Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

О знов повно написано:)перечитавши всі думки і подивившись зі сторони на ситуацію Джусі я б порадила тільки одне, не робіть поспішних висновків і цінуйте себе, а з часом зрозумієте чи це той;)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Linar

Linar невиправна оптимістка

Ідеальних людей не буває. В жінок найбільша проблема це наші мрії. От начитались ми про принців благородних і мріємо як він нам серенада співати буде, на край світу поїде нас шукати і тд. А принц нинька "софсем не тот":girl_haha:. Категоричною не можна бути. А раптом він теж на мріяв собі дружину яка торти метрові пече, а я от все вмію, а торти зовсім не моє. Що ж тепер мене кинути? А лябоффф?
    Треба дати собі спокій - це раз. Два - сісти і зважити всі плюси і мінуси. Три- уявіть саму страшну ситуацію, якщо він в цій ситуації з вами, тоді не все так страшно. Все решта з роками виправиться ( по трошки вони всі під жінку підлаштовуються). :girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Типова помилка. Ага, поміняється, на гірше хіба. Та не підлаштовуються чоловіки під жінку! А після весілля:"Та в нього таке було, але я думала він зміниться..."
    І порівняли "принц" до "елементарної турботи" і "уваги". В мене важкі сумки - ну ти якось той, по-ф*г, я щось змучений.
    Мене не треба "з палаючого дому рятувати", мені треба помогти сумки піднести.
    Сама страшна ситуація... вся суть в дрібницях. І це треба роздивитися, щоб не марнувати сили на НЕ СВОГО мущину.
    І з мого досвіду. Коли сходяться-розходяться, сваряться-миряться, з`їзджаються-роз`їзджаються на етапі зустрічання, а потім все-таки одружуються, то така сім`я невдовзі розпадається.
    Гарна сім`я виходить, коли зустрічаються, закохуються і далі все добре, все просто СУПЕР, так гладко, спокійно і приємно для обидвох. Принаймні ДО весілля, далі вже можуть якість притирки, невеликі сварки, але ДО одруження все має бути ІДЕАЛЬНО.
    ІМХО і мій досвід.
    --- дописи об"єднано, 5 Червень 2015 ---
    Бувають:girl_yes2:. Мій чоловік для мене, а я для нього.

• Погоджуюся x 8
    • Подобається x 7
    • Зе бест! x 2
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
  4. Siania

Siania Love Life

Згідна.
    Але, дуже часто дівчата проводять експеременти, типу "я хочу щоб він зробив то-то", або "коли я йому подзвоню без попередження, він має все кинути і летіти на крилах до мене".
    То все гарно звучить, але врахуйте що всі люди різні. І якщо не біжить - не означає що не любить і що погано ставиться. Був у мене вже хлопець що і біг і все робив, а потім таке лайно повилазило, що я довго повірити не могла що людина так вміє притворятись.
    Головне щоб дівчині було комфортно, все у наших головах. Хоче щоб допоміг з сумками - попроси наперід. Моя бабця деколи теж дзвонить щоб я її зустріла з зупинки ВЖЕ. Звісно, я зустрічаю, але мене то так злить, ну бо чого ж не попередити. Всі мають якісь плани, своє життя. А любити іншого - не означає що інша людина має стати цілим світом і замінити все навколо, ІМХО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я думаю, такі експерименти роблять просто "дурепи".
    Ну не цілий світ, ну нащо? Я дзвоню, важкі сумки, він вдома, 20 хв, щоб забрати, і він відмовляється зустріти. Для МЕНЕ все ясно.
    Нє, ну але кожен сам собі капЄц, можна і далі з таким зустрічатися. Її життя, що хоче те робить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  6. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

І в мене такий досвід:girl_wink: Але буває по різному... тому думаю, що в першу чергу потрібно для себе розставити пріоритети: що важливо, а що ні; з чим зможеш змеритися, а що не терпиш... і тоді вже придивлятись чи підходить тобі ця людина.
    Також вважаю не правельними всякого роду експеременти і перевірки.
    Знаю аналогічну ситуацію у знайомих, нічого доброго з цього не вийшло - вже разлучаються.

