Маленькі подружні злочини:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lady_Opium, 27 Червень 2009.

1. kozochka

kozochka Member

Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

в мене так само, але мій памяті доброї не має, то не раз і хочу щоб замітив на мені нову річ, а він питає, що хіба я то вже не давно купила

2. Winter

Winter New Member

Мені завди всього мало (одяг), правда мій мені не часто відказує, але буває що він може сказати: в тебе є багато пар штанів для чого тобі ще..... Тоді я кажу ну добре я собі наскладаю і всеодно куплю. Починаю я складати (це як правило до тижня часу) і весь час повторюю, що мені того так треба, воно таке гарне, мені так пасує, після чого його серце тане і він докладає мені гроші (ну як докладає, дає трошки більше - без здачі), а на здачу куплю йому щось і він думає яка файна, як я про нього дбаю.

3. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Ха-ха. Всі ми дівчата однакові:) - шопоголіки. Я правда дуже взуття люблю. В мене справді його вистарчає, але я ношу його окуратно і тому маю взуття і 6, і 7 років, а це вже не цікаво.
    Так що в мене вже місяць на роботі зимові чоботи під столом лежать. Чекаю нагоди чоловікові показати: щось типу дістала премію, були знижки... А поки його потрохи готую, що одні зимові черевики рвуться, інші на вихід (бо є каблук), а на кожен день мені конче тре...:)

4. marmelade

marmelade New Member

Так,справді ми всі такі однакові,хочеться гарно виглядати:girl_spruce_up:Я також стараюся робити собі заначки,а то зі спільним відкладанням в нас не дуже виходить...

5. ulcha

ulcha New Member

а я так каву сиплю... мій п"є таку густючу, то коли я роблю- завжди менше насиплю...хай росте здоровеньким..))

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я своїх домашніх оберігаю. постійно купую парфуми (ну маю такий пунктик! ), а вони на нюх не розрізняють.а вже , як побачать баночку, то я кажу "та то вже давнооооо куплені" ))
    ну і ціни майже ніколи не кажу справжні. переважно ділю на 2. щоб не дуже переживали)

7. Winter

Winter New Member

Мій доручив мені завезти гроші його другові . І коли я їхала біля південного моментально згадала як дівчата розказували за білизну, і я просто машинально пішла й купила а до того щей тапочки і рукавички. Короче, половину грошей протринькала. Добре друг нормальна людина, побіцяв що скаже ніби я дала всю суму. Ось такий злочин я сьогодні скоїла. А може признатися, як думаєте?

8. byrymm

byrymm New Member

Думаю, що варто. Я б так не змогла. Мене б зразу совість мучила. Я зразу собі думаю: а якщо б він так зробив і мені не сказав.:aggressive: Хоча якщо сума невелика, але з другої сторони друг очікував зовсім іншу суму побачити. Ще думаю, що як чоловік дізнається більше вам такого завдання не доручить:)

9. Winter

Winter New Member

і мене вона вже замучила

а в друга щось там переігралося (получив ЗП, грошей йому вистачить, принаймі він так сказав)
    Вдягаю білизну і тапочки і йду здаватись:girl_flag_of_truce::girl_blush2:

10. sunset

sunset Active Member

і я б так зробила)))

а я колись мужових гуппі(рибки такі маленькі і гидкі) коту згодувала)))
    ми маємо 2 черепашок водяних і він приніс тих гидотиків їм на корм,а черепахи відмовились їх їсти! от в банці вони і плавали, а сам ні разу за 2 місяці не почистив її, воду не поміняв- то після чергового нагадування я просто котика ними нагодувала))):girl_emo:

муж сказав, що нічого страшного, він нових принесе, але на щастя вже 2 місяці нічого не приносить))

11. oksumoron

oksumoron Active Member

і я те саме роблю! позабирала в чоловіка все печеня! то правда також і на вазі відображається!
    і ше я не вживаю шоколаду, тому він в нас також рідко буває!

12. Santanka

Santanka New Member

а я дуже солодощі люблю, тому часто з"їдаю все, ну або більшу половинку)).. а також чоловік часто жаліється, що просинається вночі на краєчку ліжка,(тому що я до нього притулюсь і весь час відсуваю..))) і не знає шо то робити чи на мою половину лягати, чи відсувати мене, ось так))

13. miraz

miraz New Member

аналогічно :girl_haha:

14. zestim

zestim New Member

Багато вищезазначеного стосується і мене, але моя "родзинка" - я, за словами чоловіка, "ремонтний монстр" :))) моя творча натура потребує постійних змін - обожнюю щось змінювати в інтер"єрі!
    І мама в мене така ж :haha: А тепер уявіть - дружина і теща в постійному пошуку "правильного" кольору кімнати :haha:)) живемо окремо від мами, але на ремонтних роботах вона завжди присутня - і витримати нас двох це просто героїзм!!!!!!

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

"Та не панікуй ти!!" - от таке я часто чую. Дійсно, забагато панікую, чим викликаю нерозуміння в свого спокійного коханого.