Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. anitta

anitta New Member

Добре подумайте для чого воно вам.

Подумала я вже дуже добре. Просто не хочу мати сумнівні докази (ніби хтось щось бачив), від яких легко можна відбрехатись. Потрібно щось реальне, щоб прийняти безповоротне рішення: фото, розмови, переписка, чи щось таке.
    Допоможіть, можливо хтось вже звертався за такими послугами (готова до розумної оплати)

Останнє редагування: 4 Грудень 2015
  2. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Будь-які стосунки повинні базуватися на довірі. Дуже часто ми, жінки, перебільшуємо обставини, підозрюємо чоловіка у всіх смертних гріхах, чим дуже його від себе відштовхуємо.
    Ні Ви б не хотіли, ні Він не хоче, щоб за ним слідкували. Допустимо, Ваші підозри не підтвердяться. І Ви думаєте за такий вчинок він розгориться палким коханням до Вас? Чи думаєте, що ваше слідкування ніколи не вилізе? Дайте собі з тим спокій. Та Санта-Барбара ні до чого доброго не приведе. Якщо "скочив в гречку" - воно і без детективів вилізе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

то точно.
    А взагалі поговорити не пробували?
    що вас непокоїть ситуація, яка склалася, чи часта відсутність.
    Як на мене, шукати вам зараз детектива, витрачати на нього гроші - марна справа.
    Направте свою енергію і фінанси в позитив. Купіть собі щось приємне, сходіть на масаж, спа чи що вас заспокоїть. Відволічіться. Бо таке враження, що зациклилися по пошуку доказів зради чоловіка.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

одна моя знайома підозрювала чоловіка у зрадах. тому кожного разу як він був дома перевіряла його телефн, всі дзвінки і смс, часто дзвонила до нього, питала де він. одного разу таки знайшла ту смс, яку шукала, зберегла номер і передзвонила. виявилося, що там дівчина (коханка) не знала, що він одружений і має дитину. потім вона ще змусила його друга розказати все що він знає. друг розповів про те, що чоловік знайомій зраджував і до весілля і після. були скандали в них. але вона далі з ним разом, спільна дитина, він казав, що такого більше не буде. зараз вона каже, що все ніби тихо (далі провіряє дзвінки і смс). не знаю навіщо їй було все це, якщо вона всеодно з ним не розходиться. знає, що чоловік зраджує, але вірить, що він зміниться. ну це її історія, може вона шось і придумала, хоч не знаю навіщо б придумувала шось погане.:)
    я б такого не робила (ну з провірянням телефону), але якщо Ви таки хочете шось дізнатися - то почніть з цього. Ви кажете, що дивні дзвінки до нього, то передзвоність Ви на ті номери. тільки це вже справді серйозно.

5. NadVoye

NadVoye Well-Known Member

зовсім випадково бачила оголошення про послуги "Приватного детектива" у будівлі ЦНТЕІ зліва. То на проспекті Чорновола.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Lathorien

Як на мене, ритися в чоловікових кишенях, телефоні чи гаманці - це підло і низько для самої жінки.
    Тому є 2 варіанти:
    1) налаштувати себе на позитив, що все буде добре, навіть якщо зраджує. І жити за принципом :
    2) один раз вивести на чисту воду і АРИВІДЕРЧІ, РОМА!
    Бо розкрити зраду, пробачити, а потім все життя притикати : "ага, зраджуєш" нічого доброго в стосунки не принесе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. Lathorien

Молодці, люди вміють заробляти гроші :girl_smile:
    Це мені нагадало одну рекламу з радіо. Суть приблизно така: кожен чоловік хоч раз задумувався чи дитина справді від нього. В нашому медичному центрі ми допоможемо вам це перевірити. Абсобютно анонімно і швидко". Думаю, багато татусів на таку рекламу спокусяться і винесуть з хати не одну тисячу гривень
    От, знову вернулись до питання довіри :d25:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. unsure

unsure Well-Known Member

А мій чоловік сам просить щоб я рилась в його кишенях :girl_crazy:. Скільки вже я випрала грошей, ключів, флешок. А колись в білій сорочці мав записку якусь важливу з даними, випрала, і сорочку зіпсувала і записку))) Щей на мене сварився.))) Я взагалі неможу зрозуміти як хтось риється в чужих кишенях, а якби в моїх, взагалі б забила .:girl_haha:

9. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я з Вами погоджуюся, я б так не робила. просто досвід знайомої розказую:) а вона ще слідкує скільки в нього грошей. знає скільки має принести зарплати, а якщо менше принесе, то значить пропив, чи ще десь потратив:) ну одним словом - все під контролем, тільки щастя від цього нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. anitta

anitta New Member

11. KrystynaM

в вас що шлюбний контракт? який зобов"яже чоловіка у випадку зради виплатити певну суму?

12. anitta

anitta New Member

А Ви випадково не пригадаєте контактів? чи можливо будете ще раз мимо проходити?))
    --- дописи об"єднано, 4 Грудень 2015 ---

Ну можна і так сказати)

13. anitta

anitta New Member

Отримала рекомендації пошукати послуги в неті, але мала надію, що я не одна така, і хтось вже звертався та може порадити перевіреного "детектива", а то зараз шахраїв багато

• Креативно Креативно x 1
  14. KrystynaM

я чесно кажучи, вперше стикаюся з таким))

15. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Прямо проблема... Ну почитайте телефон, соц мережі, приїдьте під кінець робочого дня чи до спортзалу за ним, щоб просто "прогулятися разом " Нащо вам той детектив? А як нічого не знайде, а він дізнається, то буде ой як не приємно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Зраджувати - ще більш низько і підло.
    Якби в мене були серйозні підстави щось таке запідозрити - запросто залізла б і в телефон і в соцмережі і куди завгодно. І не почувалася б винною, що роблю щось погане.
    Я б не змогла мучитися підозрами і чекати доки саме вилізе. Так неврастенічкою можна стати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якось дивно Ви це пишете. Таке враження, що фінансові питання для Вас зараз важливіші, ніж потенційна зрада чоловіка :girl_sad:

18. Lathorien

Та ніхто і не каже сидіти, склавши руки. Є цивілізовані методи. Можна
    Будуть "ліві" відмазки - все з ним зрозуміло. Але, бачу, форумлянці зрадив/не зрадив мало. Треба детектива, щоб сказав скільки раз в день і в якій білизні. В кожного свої жуки в голові :girl_cool:

19. Kayla

Kayla Well-Known Member

мені здається, що вона хоче підтвердити свої сумніви. і чекає доказів, щоб це виявилось правдою.
    ага. 100%. і турбує її не потенційна зрада, а фінансова сторона

20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

А навіть якщо так, це потрібно обговорити?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3