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

дуже влучно Ви написали. Може багато хто Вам і спробує заперечити це своїми прикладами, але згідна з цим абсолютно. Коли воно інакше, то, швидше за все, люди себе в таких стосунках дурять, в уяві одне, на практиці інше, і постійно намагаються звести ті кінці з кінцями, виправдати, пояснити усілякими "буває, може він те, може се", і бояться визнати правду самі собі. Так що:
    @Jusi, не знаю, Ви кажете, що багато хорошого - просто Ви про те не пишете. Може й справді, на форумі для посторонніх то необ'єктивно виглядає. А що у Вас на душі, коли прокидаєтесь зранку, чи коли засинаєте вночі?
    Це дуже відчувається у Ваших дописах, але зрозуміло і те, що це рішення необхідно таки прийняти. Бажаю Вам бути чесною із собою, хоч це і складно і боляче.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Linar

Linar невиправна оптимістка

Все решта з роками виправиться
    Типова помилка. Ага, поміняється, на гірше хіба. Та не підлаштовуються чоловіки під жінку! А після весілля:"Та в нього таке було, але я думала він зміниться..."
    І порівняли "принц" до "елементарної турботи" і "уваги". В мене важкі сумки - ну ти якось той, по-ф*г, я щось змучений.
    Мене не треба "з палаючого дому рятувати", мені треба помогти сумки піднести.
    Сама страшна ситуація... вся суть в дрібницях. І це треба роздивитися, щоб не марнувати сили на НЕ СВОГО мущину.
    І з мого досвіду. Коли сходяться-розходяться, сваряться-миряться, з`їзджаються-роз`їзджаються на етапі зустрічання, а потім все-таки одружуються, то така сім`я невдовзірозпадається.
    Гарна сім`я виходить, коли зустрічаються, закохуються і далі все добре, все просто СУПЕР, так гладко, спокійно і приємно для обидвох. Принаймні ДО весілля, далі вже можуть якість притирки, невеликі сварки, але ДО одруження все має бути ІДЕАЛЬНО.
    ІМХО і мій досвід.
    --- дописи об"єднано, Сьогодні, в 17:06 ---

Ідеальних людей не буває.
    Бувають:girl_yes2:. Мій чоловік для мене, а я для нього.HIDE]

Знаєте, в людей бувають різні темпераменти і різні вдачі. Ми з чоловіком перед весіллям тричі сходились-розходидлись. І живемо вже 19 років разом. І темперамент в нас ще той - два холерики+ близнюки))))))
    Щодо ідеально до одруження. Були в мене такі знайомі-до весілля їм всі заздрили. Після- за 6 місяців розійшлись. Саме по тій причині, що при зустрічна ні кожен хотів бути ідеальним. Причина розлучення: "ааааа, він мене дурною назвав!!!!". З його сторони " вона не хотіла прати мої джинси".
    Хата не церква, а жити разом не завжди солодко. І деколи найменші випробування чи труднощі показують людей, повірте мені, з ЗОВСІМ іншої сторони, на жаль, не кращоі. Перший показник - народження дитини. Другий фінансові труднощі. Третій здоров'я. І повірте, не підніс сумку, далеко не саме страшне, що трапляється)))))
    Щось і так багато написала. Але допишу. Жінка шия чоловіка. І розумна жінка дуже добре знає як змусити чоловіка зробити так як їй треба. Досвід і тільки досвід. :girl_yes::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Підпишусь під кожним словом.
    Імхо не прикольно то ніфіга- когось змушувати.
    Мені більше підходить, коли просто попрошу і вуаля))). І то явно видно ще ДО одруження.
    --- дописи об"єднано, 6 Червень 2015 ---
    Він вам ще не чоловік.
    Це раз.
    А по друге:
    це коли вийшли за непойми кого, розлучатися не хочуть і надо шойто делать.
    Ви ще не одружені. Нащо наперед себе обрікати на перевиховування?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То у вас там ше шефи водяться:girl_crazy::girl_haha:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Власне, важливо, щоб чоловік виявився міцним у важливих речах, а дрібниці лишились дрібницями
    особисто для мене експерименти і перевірки у любовних стосунках неприпустимі. В принципі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. arushka

arushka завжди досягаю мети

дівчата, ви дійсно вірите, що хлопець в конфетно-букетний період, якому лінь вийти з хати, щоб допомогти донести сумки, буде виносити судно з-під хворої жінки? чи сидіти цілу ніч біля дитини з високою температурою?
    якраз в таких дрібницях видно ставлення людини
    нащо обманювати себе, що сумки ф..ня, не дуже і важкі були, а як буде велика біда, то він підніме зад з крісла, натягне костюм супермена і піде все розрулювати?
    99,9%, що не піде, бо буде знову змучений

