Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Ми розійшлися не з власної волі)))) ЩО далі?

то звісно аргумент, але швидше його безвідповідальності. Бо яка б не була мама сварлива і прикра, все ж таки то мама. Та й сам факт того, що після всього мама зуміла його переконати у тому, що ви йому не підходите, свідчить, що він таки піддається її впливу і то серйозно. Або ,як казали вже дівчата, захотів відмазатись таким чином.
    Може дійсно варто сісти і, відкинувши всі ворожіння, подумати чи потрібен він вам? Якщо відчуваєте, що багато недоговорили, то може є сенс спробувати ще раз зустрітись і вияснити в чому причина, але не примовляючи, що "ми любимся, я це знаю", а просто поговорити.

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Звісно, що для людини це реальні переживання, але ж коли питаються поради "як розкрутити", щоб було так, як наворожено, невже чекають реальної поради?

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А по темі. Barsuk якщо все вище написане вами правда, то дуже щиро раджу вам прислухатись до слів Tutuka

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Він не "созрел". У всіх сенсах цього слова. От і все.

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

Сама твереза і виважена думка. Просто вам дійсно потрібно відкинуте все зайве (ворожіння, гадання і т.д.), трохи попрацювати над собою, і ситуація буде виглядати зовсім по-інакшому. А такі стосунки з мамою - над ними варто задуматись, вона все ж таки мама, і звідси може випливати модель стосунків з жінками взагалі.

6. MALYSH

MALYSH New Member

І взагалі, все що не робиться – на краще. Раз уже так вийшло, отже так і повинно було бути.

7. Tanyunya

Хіба би наворожили щось інакше)));)

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Справді то не мамин синочок, а невдячна скотина(ви вже вибачайте)
    Так зробить нормальний син, який поважає свою матір і думає трохи своєю макітрою. Тим більше неодружений син, який живе в домі своєї матері. Я би свого хлопця за таке до стінки припечатала, то ж яким треба бут, щоб так не поважати свою матір?Він же ж так само і до жінки буде відноситися. От цікаво мені, чи хотіли от так ви побути на місці тої мами яка 3 дні чекає сина і поняття немає де воно волочиться. І ви ще питаєтеся чого його мама вас "недолюблює"????? Вона не може бути про вас хорошої думки, саме через отакі виходки її сина коли він з вами кудись зникає..

9. zaderyshka

zaderyshka Member

та вся ця ситуація схожа на суперництво двох жінок і жодна не хоче зрозуміти іншу.

10. Yarmila

Yarmila New Member

з однієї сторони мені здається , що ця темка це так щоб людей розвеселити, або на дурачка зловити...
    Але якщо серйозно, то у мене колись був випадок в (14років) я зустрічалась з хлопцем тиждень може.. і він потім сказав, що прочитав якихось гороскопів, що якщо продовжуватиме зі мною зустрічатись то дуже закохається.. і мол цього він боявся...
    ну сміх і годі зараз з посмішкою це згадую)))):girl_haha:
    мені здається він просто не хоче з вами бути, а мама як відмазка в даному випадку!
    а гороскопи і ворожіння це є справді не від Бога!!! киньте цю справу, і побачите на скільки вам буде легше жити!

11. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

Приділяйте більше уваги собі і не зациклюйтесь на Ньому. Робіть, те що вам подобається, тоді й життя стане яскравішим. Будьте самодостатніми, тоді й люди до Вас потягнуться.
    п.с. А, на рахунок, гадань - то кидайте ту справу, Ви керуєте своїм життям, а не карти.

12. Kordanna

Kordanna New Member

Не серйозно це все-на маму вину не валіть, -вона тут найменше винна. Всі проблеми в голові.

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В 14 років то якраз і час на такі випадки :)
    Але в 24 для мене то виглядає якось дивно, як мінімум. Хоча люди є різні.
    Все накупу - і ворожіння, і соцмережі, і зла мама, і мамин синочок...

14. Yarmila

Yarmila New Member

згідна, тому і згадалась моя історія 11 річної давності...)))

15. Tanyunya

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Для мене теж це дивно.Розумію в 16 ще звертати увагу на соцмережі, а в 24 трохи схоже на дитячий садок.

17. Barsuk

Barsuk Member

це так і було просто я вірила в те що я її завоюю і на всю її болтовню казала і хлопцю і собі шо вона виправиться і зміниться)))не дочекалася виходить
    хоча з татом і братом відносини супер були))))

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну ви просто Ксена-принцеса-воїн.
    Його мама доросла людина і не зобов"язана змінюватись за бажаннями дівчат свого сина. Ви хоч на хвилинку поставте себе на її місце.
    Або просто уявіть що ви мама і ваша дитина витирає в вас ноги. Як вам таке?

19. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Чесно, лишіться того ровера. Уявіть сімейне життя з цією родиною?! Тікайте поки не пізно, і насолоджуйтесь молодістю і свободою! Стільки є цікавого, найдіть хоббі, подорожуйте, вдосконалюйте себе! :girl_claping:

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Марьясь, піші доходчівєй.... його мама не зміниться ніколи, бо їй того не треба, хоч там невістка в пляцок розібьється.
    Це правда життя. І змінюватись і підлаштовуватись треба буде невістці, якщо вона ще матиме бажання нею бути.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

О, а поділіться, як ви це збирались зробити, теоретично. Бо я он вже 6-й рік маю трішки гемору зі свекрухою, і вже плюнула на завоювання, а може якраз щось толкове почую :)