Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. Neverland

Neverland Well-Known Member

Почитала я тут трошки... Все що я можу сказати, так це те, що в жінок в загальному останнім часом щось дуже гординя і зарозумілість повиростала. З чого б то? Тільки через те, що між ногами ніц не росте? Та деяким жінкам не те, що сумку піднести, навіть щось сказати не хочеться, бо "вона ж жінка їй всі винні чогось". А тут роздули: хлопець має, хлопець мусить, бо то ж ЖІНКА. Ппц... Просто ппц. Та нікому нічого той хопець не мусить. Хлопець буде щось робити тоді, коли жінка дійсно того вартує. І це психологічно дуже відчувається, коли треба допомога, а коли це просто "перевірка" бо "я ж жінка".
    Ну а про той секс, який ту вже так випоминають. Ну а автор говорила з хлопцем як їй добре? Казала, що мовляв, коханий, мені допре тільки в місіонерській позі, а в інших ні. Чи тут теж стандартна жіноча ситуація: посимулювати оргазм, а самій потім в кутку думати, що от чого він тої пози не любить, я ж тільки в ній задоволення отримую...

• Зе бест! Зе бест! x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  2. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Так власне o co chodzi?...Згідна, що не мусить, питання, чому не хоче робити? Чому для нього вона того не вартує?
    Повторюсь, що дивитись треба загалом, і тільки автор це може постаратись зробити - не в торбі справа, справа в загальному контексті до тої торби, це маленький частковий випадок. Щось просто здається, що на фоні благополучних, міцних довірливих стосунків і впевненості в моральних достоїнствах хлопця, такий інцидент не змусив би дівчину питати на форумі поради, як то розцінювати.
    P.S.: ну але якщо то справді була придумана перевірка, тоді швидше виглядає на проблеми з самооцінкою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Skifia

Skifia миється в бані

От того і проблеми що відверто про це не поговорили і так нічого і не вияснили. Хіба так важко закоханим людям налагодити стосунки? Вони вже довго разом, три роки вроді, якщо все до того було добре то що тепер прорвало? Я взагалі проти різного року "сожитєльства", і тут видно що хлопець Джусі особливо нічим не переймається, серйозних планів не має, і ставлення до неї отаке. Ще вона якісь непонятні перевірки йому влаштовує, зрозумвйте, у такому варіанті то нічого не дасть:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ага.
    В маршрутках мужчини теж повинні вступати місця тільки тим мадам, які дійсно вартують?

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

через всілякі упередження, зокрема і
    стосункам часто бракує щирості, безкорисливості... справжньості

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну правда видно? Отак з дописів на форумі все видно? давайте вже той балаган згортати. У всіх парах є проблеми, тут із незначного інциденту роздули казна що. То так виглядає, що голодним собакам кинули кістку, і вони ніяк її обсмоктати зі всіх сторін не можуть (уже вибачайте за грубість).

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

є конкретний (і короткий) перелік що чоловік має робити, тільки тому що він чоловік.

в даній конкретній ситуації з торбами ясно, що нічого не ясно. Влаштовування перевірок - не мій профіль, як і носіння сумок важких.

Про секс повеселили. Добре що займатись навчились, а говорити про це - ні.
    --- дописи об"єднано, 8 Червень 2015 ---
    ну не те щоб все, але видно. *це все роки гггг*

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

та скільки таких випадків було, що дівчата писали - що капець-капець треба розходитись, а потім все в них налагодилось. Того я тепер висновків з написаного не роблю, бо ми завжди читаємо суб'єктивне враження, ще й жінок, які вміють себе накручувати.
    --- дописи об"єднано, 8 Червень 2015 ---
    агласітє весь спісок:)

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я тут, тут. Читаю і думаю. Ситуація про оргазм. Я ніколи на цьому не акцентувала уваги, ми ніколи це докладно не обговорювали. Тобто, щоб ви зрозуміли, я нічого не імітую, просто отримую кліторальний оргазм. Ніколи ми не закінчуємо швидше, ніж це в мене відбудеться. Цієї розрядки мені вистачає з головою. Тому це питання не критичне. Та я дуже люблю дотики, для мене це важливіше за все у стосунках. І він це знає, і все одно рідко проявляє ініціативу обняти, поцілувати. Ну, для мене рідко. І от це мені болить. Але з другого боку, я мала хлопця, який постійно мене обнімав і цілував, та все одно не була з ним щаслива. Який для мене ідеальний хлопець? Я цього не знаю достеменно. Інколи коханий так себе проявляє, що я ніколи про таке і не мріяла: захищає, відстоює, сприймає мене таку, яка я є, зі всіма моїми тараканами і я з ним, така яка я є, без гри і фальші.
    Правильно дівчата писали, сумка – це вершина айсберга, і я тут була не права, тому що ситуація була не критична, я просто захотіла його побачити. Так і треба було прямо це сказати.
    Тому потрібна серйозна розмова, дуже серйозна, і мені потрібно усвідомити, що вона може закінчитись розривом. Мені потрібно добре все обдумати, що для є мене є пріоритетним в стосунках, на перспективу.
    Дуже вдячна за всі ваші поради, вони багато на що мені відкрили очі :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Orman