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

думаю, що не варто так робити висновки , не знаючи чситуації. З того , що я читала, то @Jusi хлопцю просто подзвонила вже в дорозі і поставила перед фактом і невідомо куди то той хлопець мав летіти, щоб зустріти дівчину.
    Мій чоловік в часи зустрічання завжди мене зустрічав з дороги, але ми то все узгоджували наперед

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

звичайно краще попередити про свої плани, але не думаю, що @Jusi кожен день алярмово видзвонює до свого хлопця, щоб він їй торби тягав
    І якщо він не хурург, який в тій хвилині на операції, а середньостатистичний мужчина, який прийшов змучений з роботи, не бачу причини відповісти дівчині, щоб волочила ті торби сама
    Це моя думка, а дівчина хай думає, їй з ним жити (або ні)

Останнє редагування: 7 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

загалом, звичайно, висновки може зробити лише @Jusi , ми ж просто радимо не закривати очі на дрібниці, бо часом так є, що ніби все дрібниці, якщо кожну окремо розглядати, і всьому є виправдання і пояснення, і зрозуміти можна, і не ображатись при бажанні - але ж портрет людини з тих дрібниць якраз і складається, як же інакше "побачити" людину?. Якщо Джусі вибирає чоловіка на все життя, хай добре вибирає (я не кажу нічого поганого саме про цього хлопця, я, як і всі решта тут, його зовсім не знаю, це просто загальна теорія).
    то певно ви неправильно зрозуміли, що малось на увазі під "ідеальністю" у дописі @Arapeta. Думаю, одною із складових "ідеальності" - є і тверезий ум, і адекватна оцінка себе, дійсності, і вміння слухати і говорити, вирішувати спори - і наявність цього всього треба вияснити до одруження. Якщо ж причина розлучення така, як ви написали, то автоматично зрозуміло, що дана пара - не пара адекватних зрілих людей. То навіть не знаю чим була їхня ідеальність до весілля - просто захопленням на високих дозах любовних гормонів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. maric

maric Well-Known Member

добре сказано)))
    і справді якось так воно є. тому що оці сварки,а потім примирення а потім знову і знову то вже все - люди не сходяться,хоча тут можна багато мислити.
    Але блін жінки і дівчата багато чого собі надумують і навіюють.

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та то 100% правда. Дзіночки дзвенять постійно, тільки треба на то зважати. І не писати в темці про спільне життя до одруження, що то спочатку треба пожити разом щоб побачити чи можеш з тою людиною створювати сім'ю. А воно і без спільного проживання все видно, тільки дивитися треба.

18. cjomcjomka

в декого і зовсім нема конфетно-букетності
    і - так, вірю, бо бачила це в своєму житті

19. EineKleine

EineKleine Well-Known Member

@Jusi , з огляду на все, хочеться сказати - просто чесно копніть глибше.
    Вся проблема в тому, що вам врешті потрібно собі зізнатися чого Вам хочеться і не вистачає....от ,вирішіть основну проблему з своїм хлопцем (хоча би чесно в себе в голові!) - те, що вам не 18, ви три роки разом і нікуди далі ті стосунки не рухаються.
    від цього всі проблеми , нерозуміння і такі ситуації з сумками. плавали-знаємо. потрібно налагодити сто-процентну довіру, гармонію і вирішити те, що вас насправді мучить.але на жаль, в одиночку і в одні ворота ви цього не зробите.
    п.с. все може благополучно ще змінитися )

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. cjomcjomka

обманювати себе не можна. Як і створювати штучні ситуації "перевірок", ІМХО
    --- дописи об"єднано, 7 Червень 2015 ---
    однозначно. тому обговорення тут вже давно відійшло від теми і стало своєрідним змаганням а-ля "що для мене зробив мужчина", заїждженим "жінка варта кращого ставлення" тощо.
    яка ж я рада, що 10 років тому, коли ситуації мала різні, не була зареєстрована на форумах. Точно писала б цілу купу і отримувала сім мішків гречаної вовни порад :)