Мамо, але я дурна (с) сестричка Віка. Або лямур-тужур-бонжур...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем красинйа, 20 Серпень 2009.

?

кого обрати?

1. одружений коханець

2 голосів
    16,7%
  2. колишній

0 голосів
    0,0%
  3. нікого

10 голосів
    83,3%
  1. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ви до нього інколи дзвоните. А він до вас?
    По скількивам років?

2. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

3. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

ой не знаю, не вірю я в таких дуже-дуже скромних хлопців.... може просто у нього хтось є , тому і не прагне більшого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. OLGA OLGA

OLGA OLGA New Member

ТА НЕМАЄ В НЬОГО НІКОГО. ЧОЛОВІК МОЄЇ ПОДРУГИ ЦЕ ЙОГО НАЙКРАЩИЙ ДРУГ. ВІН І НІЗКИМ ВРОДІ І НЕ ЗУСТРІЧАВСЯ СЕРЙОЗНО. ВОНИ КАЖУТЬ ЩО МЕНІ ТРЕБА БРАТИ ВСЕ В СВОЇ РУКИ.І РОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК..,,
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2015 ---
    Ви б його бачили:))).... Дуже милий. Все допомагає робити, такого б чоловіка :)))
    Я таких людей ще не зустрічала :)
    Дівчатка походу я закохалась :)

5. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ну спробуйте, візьміть в своі руки та зробіть перший крок. Хоча можу Вам сказати, що чоловік, який зацікавлений у жінці, сам той крок зробить, чолом стіну проломить. Попитка нє питка, як кажуть.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я вапше не розумію в чім проблема і що Ви хочете, щоб він зробив:eek:

7. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

@OLGA OLGA то зробіть крок! і дивіться чи не дасть задню... можливо легкого поштовху буде достатньо... можливо хтось йому подобався і відмовив, а тепер має хлоп комплекс... поговоріть з ним відверто- ти мені подобаєшся і все! Вважаю, що потрібно висловлювати свої почуття чи бажання!

8. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Головне не сильно захоплюйтесь отими "кроками на зустріч йому", бо так і робитимете їх все життя (якщо будете разом), а йому і на місці буде добре (навіщо напрягатись, якщо за тебе це можуть інші зробити?????)

• Подобається Подобається x 2
  9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ну не кажіть...
    згадую свого чоловіка на початках, то це одна скромність...по смс на протязі дня лямур-тужур, а ввечері як бачились то боявся мене за руку взяти, але ми були молодші(16 та 21).Ще й по сьогоднішній день як згадуємо на стосунки на початках чоловік сміється що не знав як до мене підійти:p
    То тепер він вже може
    з цим згідна, але в загальному не бачу катастрофи щоб першою показати свою симпатію, а далі буде видно

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я додам ложку дьогтю. Аналогічна ситуація була в моєї подружки, тільки вона була тоді на кілька років старша від Вас, він - її ровесник. Також в Італії, також заробітчани, також її ініціатива. Там закрутився роман (тривав 3 міс.), приїхали сюди на Різдвяні свята на тиждень, в загсі домовилися, їх одразу розписали, поїхали назад. Ніби там було все нормально, прожили 9 міс., приїхали до Львова і тут його як підмінили. Подружка була в тихому шоці від того, каже зовсім інша людина (як виявилося потім - то під впливом його дорогої родиноньки). Історія закінчилася розлученням.
    До чого я тут стільки надряпала - робити перші кроки до зближення - це звичайно можна, але перед тим як розглядати його як чоловіка, варто добре взнати його не лише на чужині, де він сам по собі, але і в оточенні в якому він виріс.

11. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

так я теж не бачу проблеми, щоби проявити симпатію, першою спробувати запропонувати десь прогулятись чи сходити на чашечку кави/чаю/соку/коктейлю, просто важливо потім вчасно "притормозити" свою ініціативність, а то прийдеться і самій пропозицію руки і серця робити, а згодом і основні питання-проблеми в сім'ї вирішувати

12. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Знаєте у мене була схожа ситуація..і вроді симпатія і вроді скромняга..а я робила ті кроки на зустріч,перша дзвонила,перша писала,приіхала на другий кінець краіни,щоб побачитися з ним...а він сидів у тому ж парку і навіть не суізволив підійти..то і послала його подальше...мій теперішній наречений всі перші кроки робив сам до мене,тому щиро вірю що як дівчина подобається,то хлопець сам роюитиме кроки..а так то лише тішить його самолюбтсво..конкретно Ваша ситуація є невідома,тому що робити вирішувати лише Вам

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  13. Adamsito

Adamsito Member

Тіко не ідеалізуйте чоловіка, бо потім буде ойойойойой.....

• Подобається Подобається x 4
  14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я тойво, через тиждень то всьо ще раз перечитаю і дам отвіт. Наразі розвивайте тму, розвивайте...:p

• Подобається Подобається x 4
  15. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

От і я так думаю. Навіть скромні вміють коли треба розрухатись, так що я особисто проти надмірної ініціативи зі сторони дівчини. Підтримати якісь його кроки назустріч так, але самій наярювати, щось я таке не сприймаю. Бо тоді ніби обмін ролями якийсь. Якось все таки хочеться відчувати себе жінкою, а не мужиком. Але вирішувати дійсно вам:)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а мене трохи нервує, коли дівчата ну дуже вже хочуть "почуватись жінкою" і не йдуть на перші кроки. Ніхто ж не каже все самій робити, але ж буквально перший крок можна і самій зробити, бо є такі дами, що до них і жінці страшно підійти, не говорячи вже про закоханого мущинчика;)

• Подобається Подобається x 2
  17. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ну але форумлянка вже писала, що зробила і не один крок;) тут не йшлося про самий перший:) а про те, що до деяких страшно підійти то вже суть якраз не в перших кроках, а в поведінці такої дівчини. Тут якраз жіночності бракує і самій дівчині треба щось міняти в собі...

18. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Інколи відносини тре відпустити на якийсь період і подивитись чи взагалі то треба, чи буде те саме бажання через місяць чи півроку.

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

чи які ще треба докази...
    Просто мені здається він ще як дитина ,не доріс до серйозності ,відповідальності ,і роки тут ні причому...
    Така моя думка , а вирішувати звичайно вам...

20. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Мала колись хлопця, то він перших півроку був "мрією кожної жінки", вся моя родина казала що "такий хороший хлопець" (була з ним на весіллі сестри, то там його всі і побачили), заміж покликав через місяць зустрічань, якби не його надмірна ревнивість то напевно б погодилась і влипла б огого!, як потім вияснилось обманював мене на кожному кроці, ревність переросла в одержимість і т.д.... всі ужаси навіть не хочеться згадувати... Веду я до того, що зробити перший крок варто, але не варто ідеалізувати людини яку ти мало знаєш, бо чужа душа - темний ліс

• Погоджуюся Погоджуюся x 7