Orman Модератор-бомба

11. maric

maric Well-Known Member

але кліторальний оргазм то кліторальний - тут можна тільки пальцями попрацювати або язиком)))) ну а вагінальний кажуть то ого го яке блаженство)))) ну тут треба вже по точці джі працювати)))):derisive::lol::lol: щось мене ця тема смішить))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, отут мені задається найцікавіше. У мене складається враження що Ви Юсі повинні в першу чергу "поговорити" із собою. Навіть не так, просто частіше перед тим як щось робити чи казати... не задумуватися, ні, то не те... швидше зупинятися на хвилинку. Отак просто сповільнитися і відчути - часто рішення прийде саме по собі, часто ми все давно знаємо і розуміємо але за тою "суєтою" не маємо часу поговорити самі із собою.
    Бо в дечому я згідна з @jalla - Ви,Юсі, отак висипаєте одночасно стільки різних проблем і ситуацій на форум і в більшості випадків все закінчується "я подумала (побачила) що то я таки погарячкувала", потім пробуєте братися і впроваджувати у своє життя все на раз і веди і то і сьо... :girl_smile:Сповільніться трохи (але не з телевізором на дивані), а якось так позитивно - на йогу яку походіть, по гриби - пташечок послухайте, або вишивайте (але так без зайвих дурних думок - думати тільки про хороше, помріяти можна, а якщо знов дурня в голову лізе - можна подумки молитися або просто хрестики рахувати "два червоних вліво, три зелених знизу" ) чи ще щось...
    Я не пропоную Вам думати - від того думання і колупання ви нашукаєте і напридумуєте собі ще сотню неіснуючих проблем. Мій чоловік страшно боїться коли я кажу "я тут подумала" :girl_crazy: - він знає що то буде капут і надовго. Вдихнути глибоко, розслабитися і просто зробити те що підказує інтуіція. Але спокійно, без "дьоргань" і думок "ой, то треба було не так, а так"... Я кажу не тільки про глобальні кроки, а про повсякденні дрібниці.
    Ваше життя, і Ви головна у ньому. Моя думка що справді не варто отак через кожну дрібницю збирати "совєт племені" і копатися в тих ситуаціях, а тим більше слухати всіх порад. Кожна з нас при великому бажанні теж може нашукати якісь "мутні" вчинки свого мужа чи хлопця. Ніхто Вам не порадить, бо ніхто не знає достеменно ситуації. Я теж іноді можу перекрутити і перекосити все і розкати так що виявиться що мій муж останній подонок, а потім вдихну глибоко, заспокоюся і виявляється що все не так страшно як здавалося. Іноді навіть пориваюся написати якусь гидоту в "Забила м би" чи ще куди, але частіше напишу, прочитаю, подумаю "мамо, але я дурна...", стираю ту всю писанину і йду пити чай (краще з мелісою) :girl_crazy:
    P.s. Я не захищаю Вашого хлопця - я нічогісінько не знаю про нього. :girl_smile:

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

дуже часто так бувало :girl_haha: Але останнім часом стараюсь сама ходити за покупками і слухатись себе :girl_smile:
    Я бачу, що мене останнім часом дуже на вишивання тягне, для мене це найкраща медитація :girl_smile:

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вам вісімнадцять вже минуло?:girl_haha:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ну от таке, дуже залежна від думок інших, тільки недавно це помітила :girl_sad:

16. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

хочу своїх "5 копійок" вліпити. може зараз не по-темі, але недавно прочитала книжку Пауло Коельйо "11 хвилин". Там дуже гарно написано про фізіологію оргазму в жінки. то для тих, хто прагне вагінального оргазму і звинувачує чоловіка у неможливості довести до того стану :connie_pull-pigtail

• мімімі мімімі x 1
  17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

"Что и требовалось доказать" :girl_wink:Тому "стоп машина", переставайте шарахатися зі сторони в сторону і дихайте собі, пташечок слухайте і не приймайте і не міняйте рішень що 5 хв. :girl_smile:
    Є такі щасливі люди які "дорослішають" повільно - так, напевно, життя їм дозволило. :girl_smile:

• Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мене теж :girl_haha: От біди у людей - не тим хлопака "працює", ще й недостатньо "видресируваний" :d23: Про оті всі розмусолюваня нагадало доволі оце жестякове відео, тіко там ще й про інше розмова, але чинно і благородно:girl_crazy:

Останнє редагування: 8 Червень 2015
  20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Та інтуїція класна штука, тільки треба навчитися її чути:girl_yes2:Підказує все, що треба:girl_curtsey:. А оте постійне обдумування, обговорення тільки збиває з пантелику і ще більше заплутує. Дівчата добре радять, знаходьте моменти для усамітнення і все стане ясніше)З часом навчитеся чути себе:girl_wink: