дав вам добре виносити і народити здорове маля - це найголовніше, заручіться підтримкою батьків/рідних і близьких. Нехай Бог вам та вашій сім"ї допомагає.

13. Sertce

Sertce Member

Особисто мені дитина далася тяжкою і дорогою ціною, була вимолена в церкваx і монастиряx, виплакана в лікарняx , то я б певне вмерла, якби зробила аборт. Сама виxовую дитя, без помочі і підтримки татуся, але не вбила синочка...

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Як на мене, говорити, що він не готовий пізно - це можна було казати перед вагітністю, а якщо він каже це зараз, а ви Нателло так боїтеся що він вас лишить з двома дітьми, то абортом тут не зарадиш, бо рано чи пізно він все одно піде - туди, де кращі умови і де жити буде легше
    І для мене це взагалі нечувано і небачено, щоб чоловік заікався навіть про аборт не то вслух вимовляв, хоч би була яка скрута, а зараз я вважаю ще є всі умови для того аби заробити чоловіку для сімї на все необхідне, але чи є бажанняБ а це вже інша тема

15. Sertce

Sertce Member

Наталю, не вбивайте це дитя, прошу вас. Колись пожалієте, але буде пізно.

16. Vika

Vika Well-Known Member

Наталю не зробіть найбільшої помилки у своєму житті.
    маю подругу яка була точнісінько в такій самій ситуації. але закінчилося тим що в неї від його криків, і постійних погроз стався викидень. через місяць вони розійшлися ( по її ініціативі ). пройшло вже 2 роки він просить її повернутися ( навіть каже що хоче вже 2 дитину), а вона каже що навіть в його бік дивитися не хоче, спротивився.
    я вас не лякаю, але ВИ зможите жити з людиною яка заставила вас ВБИТИ дитинку, спати з ним? тай дивлячись на старшого синочка не будете думати про ту лялю яка могла би бути з вами.
    а з матеріальної точки зору до 2 років в вас буде непогана " зарплата". десь біля 1500 в місяць. і перший внесок досить непоганий. особисто мені цих грошей на дітей ( обох) вистачає з головою

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

А я в якійсь мірі можу зрозуміти чоловіка. Це для нього несподівано. Шок, страх перед майбутнім... Звичайно,що аборт не вихід, але щоб все стало на свої місця треба трохи часу. Кажу з особистого досвіду:girl_smile:

Коли я завагітніла вдруге, для нас то була велика несподіванка. Повірте, і я, і він чудово знаємо звідки беруться діти:girl_smile:, але тим не менше, виявляється, що контрацепція іноді дає збій:girl_yes: Реакція чоловіка чимось була схожою до реакції вашого. Він не казав категорично аборт, але і не виявляв ніякої особливої радості. Замучив мене питаннями: "А як я потягну двох дітей?", "У нас вже є Артем, нащо нам ще хтось?", "Ти ж сама казала,що не хочеш поки що дітей більше".....і тому подібне. Моя позиція була категоричною: "Ти собі як знаєш, але я народжуватиму. З тобою чи без тебе". На другий день, коли він зрозумів, що мене переконати не так легко, пісня вже була іншою: "Нє, ну ясно, що я тебе не залишу. Але ти подумай. Воно тобі треба? Ти ж мала такі плани!!! Я не те, що не хочу дитини, просто мені реально страшно"........Після цього слідували довгі і нудні розмови, метою яких було переконати його, що нема чого так сильно боятися. Ми не бідуємо, і батьків, і родичів,і друзів маємо....І всі друзі-знайомі навколо мають по двоє-троє і нічого, не повмирали....Переконала:girl_smile: Остаточно його попустило після першого спільного УЗД. Тепер чекає сина сильно-сильно, а з мене здуває пилинки).

Так що моя вам порада: будьте мудрі і ви знайдете вихід. Хочете дитину - стійте на своєму твердо. Якщо чоловік вас любить і цінує родину, все налогодиться. Бажаю успіхів!

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

жах...
    Ви стоїте зараз перед вибором:чоловік чи власна дитина...
    дійсно, вирішувати лише Вам, і жодна з нас вам не допоможе...
    але, як каже моя знайома: "Чоловіків може бути й десять, а діти - це рідна кров, це на все життя..."
    А Ви любите свого чоловіка чи просто боїтесь що самі не справитесь?
    на жаль, він вас не любить... чи є сенс його обирати?

19. Vika

Vika Well-Known Member

а мені щойно спало на думку що навіть якби я зараз 3 раз завагітніла то варіант був би тільки 1-народжувати. і в мене і в чоловіка.

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я можу зрозуміти вашого чоловіка - реакція нормальна(вагання, сумніви), але ж не чоловіка, який відразу дає зрозуміти що якщо зявиться друга дитина він покине сімю? хіба може він трохи неврівноважений і згоряча це сказав, то треба питати в Нателли, вона свого чоловіка краще знає, але як на мене з останнього її допису на попередній сторінці все ясно - ПОКИНЕ! Хіба люблячий чоловік таке зробить...?