Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

От зараз те саме подумала...йому 26 тобто,думаю,в такому віці вже пора вміти проявляти ініціативу та робити перший крок...ІМХО,а заміж його теж покличете?сімю утримуватимете?)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  2. Альона

Альона Well-Known Member

Сходіть з ним на побачення. Самі запросіть на каву, на вечерю, придумайте щось. Думаю, ви все зрозумієте за годину-дві наодинці: погляд, рухи, теми для розмови. Ви побачите чи цікава йому, чи намагатиметься сподобатись... тільки не придумуйте собі нічого, оцінюйте тверезо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

НУ Я ТЕЖ ТАК ДУМАЮ ЩО ЯКЩО ДІВЧИНА ПОДОБАЄТЬСЯ ТО ЛЮДИНА ВСЕ ЗРОБИТЬ ЩОБ ЇЇ ЗАВОЮВТИ. А З ІНШОЇ СТОРОНИ ,ЙОМУ 26 І ВІН НІЗКИМ СЕРЙОЗНО НЕ ЗУСТРІЧАВСЯ. ЩО ДО ЦЬОГО ЧАСУ НІХТО НЕ ПОДОБАВСЯ? ТАК МЕНЕ ІНОДІ ЦЕ ВСЕ ВИВОДИТЬ І ХОЧУ ЙОГО ЗАБУТи.....НО Я ЙОГОЗНОВУ БАЧУ, ПРЯМО ГОЛОВУ ВТРАЧАЮ
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2015 ---
    Я його часто бачу. І по його поведінці я бачу що я йому подобаюся. Ну так мені принаймі здається..... Як вип'є може залицятись і говорити що приїде десь до мене. А коли тверезий просто говорить і посміхається

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

5. shparynka

Оооо, то не є добре. Воно Вам треба?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

Та ну не так прямо :)...... Ми збираємось в компанії , різні свята. Я теж випиваю :)
    На рахунок цього він серйозний. Він буде працювати ...... Він з дуже вихованої сім'ї ...... Чи це може я його захищаю? Час покаже....

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

То все, вибачте, дурниці. Ніколи не варто вірити словам і вчинкам п"яної людини. Сьогодні йому весело, алкоголь його розвеселив,розв"язав язика, десь навіть додав нерозважливості - от він і всяке виговорює. А на другий день може і не згадати про то все або й просто робити вигляд, що не пам"ятає ("морозиться" - як кажуть підлітки). Плавали, знаємо:) Потім дуже боляче і важко усвідомлювати, що насправді то були пусті фрази. Краще ширше розплющіть очі і подивіться на нього очима не захопленої дівчинки, а дорослої жінки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Корисно Корисно x 2
  8. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

Може ви і праві.... Но хочеться надіятись на краще :)

9. Іспанка

Ну право ваше. Я так теж сподівалася. Давно то було, кілька років тому
    Фантастичний день мого дня народження - поцілунки, обійми, гарні слова. Гори, ніч, ми трималися за руки, говорили - ну наче в фільмі. А на другий день він зробив вигляд, що нічого не пам"ятає, а через тиждень почав зустрічатися з іншою...
    Дай Боже, щоб у вас все було по-інакшому. Лиш не захоплюйтеся занадто...

• Подобається Подобається x 1
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

приїде десь то як?)
    Ольга, пора дорослішати і хоч трішки розуміти чоловіків і їхні розваги
    поставте себе на його місце, і побачите релаьні можливі причини
    припустимо що він дійсно хороший хлопець, ну то елементарно ви йому симпатичні, як і можливо ще багато дівчат, але він не хоче серйозних стосунків ще, з вами чи взагалі, от і все.. бо коли чоловік хоче стосунків то буде вести себе відповідно, навіть якщо і соромився то робив би перші кроки через смски чи сюрпризи чи ще якось заочно
    і от ви пишете, що от 26 років, ще не було серйозних стосунків, невже ніхто не подобався.. а от уявіть собі, для чоловіків то нормально, це в нас жінок є така потреба в стосунках, а чоловіки можуть до неї зріти огого, а навіть коли дозріють то ще поруч з стоснуками можуть нарівні стояти ще цілий список інтересів))
    а ще такі ситуації як ваша часто створюють не дуже совісні хлопці, бачать що подобаються дівчині і елементарно забавляються, може підвищують свою самооцінку, натверезо загадково усміхаються, напяно можна трохи сміливіше, і отак можуть тримати в підвішеному стані не одну дівчину

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. Іспанка

От власне оце треба собі чітко закарбувати, запам"ятати, вирізати на чолі - золоті слова. Існує такий тип чоловіків - сам не гам, але я собі трохи побавлюся. І не підпускає до себе, але й не відштовхує. Часто біля них купа отаких "подружок". Такі чоловіки купаються в тій увазі, підвищують самооцінку. А насправді за тією маскою може ховатися закомплексований, невпевнений в собі мужчина.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

...а готовою треба бути до гіршого.

Плюсуюсь до @Іспанка - є такі кадри, що кіно можна знімати. 100г і пам'ять відключається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Олю,та то я сарказтично висловилася..тре було взяти в лапки,малося на увазі що чи не доведетлся Вам весь час його штовхати до дії..то також може набриднути..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

я майже повністю з вами дівчата згідна..... Треба знімати розові окуляри і жити реальним життя.....
    Та я теж цього боюсь що так ціле життя треба буде все робити самою.....:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. Альона

Альона Well-Known Member

Олю, це не особисто для вас, це гарне роз'яснення поведінки чоловіків:
    http://bigpicture.ru/?p=535506

• Подобається Подобається x 5
  16. shparynka

Альона дала посилання на дуже корисну статтю. Шкода, що у свій час я не прочитала, може б, зберегла своі час, нерви та самоповагу. Раджу дослухатися до порад у ній

17. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Не шукайте йому виправдань, як захоче нічого його не зупинить, тим більше ви ж його не відштовхували. Он навіть якийсь хлопець на форумі дівчину шукає, яка йому сподобалась, а ваш має всі можливості з вами зконтактуватись. Краще роззирніться навколо, може є якийсь достойніший кандидат. Тільки час витратите на думки про нього, а потім шкодувати будете, що даремно прогаяли.
    Ага стаття супер, вже давніше її читала. І багато в чому переконалась. Тільки треба то не тільки прочитати, а дійсно усвідомити, бо так можна на ті грабельки знов і знов наступати. Хоча деколи через граблі швидше доходить:D:D

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

Я вже вирішила для себе,що більше ніяких кроків я робити не буду

• Подобається Подобається x 2
  19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а чому ? запал пройшов?

20. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

Інколи набридає це все........захоче нехай сам робить якісь кроки....мені інколи дійсно здається що вже пора знати розові окуляри.....
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    Але може це тому що я його не бачила вже тиждень, але як знову побачу незнаю що буде,надіюсь голову не втрачу :)