Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я вже задумалась, може є якісь правила, скільки часу має пройти після розриву? :scratch_one-s_head:

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

хм, може варто було спершу все-все розказати психологу, а потім вже завязвати стосунки)
    бо власне ІМХО коли завязують нові стосунки, то навпаки багато що в позитивному сенсі не договорюється, є загадки та інтриги
    ви поступово пізнаєте один одного, а тут прям ви йому стільки всього порозказувал
    але невелике уточнення, то він сам випитував чи просто ви відчули легкість розказати?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Siania

Siania Love Life

Найкраще правило - слухати себе. Я не розумію людей, які хочуть більшого вже й одразу. Ви ж з ним бачились, спілкувались...Я розумію якби Ви то зявлялись, то знову зникали...а тут...це нормально дізнатись про людину, подружитись перш ніж будувати щось серйозне.
    Ви молодець що не спішите :)

• мімімі мімімі x 1
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Він сам випитував, теж багато чого розказував про себе. В емоційному плані за ці три тижні ми були ближчими, ніж я була з деякими хлопцями після року знайомства.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Сприймай це так, що не всі хлопці з"являються у житті щоб бути потенційним чоловіком. Можливо, в цьому і була суть вашого знайомства - от така собі безкоштовна психотерапія :girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Якщо вас хвилює питання незавойовування , то якийсь інтерес має бути до нього, якісь шанси значить ви йому таки даєте. Не дуже розумію, як то поєднується - те, що зовсім не сумно і те, що вас якоюсь мірою зачіпає те, що він так скоро "здався" і не дає часу розвинутись почуттям.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Мене це не хвилює і не зачіпає, просто цікаво, чисто з психологічної точки зору, чому так :girl_smile: Але якби він це не припинив, я би і дальше з ним зустрічалась і спілкувалась, це факт.

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Зрозуміло. Але ви відчуваєте, що він у вас закохався/закохується? Тобто лише ваша "холодність" змушує його припинити стосунки?

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Він казав, що я йому сильно подобаюсь, говорив компліменти, догоджав мені, часто дзвонив і писав. Я навіть не думала про те, чи він в мене закоханий :scratch_one-s_head:
    Якщо чесно, навіть не знаю. Може це просто причина :)

10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

може він якісь собі свої висновки побудував на основі цих розповідей про минулі стосунки?:) ну тобто побачив, що з ним поводяться не так, як в згадках про інших.
    не це суто моя особиста думка, і я не кажу, що так правильно, але про колишні стосунки з теперішнім не варто говорити. бо потім можуть бути всякі порівняння, думки, чи може колишня краща (якщо хлопець розкаже про колишню). і так виходить, що якщо стосунки починаються з розповідей про минуле, то вони і продовжують розвиватися з думками про минуле. розказувати про колишнього, жалітися на нього можна подрузі, але не новому хлопцю. не обов'язково аж так прям все знати про минуле свого коханого. можна думати, що так, були колишні стосунки, але вони залишилися в минулому, а зараз починаються нові, і хай буде розвиток майбутнього, а не обговорення того, що вже позаду:) тому і у вашого хлопця могла така думка закрастися
    хоча сам просив розказувати, а потім почав нарікати:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Siania

Siania Love Life

А я думаю не варто прокручувати цю ситуацию і придумувати причини. Хлопець хоче - хлопець буде поруч, і його нічого не зупине. Ні колишні відносини, ні холодність, ні інші дрібниці.
    Джузі, кому як не Вам відомо як воно тягнути лямку у відносинах, постійно шукати причини дивної поведінки хлопця. Розслабтесь, і прийде саме той, якому нічого не доведеться пояснювати, не треба буде боятись сказати щось не так, бо все піде як по-маслу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

це такий тип мужчини, ІМХО, він пізнав вже вас і побачив що майбутнього нема.. я тому власне і спитала, якщо він з випитувальників, то такі часу дарма не гають, воин не будуть рік зустрічатися щоб зрозуміти чи їм підходить
    при тому за ці 3 тижні він міг дати вам 5 шансів, просто ви того так і не помітили, бо у вас все значно дооовше (до речі, задумайтесь над тим, на які компроміси ви йдете в стосунках, нема ні привабливості, ні потягу, трошки напевно варто підняти планку, ну хоча б на відсотків 25, я не з тих людей, які радять страшно цінувати свій час, прям жорсткий відбір проводити ,не розпорошуватись, можна звичайно проводити час з апріорі не дуже підходящими мужчинами, якийсь досвід, приємне спілкування , але якість власне "серйозних" стосунків має бути вища
    бо хоча б на хвилиночку зверніть увагу що стосунки ведуть до створення сімї ,а сімя це тривалий союз двох партнерів, втч. і сексуальних
    і якщо не стільки він випитував, скільки ви самі відчували легкість розказування, то дійсно ви на нього купу всього вилили

цілком може бути змішаний варіант

Останнє редагування: 25 Лютий 2016
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Так серйозними стосунками ще й не пахло. Це було те, що саме в той момент мені було потрібно - надзвичайно приємне і легке спілкування з людиною, близькою мені по духу. Мені було добре, то чому б і ні?

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Тому що ви готові будувати стосунки з людиною, яка вам фактично не подобається + хлопець хоче власне серйозних стосунків, враховуючи як відгукується про ваші колишні
    А це обман+самообман
    Ну так виходить

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Так він мені подобався, з ним було легко і приємно, прото без фізичного потягу. Хіба не бувають стосунки, коли спочатку мурашок немає, а потім люди закохуються? Я хотіла спробувати, тому що мені подобалось наше спілкування.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто ви написали
    і принаймі я це розцінила, що зовнішньо він вам не подобається.. чи подобається? якщо подобається то звісно є шанс на зявлення потягу
    ну а у вас були доторки, тримання за руки, поцілунки?
    якщо ви бачите що є шанс на майбутнє то варіант є зробити ті кроки про які я писала, а якщо не діє, ну то як писала Сяня, чоловік або хоче стосунків або не хоче)))

17. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Ви йому про це казали?

18. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Щось мені здається, що він таки ще не припинив.
    Думаю, що він чекав від вашої останньої розмови якоїсь іншої реакції.
    Думаю, що він просто зараз в роздумах і ще дасть про себе чути)

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 3
  19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Були, але мене не вражали :girl_sad:
    Якщо чесно, після його такої пасивності, в мене немає ніякого бажання відновлювати стосунки. Тобто якби стосунки тривали, то я би їх продовжувала, але сама перші кроки робити не хочу.
    Я говорила, що він мені подобається і мені приємно з ним проводити час.
    А в мене в тому плані - ніякого.

20. maric

maric Well-Known Member

ну тоді таке враження, що ви бачили його як свого друга з яким можна гаро провести час,поспілкуватись ну і як то кажуть трошки впасти в обійми,тобто поцілунки ніжності))
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2016 ---
    ось тут важко погодитись - якщо скажімо хлопець проявляє свої відчуття і увагу а дівчина ні, ну то як бути - це їй байдуже, або ну хороший друг і все і на тому кінець.
    Мені чомусь здається коли люди старші - там повинні бути зустрічання, проведення часу,поцілунки і також інтимні стосунки. Бо якщо немає сексу то все френдзона))

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1