Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

я б від такого кавалера тікала, чесно! бо як твій коханий ставиться до мами- така модель поведінки буде в нього і до дружини! уявіть, 52 пропущних, а він навіть не збирається вам відповідати!!!
    мала залицяльника який теж вірив гадалкам, і аргумент щодо того що я йому призначена долею в нього був)))
    бо нагадали йому дружину- блондинку , але одруження по зальоту))) доречі, майже все так в нього і сталось( але то вже його таргани в голові винні)))

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ото ледве осилила я ту кількість сторінок і в мене теж склалось враження, що не більше 17 років....причому обом.

100%!

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То просто підросло покоління, яке дивилося всі 7 чи 8 сезонів "Дому - 2"
    (перепрошую, якщо образила любителів цієї передачі)
    Чому автор винесла історію на розгляд форуму - незрозуміло. Конструктивного діалогу з нею немає. Всі відповіді авторки так чи інакше пов"язані із ворожінням, передбаченнями та злосною матусею. Може, на форум якийсь оракул.ком варто було писати?:) Там би певне було більше однодумців:)

4. MALYSH

MALYSH New Member

школа юних магів:diablo:

5. Coshitce

Coshitce Member

Погоджуюся на 100%.

6. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

щодо віку, як мінімум можна "відняти" по 7 років обом (це, напевне повстидались правду написати)
    в іншому випадку - шкода, деградація суспільства :wacko1:

а оце підтримую

поважайте себе, не спілкуйтесь з "бідними" людьми
    а ще, більше читайте гарних книжок

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Виходить, що ви від його мами нічим не краща!

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Двічі за добу? То забагато для мене... Але потребую вашої поради.
    Ржу:girl_crazy: Лижі не їдуть:girl_crazy:
    Сніжинка хоче побачення...
    Валяйте в карму, ПП і просто так.
    Пи.Си. А куди я то мала написати? В тему, коли час інтимних стосунків?

9. shparynka

shparynka Well-Known Member

А чо? сходіть, мало лі)) в случай чого, посмієтесь) ну і розривка, апять же))

10. Divchyna vesna

А як наступить случай і вже не до сміху буде?:girl_dance: Я жінка слабохарактерна... Нє, то має бути побачєннє, але не побачєннє. А чьо? Я тож з я...ми!

11. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

12. shparynka

shparynka Well-Known Member

А Ви хочте, щоб случай був чи нє? як то є другий варіант, то не ходіть з ним по темних безлюдних місцях. ну шо я Вам казати буду? дивіться по ситуації)) І на коли тоє собитіє планується?

13. Divchyna vesna

Порвало, не судіть строго!
    Ми просто приляжемо у світлому людному місці. Наприклад, біля телевізора, де транслюють футбол і сидить купа друзів.

Часу на поради до обіду 19.07.4 (тобто 13.00 19.07.2014 р.), бо потім можу бути дуже зайнята і нє внять совєтам.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

прикольно)))
    а можете посунути дедлайн до 13:07? переживаю, що не встигну:girl_haha::girl_flag_of_truce:

15. Divchyna vesna

Ви хочете, щоб я теж спереживалась? Перед таким відповідальним моментом і провтикати сім мінут. Нє, то не для мене. Тут має бути всьо чьотко!

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Може, останнє побачення перед тим, як на фронт? А ти йому хустинку свою дай. Ну або не хустинку:girl_crazy:

Останнє редагування модератором: 20 Липень 2014
  17. Divchyna vesna

Вже м сі дочекала поради.
    Йду я на базар. Кава буде апасля. Закинула прання, перше. Все решта потім.:girl_bye:

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

Суну, так і бить.
    Щойно.
    Прийшла я значить з базару, ледве торби доволокла. Почала ті закупи розкладати, і зрозуміла, що я забула картоплю на базарі. Лінь мені було по тій жарі теліпатися на Балатон, пішла в ммагазин по ту картоплю.
    В хаті бардак. Плани, як в Наполєона, з побаченням включно... А я вже нічого не хочу.
    Хочу пити каву, сидіти на ДП і щоб по хаті бігали негри і всьо робили за мене.

18. Divchyna vesna

Послухала. Кароч дівки, атчьота не буде. Я не морозилась, а просто сказала, що не маю як здибатися. Тоя так лазила по хаті, варила їсти і думала. І пойняла, шо мені не то шо не лежит, а навіть не стоїт. То чьо я буду себе гвалтувати.
    Я хочу забацати рататуй, закинути ще одне прання, прибрати в хаті. Наїстися, випити зимного пива і лягти спати. То всьо, шо я хочу.
    А Сніжинка просто втратив той момент, коли з мене можна було ліпити, що завгодно.

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

пусть плачут те, каму ми нє дасталісь, пусть здохнут тє, кто нас нє захатєл)))

20. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

Дівчата допоможіть. Живу в Римі .до друзів приїхав друг з України сюди на роботу. Вони наші спільні друзі дуже хочуть щоб ми були разом. Він мені дуже подобається. Одна проблема він дуже соромязливий. Один раз ми випили чуть чуть і я залишилась спати в друзів. Ми з ним спали в одному ліжку. Навіть цілувались. Після цього він дзвонив майже кожний день. Потів він поїхав на Україну . Я його проводжала. Після цього як він повернувся , знову якось все стало по старому. Я бачу що я йому подобаюся, ну так мені здається. Але він якось не наважується. Тепер я до нього інколи дзвоню. Незнаю що мені робити. Він дуже соромязливий, і боюсь тиснути на нього. В мене такої ситуації ще не було. Може в когось була...підкажіть. Він мені дуже подобається, як бачу його то так хочеться обняти і поцілувати.....